Destination

Washington D.C.

Makt, monument och museer

Resor till Washington D.C.

För personer som intresserar sig för historia och politik är Washington D.C. definitivt ett uppskattat resmål. Och även om du inte är det finns det mycket att uppleva i USA:s vackra huvudstad. Husen är låga, parkerna gröna och du kan utforska stadens charmiga delar på cykel. Se Vita Huset, kongressens byggnader på Capitol Hill och de historiska monumenten i National Mall. Fast du bör nästan hoppas på dåligt väder, för ingen annan stad har så många museer i absoluta toppklass som Washington D.C.

Delstat :
District of Columbia
Bästa restid :
Hela året
Tidskillnad :
-6 timmar

Våra resor till Washington D.C.

Här kan du inspireras av våra förslag på de bästa resorna till Washington D.C.

The White House, verdens mest kendte hus
Icon / Historie Created with Sketch.
Historia
Icon / Must see Created with Sketch.
Must-see

Vita Huset - Världens mest kända hus är en självskriven sevärdhet på alla resor till Washington D.C. Vita Huset är med i fler filmer och tv-serier än det går att räkna till. Och även om chansen att bli inbjuden är liten, bör det ses från utsidan.  

Capitol Hill i Washington D.C.
Icon / Historie Created with Sketch.
Historia
Icon / Must see Created with Sketch.
Must-see

Capitol Hill - Den berömda kullen fungerar som tillhåll för den amerikanska kongressen och är USA:s maktcentrum. Den pampiga byggnaden utstrålar - power - inifrån och ut. Gå på en guidad tur och upptäck alla vackra detaljer som gömmer sig nedanför den enorma, vita kupolen.

Tag cyklen rundt i Washington
Anders Pedersen
Anders Pedersen
Resekonsult

Sightseeing på cykel - "En resa till Washington D.C. skiljer sig från många andra semestrar till storstäder, eftersom det går upptäcka staden till fots eller på cykel. Det sistnämnda är effektivt för att se mycket och undvika trängseln på en turistbuss."

Rejser til Washington D.C.
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

En rosa vår - Washington D.C är som bäst under första delen av året. Förutom de klassiska sevärdheterna som går att besöka året runt står stadens körsbärsträd i blom på våren. En väldigt imponerande och rosa syn.

Intresserad av en resa till Washington D.C.?

Då beställer ni en offert här, eller ringer till oss. Det gör inget om ni inte har alla detaljer på plats än - det hjälper vi er med!

  1. Du beställer ett erbjudande - utan förpliktelser
  2. Vi ringer upp och frågar dig om dina önskemål
  3. Baserat på vårt samtal skräddarsyr vi ett erbjudande till dig
  4. Vi bokar hela resan åt dig, men inte förrän du är helt nöjd