Destination

Vancouver

En folklig storstad i vacker natur

Resor till Vancouver

Vancouver är hjärtat av östra Kanada. Här kan du i sann storstadsanda shoppa, äta, dricka, besöka museum och gå på spännande konserter. Dessutom väntar natursköna upplevelser som med stor sannolikhet kommer att ge dig minnen för livet. Du kan cykla i den populära stadsparken Stanley Park, spana efter späckhuggare på en valsafari, sola dig på stadens strand, stå på skidor 20 minuter från centrum och åka båt över till underbara Vancouver Island. Vancouver är väl värd att besöka i minst några dagar, om inte en hel vecka på en rundresa genom Kanadas västra delar.

Provins
British Columbia
Bästa restid
Vår, sommar och höst
Tidskillnad
-9 timmar

Våra resor till Vancouver

Här kan du se våra bästa reseförslag till Vancouver. Kika på dem och välj ett som du gillar. Och kom ihåg, vi kan skräddarsy din resa precis som du vill.

Stanley Park
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Stanley Park - Den 4 km2 stora parken är väldigt omtyckt av stadens invånare, vilket du kommer märka på ett besök till Vancouver. Cykla genom parken, njut av stranden och vattnet, se parkens populära totempålar eller besök Vancouver Aquarium.

Gastown i Vancouver
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Historie Created with Sketch.
Historia
Icon / Natteliv Created with Sketch.
Nattliv

Gourmet i Gastown - I det historiska kvarteret Gastown är gatorna av kullersten och får ett mysigt, dunkelt ljus av den gamla gatubelysningen på kvällen. Se till att vara hungrig när du kommer hit för här finns många bra restauranger, krogar och cocktailbarer.

Vancouver Island regnskov
Rejsekonsulent: Sebastian
Sebastian Koch
RESEKONSULT

Vancouver Island - "Det kan verkligen löna sig att ta färjan över till Vancouver Island och spendera några dagar här. Den relativt stora ön rymmer allt från berg till regnskog och den gamla brittiska hamnstaden Victoria är mer än charmig.”

Spis Dim Sum i Vancouvers Chinatown
Cecilie
Cecilie Lyngbye
CONTENT MANAGER

Dim sum i Chinatown - “Söker du efter en autentisk upplevelse när du är i Vancouver ska du besöka Chinatown och uppleva den färgglada kinesiska kulturen som finns här. Stadsdelen har många bra restauranger och alla gör en utsökt dim sum.”

Grouse Mountain
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Trekking Created with Sketch.
Vandring

Grouse Mountain - Norr om Vancouver ligger det 1.200 m höga Grouse Mountain där du kan åka skidor på vintern och vandra på sommaren. Utmana dig själv och traska upp till toppen eller ta kabinbanan - utsikten är imponerande oavsett.

Så kan vi hjälpa dig

Vill du resa till USA? Beställ ett erbjudande här eller ring oss på våra öppettider. Det gör inget om du inte har alla detaljer på plats - det hjälper vi dig med.

  1. Du beställer ett erbjudande - utan förpliktelser
  2. Vi ringer upp och frågar dig om dina önskemål
  3. Baserat på vårt samtal skräddarsyr vi ett erbjudande till dig
  4. Vi bokar hela resan åt dig, men inte förrän du är helt nöjd