Destination

Vancouver

En folklig storstad i vacker natur

Resor till Vancouver

Vancouver är hjärtat av västra Kanada. Här kan du i sann storstadsanda shoppa, äta, dricka, besöka museum och gå på spännande konserter. Dessutom väntar natursköna upplevelser som med stor sannolikhet kommer att ge dig minnen för livet. Du kan cykla i den populära stadsparken Stanley Park, spana efter späckhuggare på en valsafari, sola dig på stadens strand, stå på skidor 20 minuter från centrum och åka båt över till underbara Vancouver Island. Vancouver är väl värd att besöka i minst några dagar, om inte en hel vecka på en rundresa genom Kanadas västra delar.

Provins :
British Columbia
Bästa restid :
Vår, sommar och höst
Tidskillnad :
-9 timmar

Våra resor till Vancouver

Här kan du inspireras av våra förslag på de bästa resorna till Vancouver.

Stanley Park
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Stanley Park - Den 4 km2 stora parken är väldigt omtyckt av stadens invånare, vilket du kommer märka på ett besök till Vancouver. Cykla genom parken, njut av stranden och vattnet, se parkens populära totempålar eller besök Vancouver Aquarium.

Gastown i Vancouver
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Historie Created with Sketch.
Historia
Icon / Natteliv Created with Sketch.
Nattliv

Gourmet i Gastown - I det historiska kvarteret Gastown är gatorna av kullersten och får ett mysigt, dunkelt ljus av den gamla gatubelysningen på kvällen. Se till att vara hungrig när du kommer hit för här finns många bra restauranger, krogar och cocktailbarer.

Vancouver Island regnskov
Icon / Must see Created with Sketch.
Must-see
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Sejlads Created with Sketch.
Segling

Vancouver Island - Det kan verkligen löna sig att ta färjan över till Vancouver Island och spendera några dagar här. Den relativt stora ön rymmer allt från berg till regnskog och den gamla brittiska hamnstaden Victoria är mer än charmig.

Vancouver lookout
Julius Rensch
Julius Rensch
Resekonsult

En utsikt ni inte kommer att glömma - "Skaffa en panoramautsikt över staden från Vancouver Lookout. Den 360-graders utsikten gör det till en perfekt plats för fotografering."

 

Spis Dim Sum i Vancouvers Chinatown
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

Dim sum i Chinatown - Söker du efter en autentisk upplevelse när du är i Vancouver ska du besöka Chinatown och uppleva den färgglada kinesiska kulturen som finns här. Stadsdelen har många bra restauranger och alla gör en utsökt dim sum.

Grouse Mountain
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Trekking Created with Sketch.
Vandring

Grouse Mountain - Norr om Vancouver ligger det 1.200 m höga Grouse Mountain där du kan åka skidor på vintern och vandra på sommaren. Utmana dig själv och traska upp till toppen eller ta kabinbanan - utsikten är imponerande oavsett.

Ska du resa till Vancouver? Få inspiration här

Nedanför har vi samlat några av våra bästa guider och artiklar. Låt dig inspireras och börja längta efter Vancouver redan nu.

Intresserad av en resa till Vancouver?

Är du intresserad av en resa till USA, Kanada, Karibien eller Mexiko? Då kan du beställa ett oförpliktande reseerbjudande eller ringa oss under våra öppettider. Nedan kan du se hur vi tillsammans hittar fram till din drömresa.

001-cloud
01

GRATIS RESEOFFERT

Det är helt gratis att få en offert, så tveka inte att skriva till oss eller ring på 08-12454845. När vi mottar din förfrågan blir du tilldelad en resekonsult som är expert på just ditt önskade resmål.

samtale om rejsen
02

SAMTAL OM RESAN

Din resekonsult kontaktar dig för att höra mer om dina önskemål till resan. Vårt fokus är alltid att du får den bästa resan med gott om tid till att uppleva de saker som betyder mest för dig.

004-Liste
03

SKRÄDDARSYTT TILL DIG

Baserat på vårt samtal sätter vi ihop en reseplan och erbjudande till dig, som kan ses inne på vårt online reseuniversum, Min Resa. När allt är precis som ni önskar, bokar vi resan till er.

005-Plane
04

DU SKA UT OCH RESA

Ha en fantastisk resa. Kom ihåg, att vi är med dig både före, under och efter resan, om du har frågor eller behöver hjälp längs vägen. När du kommer hem ringer vi till dig för att höra om dina upplevelser.