Destination

Mexiko

Sagolika stränder och mayaruiner

Resor till Mexiko

Resor till Mexiko och speciellt Yucantánhalvön är en perfekt blandning av badsemester och kulturella, historiska upplevelser. Halvön, vid Karibiska havet, har välsignats med den mest kritvita sanden, palmer på stranden och kristallklart vatten. Dessutom är Yucatán platsen för många av de infödda mayafolkens viktigaste städer som nu står i ruiner. Upplevt allt det här på en resa till Mexikos charmiga, livliga städer med äkta mexikansk mat och sol för hela slanten.

Huvudstad
Mexico City
Bästa restid
Hela året
Tidskillnad
-7 til -9 timmar
RING OSS PÅ

Våra resor till Mexiko

Här kan du se våra bästa reseförslag till Mexiko. Kika på dem och välj ett som du gillar. Och kom ihåg, vi kan skräddarsy din resa precis som du vill.

Cancún beach
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Natteliv Created with Sketch.
Nattliv
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vattensport

Cancún - Föreställ dig Mexikos svar på Miami. Det är Cancún. Längst ut på Yucatánhalvöns östra del mot Karibiska havet står hotellen sida vid sida på stranden och väntar på dig. Här kan du koppla av och roa dig med vattensporter, shopping och stadsliv.

Cenote Negro i Bacalar, Mexico
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Playa del Carmen - Bara en kort biltur söderut från Cancún väntar nästa semesterparadis, Playa del Carmen. Från denna strandstad kan du enkelt göra utflykter till ruiner, områden att snorkla i och cenoter.

Isla Holbox
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vattensport

Isla Holbox - Har du hört talas om en ö utan bilar och med gator av sand? Ön Isla Holbox ligger bara en kort båttur från fastlandet, men det är som att komma till en helt annan värld. Njut här av en avslappnad stämning och vackra stränder.

Rejser til Mexico
Rejsekonsulent, Maria
Maria Grønvold
RESEKONSULT

Nära till allt - “På en Mexikoresa är det inte långt mellan resmålen. Välj själv om du vill bila runt eller låta USA Tours ordna med transfer, oavsett går det snabbt att transportera sig mellan städer och sevärdheter.”

Ska du resa till Mexiko? Få inspiration här

Nedanför har vi samlat några av våra bästa guider och artiklar. Låt dig inspireras och börja längta efter Mexiko redan nu.

Så kan vi hjälpa dig

Vill du resa till USA? Beställ ett erbjudande här eller ring oss på våra öppettider. Det gör inget om du inte har alla detaljer på plats - det hjälper vi dig med.

  1. Du beställer ett erbjudande - utan förpliktelser
  2. Vi ringer upp och frågar dig om dina önskemål
  3. Baserat på vårt samtal skräddarsyr vi ett erbjudande till dig
  4. Vi bokar hela resan åt dig, men inte förrän du är helt nöjd