Destination

Los Angeles

Glitter, glamour och stränder av guld

Resor till Los Angeles

LA, änglarnas stad, drömmarnas stad, La La Land… Kärt barn har många namn. Det här är staden som aldrig sover och som alltid har något på gång. I Los Angeles skiner solen året runt och den amerikanska drömmen lever i allra högsta grad. Gå i kändisarnas fotspår på Hollywoods gator, leta efter dem i Beverly Hills, lapa sol på Venice Beach och ta med barnen till Universal Studios. Det och mycket mer kan du se och göra när du reser till Los Angeles.

Delstat :
Kalifornien
Bästa restid :
Mars - november
Tidskillnad :
-9 timmar
Hollywood skiltet
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Must see Created with Sketch.
Must-see
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

Hollywood-skylten - För att får en riktigt bra bild över de ikoniska bokstäverna ska du ta dig upp till Griffith Observatory. Vi kan verkligen rekommendera dig att göra det på kvällen, för att på samma gång få en vacker vy över staden och dess ljus.

Shopping i Beverly Hills
Icon / Luksus Created with Sketch.
Lyx
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

Beverly Hills - Garanterat de kvarter i Los Angeles som har flest kändisar per capita. När du inte vill leta efter kändisar mer, kan du fönstershoppa på Rodeo Drive i bästa Pretty Woman-stil eller gå på en “Celebrity Homes tour”.

Det kan du uppleva på resan

Nedan har vi samlat ett antal förslag på upplevelser och aktiviteter som finns i närheten av de enskilda hållplatserna på den föreslagna resplanen. Dessa är bara för inspiration och vi kan även hjälpa till att boka andra aktiviteter som inte finns med här. Berätta bara vad du vill uppleva så tar vi hand om allt det praktiska.

Milkshake
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

Mat paradis -  Om du älskar mat kommer du inte att bli besviken av att resa till Los Angeles. Från klassiska amerikanska diners med hamburgare och milkshakes till mexikanska food trucks och veganska kaféer – se fram emot de många kulinariska upplevelserna. 

Universal Studios
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Nöje
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

Universal Studios - Attraktioner kombineras med filmstudios i denna temapark. Nu kan du återuppleva dina favoritfilmer och serier som Harry Potter, Simpsons och Jurassic Park med flera. Fast på riktigt.

Walk of Fame
Icon / Musik Created with Sketch.
Musik
Icon / Must see Created with Sketch.
Must-see
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

Walk of Fame - Walk of Fame, på Hollywood Boulevard, har över 2.500 framstående personer inom showbiz’ tilldelats en stjärna. Hur många av dina favoriter kan du hitta? På samma gata finns också Kodak Theatre, där Oscarsstatyetten delas ut varje år.

Intresserad av en resa till Los Angeles?

Är du intresserad av en resa till USA, Kanada, Karibien eller Mexiko? Då kan du beställa ett oförpliktande reseerbjudande eller ringa oss under våra öppettider. Nedan kan du se hur vi tillsammans hittar fram till din drömresa.

001-cloud
01

GRATIS RESEOFFERT

Det är helt gratis att få en offert, så tveka inte att skriva till oss eller ring på 08-12454845. När vi mottar din förfrågan blir du tilldelad en resekonsult som är expert på just ditt önskade resmål.

samtale om rejsen
02

SAMTAL OM RESAN

Din resekonsult kontaktar dig för att höra mer om dina önskemål till resan. Vårt fokus är alltid att du får den bästa resan med gott om tid till att uppleva de saker som betyder mest för dig.

004-Liste
03

SKRÄDDARSYTT TILL DIG

Baserat på vårt samtal sätter vi ihop en reseplan och erbjudande till dig, som kan ses inne på vårt online reseuniversum, Min Resa. När allt är precis som ni önskar, bokar vi resan till er.

005-Plane
04

DU SKA UT OCH RESA

Ha en fantastisk resa. Kom ihåg, att vi är med dig både före, under och efter resan, om du har frågor eller behöver hjälp längs vägen. När du kommer hem ringer vi till dig för att höra om dina upplevelser.