Destination

Mexiko

Sagolika stränder och mayaruiner

Resor till Mexiko

Resor till Mexiko och speciellt Yucantánhalvön är en perfekt blandning av badsemester och kulturella, historiska upplevelser. Halvön, vid Karibiska havet, har välsignats med den mest kritvita sanden, palmer på stranden och kristallklart vatten. Dessutom är Yucatán platsen för många av de infödda mayafolkens viktigaste städer som nu står i ruiner. Upplevt allt det här på en resa till Mexikos charmiga, livliga städer med äkta mexikansk mat och sol för hela slanten.

Huvudstad :
Mexico City
Bästa restid :
Hela året
Tidskillnad :
-7 til -9 timmar
Cancún beach
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Natteliv Created with Sketch.
Nattliv
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vattensport

Cancún - Föreställ dig Mexikos svar på Miami. Det är Cancún. Längst ut på Yucatánhalvöns östra del mot Karibiska havet står hotellen sida vid sida på stranden och väntar på dig. Här kan du koppla av och roa dig med vattensporter, shopping och stadsliv.

Cenote Negro i Bacalar, Mexico
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Playa del Carmen - Bara en kort biltur söderut från Cancún väntar nästa semesterparadis, Playa del Carmen. Från denna strandstad kan du enkelt göra utflykter till ruiner, områden att snorkla i och cenoter.

Mexico City
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

Mexiko City - En av världens största kulturhuvudstäder, där det pulserande storstadslivet står i stark kontrast till bergen och de sovande vulkanerna som omger staden. Här hittar ni inte bara en av världens största offentliga torg, utan också spännande sevärdheter som Basilica de Guadalupe och de livfulla väggmålningarna av Diego Rivera som pryder regeringspalatset.

Isla Holbox
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vattensport

Isla Holbox - Har du hört talas om en ö utan bilar och med gator av sand? Ön Isla Holbox ligger bara en kort båttur från fastlandet, men det är som att komma till en helt annan värld. Njut här av en avslappnad stämning och vackra stränder.

Rejser til Mexico
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Bilsemester
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

Nära till allt - På en Mexikoresa är det inte långt mellan resmålen. Välj själv om du vill bila runt eller låta USA Tours ordna med transfer, oavsett går det snabbt att transportera sig mellan städer och sevärdheter.

Ska du resa till Mexiko? Få inspiration här

Nedanför har vi samlat några av våra bästa guider och artiklar. Låt dig inspireras och börja längta efter Mexiko redan nu.

Intresserad av en resa till Mexiko?

Är du intresserad av en resa till USA, Kanada, Karibien eller Mexiko? Då kan du beställa ett oförpliktande reseerbjudande eller ringa oss under våra öppettider. Nedan kan du se hur vi tillsammans hittar fram till din drömresa.

001-cloud
01

GRATIS RESEOFFERT

Det är helt gratis att få en offert, så tveka inte att skriva till oss eller ring på 08-12454845. När vi mottar din förfrågan blir du tilldelad en resekonsult som är expert på just ditt önskade resmål.

samtale om rejsen
02

SAMTAL OM RESAN

Din resekonsult kontaktar dig för att höra mer om dina önskemål till resan. Vårt fokus är alltid att du får den bästa resan med gott om tid till att uppleva de saker som betyder mest för dig.

004-Liste
03

SKRÄDDARSYTT TILL DIG

Baserat på vårt samtal sätter vi ihop en reseplan och erbjudande till dig, som kan ses inne på vårt online reseuniversum, Min Resa. När allt är precis som ni önskar, bokar vi resan till er.

005-Plane
04

DU SKA UT OCH RESA

Ha en fantastisk resa. Kom ihåg, att vi är med dig både före, under och efter resan, om du har frågor eller behöver hjälp längs vägen. När du kommer hem ringer vi till dig för att höra om dina upplevelser.