Vilka är vi?

Om USA Tours

Nordens bästa experter på USA resor

USA Tours är ett danskägt resebyrå som specialiserar sig på Nordamerika. Här finns de bästa experterna på USA och arrangerar även resor till grannländerna Kanada, Mexiko och flera destinationer i Karibien. Vi har inga färdiga paket - vi skräddarsyr alla våra resor så att ni får det precis som ni önskar! Vi har många års erfarenhet med resor över Atlanten, som vi mer än gärna delar med er. Alla medarbetare har själv rest mycket i USA och flera stycken har till och med bott där. Därför vet vi vad ni borde uppleva och hur ni får ihop en resa som lever upp till era drömmar.

Icon / koer-selv Created with Sketch.
Bilsemester
Icon / Fleksibilitet Created with Sketch.
Dina önskemål
icon / Ekspertise Created with Sketch.
Expertis
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj
Icon / Kundetilfredshed Created with Sketch.
Nöjda kunder
Icon / Tryghed Created with Sketch.
Trygghet

En del av något större

I november 2021 blev USA Tours en del av en större resefamilj. Detta hände när Primo Tours Gruppen köpte ut utbudet från den tidigare sällskapet USA Tours.

Detta betyder att vi numera är en del av resegruppen som bland annat har charterbolagen Primo Tours, Århus Charter och SunCharter. Och även Danski, Nortlander och Slopetrotter som är experter på skidresor. 

Våra nya ägare har en stark ekonomisk grund och en fördjupad kunskap till resebranschen. Så vi är enormt glada för att vi kan driva USA Tours vidare under nya ägarna. 

Bortse från ägandet är det dock inte mycket som har förändrats. Medarbetarna i USA Tours är detsamma som för och vi kommer att fortsätta leverera det bästa servicen och gryma resor till USA. 

USA Tours är medlen i Rejsegarantifonden under Primo Tours A/S. 

Rejsegarantifond nr: 2187

CVR-nr: 32479081

Mød vores team

Hos USA Tours forstår vi, at en ferie ikke bare er en ferie. Det er drømme, der skal gå i opfyldelse, og forventninger, der skal indfries. Derfor har alle medarbejdere personlig erfaring med de rejsemål, vi tilbyder. Tænk på os som din personlige feriearkitekt – vi skaber rammerne for den perfekte ferie, og du fylder dem med minder og oplevelser. Lær os alle bedre at kende nedenfor.

Anders Pedersen
Anders Pedersen
Resekonsult
Jag har familj i både Portland, Oregon och Vancouver, och jag har rest till USA under de senaste 8 åren. Min största reseupplevelse i USA var min resa till Alaska, där naturen och djurlivet är helt fantastiskt. Det var ett minne för livet!
Maria Grønvold
Maria Grønvold
Resekonsult
Jag har rest till USA de senaste 6 åren och har själv rest till flera platser i landet som har en speciell plats i mitt hjärta. Fuska inte dig själv för en resa till de amerikanska sydstaterna – det är en enorm upplevelse.
Jesper Antonsen
Jesper Antonsen
Resekonsult
Florida har en speciell plats i mitt hjärta sedan jag bodde där i ett år. Jag tror att det välbekanta i kombination med de oupptäckta pärlorna är ett idealiskt sätt att uppleva USA i allmänhet.
Ann-Sofie Müller
Ann-Sofie Müller
Resekonsult
Jag har bott i Kanada i ett halvår och rest till många olika platser i USA. De magnifika nationalparkerna i Kanada - Jasper och Banff - är bland mina största reseupplevelser.
Jonas Skrøder
Jonas Skrøder
Rejsekonsulent
Jag älskar USA och har arrangerat otaliga resor dit. Men jag har också en soft spot för Kuba, där man kan få både historia, stämningsfulla Havanna och de vackraste stränderna.
Julius Rensch
Julius Rensch
Resekonsult
Jag har rest runt i USA sedan jag var 8 år gammal. Min största reseupplevelse i USA var min turné i New England. Här hittar du vackra kustlinjer, spektakulär natur och fantastisk mat!
Viktor Tyrstrup
Viktor Tyrstrup
Resekonsult
Jag är ny på USA Tours, men absolut inte ny i USA, där jag har rest mycket till New York i synnerhet och östkusten i allmänhet. Jag är särskilt förtjust i den här delen av USA, och älskar att resa dit.
Julie
Julie Vikøren
Resekonsult
Jag har arbetat för USA Tours i 4 år och har älskat USA sedan jag var i Orlando som 6-åring. Sedan dess har jag själv varit i USA flera gånger och bl.a. kör Highway 1 i Kalifornien. Och så älskar jag Hawaii.
Mette Prejler
Mette Prejler
Kundservice
Jag har rest i Florida, Kalifornien, New York, Hawaii och åkt skidor i Whistler. Jag älskar kombinationen av vacker natur i t.ex. Grand Canyon och sedan fest och färger i storstäder som L.A., San Francisco och Las Vegas.
Freja Asplund
Freja Asplund
Kundservice
Jeg har arbetat i resebranschen i över 10 år och bott i Los Angeles. Det är därför jag har en stor förkärlek för L.A. och hela Kalifornien. Dessutom har jag besökt New York, Florida och deltagit i ett ärkeamerikanskt bröllop i New Orleans.
Morten Aaberg Sørensen
Morten Aaberg Sørensen
Bureauchef
Jag har flera års erfarenhet av resebranschen, där jag alltid har haft en svag punkt för USA-resor. Jag har även bott i New York och rest i flera delstater i USA.
Jesper Kamp
Jesper Kamp
Marketing Manager
Jag har rest på både öst- och västkusten i USA. Gillar du vin är det självklart att besöka mysiga Sonoma i Kalifornien eller vinmeckat Napa Valley.
Oliver Bodenhoff
Oliver Bodenhoff
Ticketing Manager
Jag har 15 års erfarenhet av resebranschen och har rest i stora delar av både USA och Kanada.
user default
Caroline Kalkar
Content Manager
Jag har familj i USA och har rest mycket i landet. Jag älskar att skriva om USA och allt det otaliga landet har att erbjuda.
user default
Dorthe Lærke Hansen
Product Manager
USA har alltid haft en speciell plats i mitt hjärta. Jag gick på High School i New Hampshire och har sedan dess rest längdåkning otaliga gånger. Jag älskar att du kan hitta allt i USA.

Lediga jobb i USA Tours

Skulle du vilja jobba i resebranschen med kontor i Köpenhamn? Se våra lediga jobb här.

Så kan vi hjälpa dig

Vill du resa till USA, Kanada, Karibien eller Mexiko? Beställ ett erbjudande här eller ring oss på våra öppettider. Det gör inget om du inte har alla detaljer på plats - det hjälper vi dig med.

  1. Du beställer ett erbjudande - utan förpliktelser
  2. Vi ringer upp och frågar dig om dina önskemål
  3. Baserat på vårt samtal skräddarsyr vi ett erbjudande till dig
  4. Vi bokar hela resan åt dig, men inte förrän du är helt nöjd

Vad säger våra kunder?

Vi brukar själva säga att vi är experter på USA och resor dit. Men vad säger de människor som har rest med oss? Läs om vad våra kunder tycker om USA Tours.