Vilka är vi?

Om USA Tours

Nordens bästa experter på USA resor

USA Tours är ett danskägt resebyrå som specialiserar sig på Nordamerika. Här finns de bästa experterna på USA och arrangerar även resor till grannländerna Kanada, Mexiko och flera destinationer i Karibien. Vi har inga färdiga paket - vi skräddarsyr alla våra resor så att ni får det precis som ni önskar! Vi har många års erfarenhet med resor över Atlanten, som vi mer än gärna delar med er. Alla medarbetare har själv rest mycket i USA och flera stycken har till och med bott där. Därför vet vi vad ni borde uppleva och hur ni får ihop en resa som lever upp till era drömmar.

Icon / koer-selv Created with Sketch.
Bilsemester
Icon / Fleksibilitet Created with Sketch.
Dina önskemål
icon / Ekspertise Created with Sketch.
Expertis
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj
Icon / Kundetilfredshed Created with Sketch.
Nöjda kunder
Icon / Tryghed Created with Sketch.
Trygghet

En del av något större

I november 2021 blev USA Tours en del av en större resefamilj. Detta hände när Primo Tours Gruppen köpte ut utbudet från den tidigare sällskapet USA Tours.

Detta betyder att vi numera är en del av resegruppen som bland annat har charterbolagen Primo Tours, Århus Charter och SunCharter. Och även Danski, Nortlander och Slopetrotter som är experter på skidresor. 

Våra nya ägare har en stark ekonomisk grund och en fördjupad kunskap till resebranschen. Så vi är enormt glada för att vi kan driva USA Tours vidare under nya ägarna. 

Bortse från ägandet är det dock inte mycket som har förändrats. Medarbetarna i USA Tours är detsamma som för och vi kommer att fortsätta leverera det bästa servicen och gryma resor till USA. 

USA Tours är medlen i Rejsegarantifonden under Primo Tours A/S. 

Rejsegarantifond nr: 1478

CVR-nr: 26179653

Mød vores team

Hos USA Tours forstår vi, at en ferie ikke bare er en ferie. Det er drømme, der skal gå i opfyldelse, og forventninger, der skal indfries. Derfor har alle medarbejdere personlig erfaring med de rejsemål, vi tilbyder. Tænk på os som din personlige feriearkitekt – vi skaber rammerne for den perfekte ferie, og du fylder dem med minder og oplevelser. Lær os alle bedre at kende nedenfor.

Anders Pedersen
Anders Pedersen
Sales Manager
Jag har familj i både Portland, Oregon och Vancouver, och jag har rest till USA under de senaste 8 åren. Min största reseupplevelse i USA var min resa till Alaska, där naturen och djurlivet är helt fantastiskt. Det var ett minne för livet!
Maria Grønvold
Maria Grønvold
Resekonsult
Jag har rest till USA de senaste 6 åren och har själv rest till flera platser i landet som har en speciell plats i mitt hjärta. Fuska inte dig själv för en resa till de amerikanska sydstaterna – det är en enorm upplevelse.
Jesper Antonsen
Jesper Antonsen
Resekonsult
Florida har en speciell plats i mitt hjärta sedan jag bodde där i ett år. Jag tror att det välbekanta i kombination med de oupptäckta pärlorna är ett idealiskt sätt att uppleva USA i allmänhet.
Ann-Sofie Müller
Ann-Sofie Müller
Resekonsult
Jag har bott i Kanada i ett halvår och rest till många olika platser i USA. De magnifika nationalparkerna i Kanada - Jasper och Banff - är bland mina största reseupplevelser.
 Jonas Skrøder
Jonas Skrøder
Rejsekonsulent
Jag älskar USA och har arrangerat otaliga resor dit. Men jag har också en soft spot för Karibien, där man kan få både historia, stämningsfulla städer och de vackraste stränderna.
 Julius Rensch
Julius Rensch
Resekonsult
Jag har rest runt i USA sedan jag var 8 år gammal. Min största reseupplevelse i USA var min turné i New England. Här hittar du vackra kustlinjer, spektakulär natur och fantastisk mat!
Mette Prejler
Mette Prejler
Head of Back Office
Jag har rest i Florida, Kalifornien, New York, Hawaii och åkt skidor i Whistler. Jag älskar kombinationen av vacker natur i t.ex. Grand Canyon och sedan fest och färger i storstäder som L.A. och Las Vegas.
 Freja Asplund
Freja Asplund
Kundservice
Jeg har bott i L.A., och det är därför jag har en stor förkärlek för Kalifornien. Dessutom har jag besökt New York, Florida och deltagit i ett amerikanskt bröllop i New Orleans.
 Jesper Kamp
Jesper Kamp
Head of Digital Marketing
Jag har rest på både öst- och västkusten i USA. Gillar du vin är det självklart att besöka mysiga Sonoma i Kalifornien eller vinmeckat Napa Valley.
 Dorthe Lærke Hansen
Dorthe Lærke Hansen
Head of Product
USA har alltid haft en speciell plats i mitt hjärta. Jag gick på High School i New Hampshire och har sedan dess rest längdåkning otaliga gånger. Jag älskar att du kan hitta allt i USA.
Emilie Kyed
Emilie Marie Kyed
Content Manager
Jag älskar att skapa innehåll om USA, som jag har besökt flera gånger. De mer kända platserna L.A., New York, Florida och Hawaii är fantastiska, men missa inte Atlanta, Georgia - det är en riktig pärla.
Karen Orry
Karen Orry
KUNDSERVICE
USA är en underbar plats som jag inte kan få nog av. Jag har bland annat varit runt i Kalifornien samt New York och Las Vegas. USA kan lite av allt och jag ser fram emot många fler upplevelser.
user default
Iren Gjertsen
Resekonsult
USA har något för alla! Fantastiska städer, spektakulära nationalparker, nöjesparker och vita stränder. Jag har själv besökt ett 30-tal stater, men New York är staden i mitt hjärta, efter att ha bott där i många år.
Nicolai Sørup Jessen
Nicolai Sørup Jessen
Resekonsult
Jag älskar USA eftersom det har allt att erbjuda. Från läckra stränder, vacker natur och vilda storstäder. Min coolaste upplevelse var när jag besökte Hawaii. Det är precis som att titta på en film. New York och Los Angeles är också två coola
user default
Mia Egeland
Resekonsult
USA har gett mig många upplevelser genom tiden. Jag har varit i New York och Kalifornien flera gånger. Det är upplevelser jag aldrig kommer att glömma och jag ser fram emot fler resor och upplevelser i USA.
Elin Gran
Elin Gran
Resekonsult
Kryssningar har gett mig många upplevelser och besök i flera olika länder. Kryssning från Miami till de karibiska öarna. Ett flytande hotell, med ett hav av upplevelser. Jag har även arbetat som reseledare i Dominikanska republiken och i Mexiko.
 Sanna Thunström
Sanna Thunström
RESEKONSULT
Jag är uppvuxen i Ottawa och kan det mesta om Kanada utan och innan. Utöver det älskar jag Florida, Kalifornien och New England i USA.
Johanna
Johanna Stenz
RESEKONSULT
Att utforska Kaliforniens storstäder, Floridas stränder och nöjesparker med mina barn är något jag gärna vill inspirera andra till. Jag har även varit på flera kryssningar i Karibien och Mexiko.

