Inspiration

Soul food, country och alligatorer

Därfor ska du åka till Sydstaterna

Vi älskar Sydstaterna! Från Texas i väst till Florida i öst finns en rad stater, med en helt annan kultur än på kusterna. Här väntar städer som New Orleans, Memphis, Nashville, Atlanta, Charleston och Savannah, som alla är värda att stanna i. Utöver de klassiska sevärdheterna bjuder sydstaterna även på en helt speciell mix av kultur som inte kan beskrivas, utan måste upplevas. Du kan se en gospelkonsert i Mississippi, en Dolly Parton-look-alike i Tennessee och något tredje i Louisiana.

De små oväntade upplevelserna är något av det bästa med Sydstaterna, men dem kan vi av goda anledningar inte förutse. Däremot kan du bli klokare på varför din nästa resa ska gå till sydstaterna. 

Publicerad:
user default
USA Tours
USA Tours

Intresserad av en resa till Sydstaterne?

Är du intresserad av en resa till USA, Kanada, Karibien eller Mexiko? Då kan du beställa ett oförpliktande reseerbjudande eller ringa oss under våra öppettider. Nedan kan du se hur vi tillsammans hittar fram till din drömresa.

001-cloud
01

GRATIS RESEOFFERT

Det är helt gratis att få en offert, så tveka inte att skriva till oss eller ring på 08-12454845. När vi mottar din förfrågan blir du tilldelad en resekonsult som är expert på just ditt önskade resmål.

samtale om rejsen
02

SAMTAL OM RESAN

Din resekonsult kontaktar dig för att höra mer om dina önskemål till resan. Vårt fokus är alltid att du får den bästa resan med gott om tid till att uppleva de saker som betyder mest för dig.

004-Liste
03

SKRÄDDARSYTT TILL DIG

Baserat på vårt samtal sätter vi ihop en reseplan och erbjudande till dig, som kan ses inne på vårt online reseuniversum, Min Resa. När allt är precis som ni önskar, bokar vi resan till er.

005-Plane
04

DU SKA UT OCH RESA

Ha en fantastisk resa. Kom ihåg, att vi är med dig både före, under och efter resan, om du har frågor eller behöver hjälp längs vägen. När du kommer hem ringer vi till dig för att höra om dina upplevelser.