Nationalpark

Yellowstone

Sprutande gejsrar och vilda bisonoxar

Resor till Yellowstone National Park

En resa till Yellowstone National Park liknar mer fantasi än verklighet. Nationalparken i Wyoming är fullmatad med enastående natur. I en del av parken kan du se vatten- och gyttjehål som puttrar, fräser och sprutar. I en annan del kan du vandra till storslagna utsikter med dånande vattenfall som omges av dramatiska och branta klippor. Och på de öppna slätterna kan du se hur hjordar av bisonoxar betar ute i det fria. Ett par dagar i Yellowstone är en självklarhet för den som planerar för en roadtrip i västra USA.

Delstater
Wyoming, Montana och Idaho
Bästa restid
Maj - september
Tidskillnad
-8 timmar

Våra resor till Yellowstone

Här kan du se våra bästa reseförslag till Yellowstone National Park. Kika på dem och välj ett som du gillar. Och kom ihåg, vi kan skräddarsy din resa precis som du vill.

Old Faithful
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / Must see Created with Sketch.
Must-see
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Old Faithful - I Yellowstones Geyser Country finns det över 200 gejsrar på knappa fyra km2. Den mest kända är Old Faithful och skjuter vatten 55 meter upp i luften. Det sker - mycket exakt - varje 91. minut. Så se till att tajma ditt besök.

Prismatic Spring
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / Must see Created with Sketch.
Must-see
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Prismatic Spring - En måste-aktivitet i Yellowstone är parkens största heta källa Prismatic Spring (112 m bred). Det är närmast en psykadelisk upplevelse med regnbågsfärgade ringar på vattnet och heta ångor hängandes över källan.

Kør rundt i Yellowstone
Adam
Adam Karlsson
RESEKONSULT

Grand Loop Road - “Vägen som påminner om siffran åtta går till alla de bästa platserna i parken. Använd den för att uppleva så mycket som möjligt när du är här, men avsett ett par dagar för att hinna med allt.”

Så kan vi hjälpa dig

Vill du resa till USA? Beställ ett erbjudande här eller ring oss på våra öppettider. Det gör inget om du inte har alla detaljer på plats - det hjälper vi dig med.

  1. Du beställer ett erbjudande - utan förpliktelser
  2. Vi ringer upp och frågar dig om dina önskemål
  3. Baserat på vårt samtal skräddarsyr vi ett erbjudande till dig
  4. Vi bokar hela resan åt dig, men inte förrän du är helt nöjd