Destination

Florida

Familjernas favorit

Resor till Florida

När du reser till Florida, “The Sunshine State”, är du inte bara garanterad sol och värme utan här finns också ett enormt utbud av upplevelser. Gör dagsutflykter till Everglades och alligatorerna eller till meckat av nöjesparker i Orlando. Utforska Miami med sina heta stränder och byggnader i klassisk art déco-stil. Eller varför inte prova lite av allt? I Florida finns något för hela familjen och till skillnad från andra stater i USA är avstånden relativt korta. På så vis går det bra att kombinera flera upplevelser på en och samma Floridaresa.

Största stad :
Miami
Bästa restid :
Hela året
Tidskillnad :
-6 timmar
Miami i Florida
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Must see Created with Sketch.
Must-see
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

Miami - Avkoppling på stranden kombineras med ett pulserande stadsliv i South Beach. Byggnader i klassisk art déco-stil samsas med moderna höghus och på gatorna lever kändisar och kubaner sida vid sida. Hela Miami är en stor fest och du är bjuden.

Universal Studios
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Nöje
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

Orlando - Här finns Disney World, Universal Studios, SeaWorld, Kennedy Space Center och mycket mer. Orlando är underhållningens huvudstad, som du bara måste besöka om du reser med dina barn eller behöver stilla ditt eget barnasinne.

Las Olas street i Fort Lauderdale
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Cruise Created with Sketch.
Kryssning
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

Fort Lauderdale - Upplev en exklusiv kuststad med välpolerade yachter i hamnen och lyxhotell längs de breda stränderna. Här finns dessutom USA:s största shoppingcenter som gör denna stad till en perfekt semesterort.

Bill Baggs Cape Florida State Park
 Julius Rensch
Julius Rensch
Resekonsult

En trevlig utflykt - "Ta en tur till Bill Baggs Cape Florida State Park som ligger på Key Biscayne. Parken erbjuder vackra stränder, ett historiskt fyrtorn och möjlighet att paddla kajak längs kusten."

Golfbane i Naples
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Luksus Created with Sketch.
Lyx

Naples - Om du gillar att spela golf ska du åka till Naples, Floridas golfparadis. Inte långt från de vackra stränderna, som också finns här, kan du välja och vraka bland banor med riktigt hög kvalité.

Familieferie i Florida
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Bilsemester
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj

Perfekt familjesemester - Florida är optimalt för att göra en riktigt bra familjesemester! Behagligt klimat, överkomliga körsträckor med barn i baksätet och du får valuta för pengarna.

Intresserad av en resa till Florida?

Är du intresserad av en resa till USA, Kanada, Karibien eller Mexiko? Då kan du beställa ett oförpliktande reseerbjudande eller ringa oss under våra öppettider. Nedan kan du se hur vi tillsammans hittar fram till din drömresa.

001-cloud
01

GRATIS RESEOFFERT

Det är helt gratis att få en offert, så tveka inte att skriva till oss eller ring på 08-12454845. När vi mottar din förfrågan blir du tilldelad en resekonsult som är expert på just ditt önskade resmål.

samtale om rejsen
02

SAMTAL OM RESAN

Din resekonsult kontaktar dig för att höra mer om dina önskemål till resan. Vårt fokus är alltid att du får den bästa resan med gott om tid till att uppleva de saker som betyder mest för dig.

004-Liste
03

SKRÄDDARSYTT TILL DIG

Baserat på vårt samtal sätter vi ihop en reseplan och erbjudande till dig, som kan ses inne på vårt online reseuniversum, Min Resa. När allt är precis som ni önskar, bokar vi resan till er.

005-Plane
04

DU SKA UT OCH RESA

Ha en fantastisk resa. Kom ihåg, att vi är med dig både före, under och efter resan, om du har frågor eller behöver hjälp längs vägen. När du kommer hem ringer vi till dig för att höra om dina upplevelser.