Så här bokar du en resa med USA Tours

Är du intresserad av en resa till USA, Kanada, Karibien eller Mexiko? Då kan du beställa ett oförpliktande reseerbjudande eller ringa oss under våra öppettider. Nedan kan du se hur vi tillsammans hittar fram till din drömresa.

001-cloud
01

GRATIS RESEOFFERT

Det är helt gratis att få en offert, så tveka inte att skriva till oss eller ring på 08-12454845. När vi mottar din förfrågan blir du tilldelad en resekonsult som är expert på just ditt önskade resmål.

samtale om rejsen
02

SAMTAL OM RESAN

Din resekonsult kontaktar dig för att höra mer om dina önskemål till resan. Vårt fokus är alltid att du får den bästa resan med gott om tid till att uppleva de saker som betyder mest för dig.

004-Liste
03

SKRÄDDARSYTT TILL DIG

Baserat på vårt samtal sätter vi ihop en reseplan och erbjudande till dig, som kan ses inne på vårt online reseuniversum, Min Resa. När allt är precis som ni önskar, bokar vi resan till er.

005-Plane
04

DU SKA UT OCH RESA

Ha en fantastisk resa. Kom ihåg, att vi är med dig både före, under och efter resan, om du har frågor eller behöver hjälp längs vägen. När du kommer hem ringer vi till dig för att höra om dina upplevelser.

Varför resa med USA Tours

En resa till USA, Kanada, Karibien eller Mexiko är en resa du kommer att minnas med glädje resten av ditt liv, om den är ordentligt arrangerad. Det är vår främsta uppgift att skräddarsy en resa som uppfyller dina önskemål och drömmar. Nedan kan du läsa några goda skäl till att boka din resa hos USA Tours.

001-skræddersyet

100% skräddarsytt

Vi har inga färdiga paketlösningar, sista-minuten-resor eller supererbjudanden. En resa till USA är något man ska minnas hela livet. Därför skräddarsyr vi alla våra resor individuellt så att de uppfyller dina och dina medresenärers förväntningar.

002-eksperter

De största USA-experterna

Alla anställda på USA Tours har själva rest mycket i USA, och flera av oss har även bott där. Därför vet vi vad du bör uppleva och vad du bör undvika. Vi skapar alltid en skräddarsydd och realistisk reseplan. När du kontaktar oss kan du alltså räkna med att få kompetent och professionell resevägledning.

003-bestillingsproces

Smidig bokningsprocess

Det är både enkelt att planera och boka en resa med USA Tours. Vårt online reseuniversum Min Resa säkerställer att du alltid har alla dokument gällande din resa och inte minst, din personliga resekonsult nära till hands.

005-Rejsegarantifonden

Medlem i Rejsegarantifonden

USA Tours är medlem i den danska Rejsegarantifonden nr. 2187. Köper du en resa hos oss, är du därför skyddad mot konkurs hos resebyrån och/eller flygbolaget. Med en paketresa hos USA Tours är du dessutom omfattad av Paketreselagen, vilket skyddar dig om din resa plötsligt inte kan genomföras.

005-Tryghed

Trygghet och telefonsupport 24/7

Om du mot förmodan skulle uppleva problem på din resa, kan du alltid ringa till vår nödtelefon, där vi kan hjälpa dig 24/7. Även om du befinner dig på andra sidan Atlanten och det är mitt i natten i Sverige.

006-priser

Våra priser är realistiska

Vissa resebyråers från-priser är lika med en avskalad semester på lägsta möjliga budget. Bakom våra från-priser väntar en riktig semester där man inte snålar, utan njuter. En resa du kommer att minnas resten av ditt liv.

Vad säger våra kunder?

Vi brukar själva säga att vi är experter på USA och resor dit. Men vad säger de människor som har rest med oss? Läs om vad våra kunder tycker om USA Tours.