Nationalpark

Yellowstone

Sprutande gejsrar och vilda bisonoxar

Resor till Yellowstone National Park

En resa till Yellowstone National Park liknar mer fantasi än verklighet. Nationalparken i Wyoming är fullmatad med enastående natur. I en del av parken kan du se vatten- och gyttjehål som puttrar, fräser och sprutar. I en annan del kan du vandra till storslagna utsikter med dånande vattenfall som omges av dramatiska och branta klippor. Och på de öppna slätterna kan du se hur hjordar av bisonoxar betar ute i det fria. Ett par dagar i Yellowstone är en självklarhet för den som planerar för en roadtrip i västra USA.

Delstater :
Wyoming, Montana och Idaho
Bästa restid :
Maj - september
Tidskillnad :
-8 timmar

Våra resor till Yellowstone National Park

Här kan du inspireras av våra förslag på de bästa resorna till Yellowstone National Park.

Old Faithful
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / Must see Created with Sketch.
Must-see
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Old Faithful - I Yellowstones Geyser Country finns det över 200 gejsrar på knappa fyra km2. Den mest kända är Old Faithful och skjuter vatten 55 meter upp i luften. Det sker - mycket exakt - varje 91. minut. Så se till att tajma ditt besök.

Prismatic Spring
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / Must see Created with Sketch.
Must-see
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Prismatic Spring - En måste-aktivitet i Yellowstone är parkens största heta källa Prismatic Spring (112 m bred). Det är närmast en psykadelisk upplevelse med regnbågsfärgade ringar på vattnet och heta ångor hängandes över källan.

Kør rundt i Yellowstone
Jesper Antonsen
Jesper Antonsen
Resekonsult

Grand Loop Road - “Vägen som påminner om siffran åtta går till alla de bästa platserna i parken. Använd den för att uppleva så mycket som möjligt när du är här, men avsett ett par dagar för att hinna med allt.”

Intresserad av en resa till Yellowstone?

Är du intresserad av en resa till USA, Kanada, Karibien eller Mexiko? Då kan du beställa ett oförpliktande reseerbjudande eller ringa oss under våra öppettider. Nedan kan du se hur vi tillsammans hittar fram till din drömresa.

001-cloud
01

GRATIS RESEOFFERT

Det är helt gratis att få en offert, så tveka inte att skriva till oss eller ring på 08-12454845. När vi mottar din förfrågan blir du tilldelad en resekonsult som är expert på just ditt önskade resmål.

samtale om rejsen
02

SAMTAL OM RESAN

Din resekonsult kontaktar dig för att höra mer om dina önskemål till resan. Vårt fokus är alltid att du får den bästa resan med gott om tid till att uppleva de saker som betyder mest för dig.

004-Liste
03

SKRÄDDARSYTT TILL DIG

Baserat på vårt samtal sätter vi ihop en reseplan och erbjudande till dig, som kan ses inne på vårt online reseuniversum, Min Resa. När allt är precis som ni önskar, bokar vi resan till er.

005-Plane
04

DU SKA UT OCH RESA

Ha en fantastisk resa. Kom ihåg, att vi är med dig både före, under och efter resan, om du har frågor eller behöver hjälp längs vägen. När du kommer hem ringer vi till dig för att höra om dina upplevelser.