Destination

Naples

En semesterpärla på “Paradise Coast”

Resor till Naples

Naples är en liten stad ute vid den Mexikanska golfen på Floridas v(b)ästkust. Många skulle påstå att delstatens vackraste stränder finns här. Det är också därför som denna lilla kustremsa kallas för “Paradise Coast”. Men trots det är Naples en dold pärla för många. Det bor endast ca 20 000 människor här, men många reser tillbaka hit på sin semester år efter år. Inte så svårt att förstå med tanke på de charmiga stadsdelarna, golfbanor i världsklass och närheten till Everglades.

Delstat
Florida
Bästa restid
Hela året
Tidskillnad
-6 timmar

Våre resor till Naples

Här kan du se våra bästa reseförslag till Naples. Kika på dem och välj ett som du gillar. Och kom ihåg, vi kan skräddarsy din resa precis som du vill.

Sandstranden ved Naples
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Snäckskal - Är det någonstans du ska leta efter vackra snäckor så är det här. Havets vågor spolar i land naturliga souvenirer som snäckskal och så kallade “sand dollars”. Leta efter dem finaste medan du känner den mjuka sanden mellan tårna.

Harbor Marina på Marco Island
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vattensport

Marco Island - Vill du bo på ett lyxhotell på en avlägsen tropisk strand? Då ska du åka till ön Marco Island. På ön finns endast några få lyxiga resorts där du ostört kan njuta av livet och ta dagen som den kommer.

Så kan vi hjälpa dig

Vill du resa till USA? Beställ ett erbjudande här eller ring oss på våra öppettider. Det gör inget om du inte har alla detaljer på plats - det hjälper vi dig med.

  1. Du beställer ett erbjudande - utan förpliktelser
  2. Vi ringer upp och frågar dig om dina önskemål
  3. Baserat på vårt samtal skräddarsyr vi ett erbjudande till dig
  4. Vi bokar hela resan åt dig, men inte förrän du är helt nöjd