Destination

Los Angeles

Glitter, glamour och stränder av guld

Resor till Los Angeles

LA, änglarnas stad, drömmarnas stad, La La Land… Kärt barn har många namn. Det här är staden som aldrig sover och som alltid har något på gång. I Los Angeles skiner solen året runt och den amerikanska drömmen lever i allra högsta grad. Gå i kändisarnas fotspår på Hollywoods gator, leta efter dem i Beverly Hills, lapa sol på Venice Beach och ta med barnen till Universal Studios. Det och mycket mer kan du se och göra när du reser till Los Angeles.

Delstat
Kalifornien
Bästa restid
Mars - november
Tidskillnad
-9 timmar
Hollywood skiltet
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Must see Created with Sketch.
Must-see
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

Hollywood-skylten - För att får en riktigt bra bild över de ikoniska bokstäverna ska du ta dig upp till Griffith Observatory. Vi kan verkligen rekommendera dig att göra det på kvällen, för att på samma gång få en vacker vy över staden och dess ljus.

Shopping i Beverly Hills
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

Beverly Hills - Garanterat de kvarter i Los Angeles som har flest kändisar per capita. När du inte vill leta efter kändisar mer, kan du fönstershoppa på Rodeo Drive i bästa Pretty Woman-stil eller gå på en “Celebrity Homes tour”.

Walk of Fame
Icon / Musik Created with Sketch.
Musik
Icon / Must see Created with Sketch.
Must-see
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

Walk of Fame - Walk of Fame, på Hollywood Boulevard, har över 2.500 framstående personer inom showbiz’ tilldelats en stjärna. Hur många av dina favoriter kan du hitta? På samma gata finns också Kodak Theatre, där Oscarsstatyetten delas ut varje år.

Malibu beach
Anders
Anders Pedersen
RESEKONSULT

Malibu - “Passa på att lämna staden och kör upp längs kusten. Ta Highway 1 till Malibu och titta på de fina strandhusen och ät gott på någon av restaurangerna vid havet. Stanna till några gånger på vägen för att bada eller äta en riktigt god lunch.”