Destination

Jungfruöarna

Tropisk lyx och nordisk historia

Resor till Jungfruöarna

På Jungfruöarna väntar en exotisk badsemester med tropisk lyx och nordisk historia. De tre karibiska öarna St. Croix, St. Thomas och St. john tillhörde Danmark ända fram till 1917 och idag finns det fortfarande tydliga spår från den tiden. Samtidigt kan du koppla av på vackra stränder, snorkla bland tropiska fiskar och njuta av en karibisk atmosfär. På USA Tours rekommenderar vi att öhoppa mellan öarna för att få ut så mycket som möjligt på en resa till Jungfruöarna.

Huvudstad :
Charlotte Amalie
Bästa restid :
December - juni
Tidskillnad :
-6 timmar

Våra resor till Jungfruöarna

Här kan du inspireras av våra förslag på de bästa resorna till Jungfruöarna.

Ø-hop
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Kombirejse Created with Sketch.
Komboresa
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Öhoppa - Om du är på en längre resa till Jungfruöarna bör du helt klart besöka alla tre öar. Mellan St. Croix och St. Thomas kan du flyga ett vattenflygplan, vilket i sig är en speciell upplevelse på resan.

St. Croix
Icon / Historie Created with Sketch.
Historia
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

Christiansted - Mycket av de historiska lämningarna finns i Christiansted som är St. Croix största stad. Utforska välbevarade byggnader från kolonialtiden som bland annat Peter von Scholtens herrgård och det gula fortet Christiansværn.

Virgin Islands National Park
Maria Grønvold
Maria Grønvold
Resekonsult

St. John - "En stor del av St. John täcks av Virgin Islands National Park, och det finns flera vandringsleder som tar dig genom orörd regnskog och till utsiktspunkter som Ram Head."

Plantager
Icon / Historie Created with Sketch.
Historia
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

Livet på en plantage - På Estate Whim Museum på St. Croix kan du se en sockerplantage från kolonialtiden. Få en inblick i hur slavarna slet och jobbade medan plantageägarna tjänade storkovan på att frakta sockret över till Europa.

Koralrev
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Sejlads Created with Sketch.
Segling
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vattensport

Buck Island - Bara en kort båttur norrut från St. Croix finns snorkelparadiset Buck Island. Den lilla obebodda ön är omgiven av vackra koraller och tusentals färgglada fiskar. Åk båt dit och njut av showen under vattnet.

Intresserad av en resa till Jungfruöarna?

Är du intresserad av en resa till USA, Kanada, Karibien eller Mexiko? Då kan du beställa ett oförpliktande reseerbjudande eller ringa oss under våra öppettider. Nedan kan du se hur vi tillsammans hittar fram till din drömresa.

001-cloud
01

GRATIS RESEOFFERT

Det är helt gratis att få en offert, så tveka inte att skriva till oss eller ring på 08-12454845. När vi mottar din förfrågan blir du tilldelad en resekonsult som är expert på just ditt önskade resmål.

samtale om rejsen
02

SAMTAL OM RESAN

Din resekonsult kontaktar dig för att höra mer om dina önskemål till resan. Vårt fokus är alltid att du får den bästa resan med gott om tid till att uppleva de saker som betyder mest för dig.

004-Liste
03

SKRÄDDARSYTT TILL DIG

Baserat på vårt samtal sätter vi ihop en reseplan och erbjudande till dig, som kan ses inne på vårt online reseuniversum, Min Resa. När allt är precis som ni önskar, bokar vi resan till er.

005-Plane
04

DU SKA UT OCH RESA

Ha en fantastisk resa. Kom ihåg, att vi är med dig både före, under och efter resan, om du har frågor eller behöver hjälp längs vägen. När du kommer hem ringer vi till dig för att höra om dina upplevelser.