Destination

Jungfruöarna

Tropisk lyx och nordisk historia

Resor till Jungfruöarna

På Jungfruöarna väntar en exotisk badsemester med tropisk lyx och nordisk historia. De tre karibiska öarna St. Croix, St. Thomas och St. john tillhörde Danmark ända fram till 1917 och idag finns det fortfarande tydliga spår från den tiden. Samtidigt kan du koppla av på vackra stränder, snorkla bland tropiska fiskar och njuta av en karibisk atmosfär. På USA Tours rekommenderar vi att öhoppa mellan öarna för att få ut så mycket som möjligt på en resa till Jungfruöarna.

Huvudstad
Charlotte Amalie
Bästa restid
Hela året
Tidskillnad
-6 timmar

Våra resor till Jungfruöarna

Här kan du se våra bästa reseförslag till Jungfruöarna. Kika på dem och välj ett som du gillar. Och kom ihåg, vi kan skräddarsy din resa precis som du vill.

Charlotte Amalie
Icon / Cruise Created with Sketch.
Kryssning
Icon / Historie Created with Sketch.
Historia
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

Charlotte Amalie - Den största staden på St. Thomas är uppkallad efter den danska drottningen och några av gatorna har fortfarande danska namn. Idag är staden ett populärt stopp för kryssningsfartyg tack vare sin tullfria shoppingen.

St. Croix
Icon / Historie Created with Sketch.
Historia
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

Christiansted - Mycket av de historiska lämningarna finns i Christiansted som är St. Croix största stad. Utforska välbevarade byggnader från kolonialtiden som bland annat Peter von Scholtens herrgård och det gula fortet Christiansværn.

Plantager
Icon / Historie Created with Sketch.
Historia
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

Livet på en plantage - På Estate Whim Museum på St. Croix kan du se en sockerplantage från kolonialtiden. Få en inblick i hur slavarna slet och jobbade medan plantageägarna tjänade storkovan på att frakta sockret över till Danmark.

Koralrev
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Sejlads Created with Sketch.
Segling
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vattensport

Buck Island - Bara en kort båttur norrut från St. Croix finns snorkelparadiset Buck Island. Den lilla obebodda ön är omgiven av vackra koraller och tusentals färgglada fiskar. Åk båt dit och njut av showen under vattnet.

Ska du resa till Jungfruöarna? Få inspiration här

Nedanför har vi samlat några av våra bästa guider och artiklar. Låt dig inspireras och börja längta efter Jungfruöarna redan nu.

Så kan vi hjälpa dig

Vill du resa till Jungfruöarna? Beställ ett erbjudande här eller ring oss på våra öppettider. Det gör inget om du inte har alla detaljer på plats - det hjälper vi dig med.

  1. Du beställer ett erbjudande - utan förpliktelser
  2. Vi ringer upp och frågar dig om dina önskemål
  3. Baserat på vårt samtal skräddarsyr vi ett erbjudande till dig
  4. Vi bokar hela resan åt dig, men inte förrän du är helt nöjd