Destination

ABC-öarna

Juvelerna i södra Karibien

Resor till ABC-öarna

ABC-öarna, som består av Aruba, Bonaire och Curaçao, är en grupp små öar i södra Karibien. Här kan du utforska charmiga och färgglada byggnader från kolonialtiden, koppla av på de läckra stränderna och dyka ner i det unika korallrevet. För naturälskare erbjuder öarna också varierande landskap, såsom torra ökenområden, saltmarker, grottor, spännande nationalparker och möjlighet att uppleva ett rikt djurliv. Öarna har mycket gemensamt och är ändå väldigt olika, vilket gör dem perfekta för ö-hoppning.

 

Upplev de tre öarna året runt utan bekymmer! De är undantagna från orkansäsongen som påverkar andra områden i Karibien.

Bästa restid :
Hele året
Tidskillnad :
-6 timer

Våra resor till ABC-öarna

Nedan har vi samlat våra bästa förslag på resor till ABC-öarna. Vi skräddarsyr alla våra resor, så reseförslagen ska endast ses som inspiration.

Aruba
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

ArubaÖn är ett sant paradis för dig som letar efter sol, nöje och avkoppling på några av de vackraste stränderna i Karibien. Upplev den charmiga holländska kolonialstilen, snorkla i det kristallklara vattnet eller koppla av under ett divi-divi-träd på Eagle Beach.

Dykning Bonaire
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

BonaireKänd som ett paradis för dykare med sitt orörda korallrev som är tillgängligt direkt från stranden. Men öns möjligheter stannar inte under havets yta; de skyddade naturreservaten och de vidsträckta saltmarkerna öppnar upp för unika naturupplevelser och djurliv.

Curaçao
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

CuraçaoSå fort du möter de ikoniska pastellfärgade fasaderna i huvudstaden Willemstad kommer du att fängslas av öns charm. Utforska nationalparkerna, simma med havssköldpaddor eller känn adrenalinkicken från vindsurfing eller kitesurfing på de perfekta vågorna.

Ska du resa till ABC-öarna? Få inspiration här

Nedanför har vi samlat några av våra bästa guider och artiklar. Låt dig inspireras och börja längta efter ABC-öarna redan nu.

Intresserad av en resa till ABC-öarna?

Är du intresserad av en resa till USA, Kanada, Karibien eller Mexiko? Då kan du beställa ett oförpliktande reseerbjudande eller ringa oss under våra öppettider. Nedan kan du se hur vi tillsammans hittar fram till din drömresa.

001-cloud
01

GRATIS RESEOFFERT

Det är helt gratis att få en offert, så tveka inte att skriva till oss eller ring på 08-12454845. När vi mottar din förfrågan blir du tilldelad en resekonsult som är expert på just ditt önskade resmål.

samtale om rejsen
02

SAMTAL OM RESAN

Din resekonsult kontaktar dig för att höra mer om dina önskemål till resan. Vårt fokus är alltid att du får den bästa resan med gott om tid till att uppleva de saker som betyder mest för dig.

004-Liste
03

SKRÄDDARSYTT TILL DIG

Baserat på vårt samtal sätter vi ihop en reseplan och erbjudande till dig, som kan ses inne på vårt online reseuniversum, Min Resa. När allt är precis som ni önskar, bokar vi resan till er.

005-Plane
04

DU SKA UT OCH RESA

Ha en fantastisk resa. Kom ihåg, att vi är med dig både före, under och efter resan, om du har frågor eller behöver hjälp längs vägen. När du kommer hem ringer vi till dig för att höra om dina upplevelser.