Destination

Florida

Familjernas favorit

Resor till Florida

När du reser till Florida, “The Sunshine State”, är du inte bara garanterad sol och värme utan här finns också ett enormt utbud av upplevelser. Gör dagsutflykter till Everglades och alligatorerna eller till meckat av nöjesparker i Orlando. Utforska Miami med sina heta stränder och byggnader i klassisk art déco-stil. Eller varför inte prova lite av allt? I Florida finns något för hela familjen och till skillnad från andra stater i USA är avstånden relativt korta. På så vis går det bra att kombinera flera upplevelser på en Floridaresa.

Största stad
Miami
Bästa restid
Hela året
Tidskillnad
-6 timmar
RING OSS PÅ
Miami Beach
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

Miami - Avkoppling på stranden kombineras med ett pulserande stadsliv i South Beach. Byggnader i klassisk art déco-stil samsas med moderna höghus och på gatorna lever kändisar och kubaner sida vid sida. Hela Miami är en stor fest och du är bjuden.

Universal Studios
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Nöje

Orlando - Här finns Disney World, Universal Studios, SeaWorld, Kennedy Space Center och mycket mer. Orlando är underhållningens huvudstad, som du bara måste besöka om du reser med dina barn eller behöver stilla ditt eget barnasinne.

Las Olas street i Fort Lauderdale
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Cruise Created with Sketch.
Kryssning
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

Fort Lauderdale - Upplev en exklusiv kuststad med välpolerade yachter i hamnen och lyxhotell längs de breda stränderna. Här finns dessutom USA:s största shoppingcenter som gör denna stad till en perfekt semesterort.

Golfbane i Naples
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Naples - Om du gillar att spela golf ska du åka till Naples, Floridas golfparadis. Inte långt från de vackra stränderna, som också finns här, kan du välja och vraka bland banor med riktigt hög kvalité.

Familieferie i Florida
Rejsekonsulent, Stefan
Stefan Hansen
RESEKONSULT

“Florida är optimalt för att göra en riktigt bra familjesemester! Behagligt klimat, överkomliga körsträckor med barn i baksätet och du får valuta för pengarna.”

Så kan vi hjälpa dig

Vill du resa till USA? Beställ ett erbjudande här eller ring oss på våra öppettider. Det gör inget om du inte har alla detaljer på plats - det hjälper vi dig med.

  1. Du beställer ett erbjudande - utan förpliktelser
  2. Vi ringer upp och frågar dig om dina önskemål
  3. Baserat på vårt samtal skräddarsyr vi ett erbjudande till dig
  4. Vi bokar hela resan åt dig, men inte förrän du är helt nöjd