Vilka är vi?

Om USA Tours

Nordens bästa experter på resor till USA

USA Tours är nordens bästa resebyrå specialiserad på resor till USA. Vi älskar att få sprida vår kunskap om och kärlek för USA till fler och fler svenskar, danskar och norrmän - varje dag. Hittills har vi skickat 39.500 nöjda resenärer över till andra sidan Atlanten. Vi är ett gäng med olika erfarenheter och kunskaper, men det vi har gemensamt är vår kärlek till USA och våra andra destinationer.

Resenärer i 2018
+7.500
Var är vi?
Sverige, Danmark och Norge
Antal anställda
25

Våra resekonsulter

När du köper en resa hos USA Tours får du din egen resekonsult, som sedan är med dig hela vägen. Från det första inledande samtalet och ända fram till flygplatsen. Här kan du träffa hela vårt duktiga team med resekonsulter.

Sanna
Sanna Thunström
RESEKONSULT
Jag är uppvuxen i Ottawa och kan det mesta om Kanada utan och innan. Utöver det älskar jag Florida, Kalifornien och New England i USA.
Adam
Adam Karlsson
RESEKONSULT
Jag kan framförallt hjälpa dig med resor till Kalifornien, mellanvästern och Yellowstone. Dessutom har Mexiko en väldigt speciell plats i mitt hjärta.
Tom
Tom Holmberg
RESEKONSULT
Jag har bott i Las Vegas och älskar hela den västra delen av USA. Speciellt Los Angeles och nationalparkerna i regionen vet jag allt om.
Team - Woman
Jessica Korneliusson
RESEKONSULT
Jag älskar sol och vackra stränder, och har rest till många exotiska platser. När jag planerar din resa fokuserar jag på kvalité, just för att du bara ska kunna njuta av din semester fullt ut.
Anders
Anders Pedersen
RESEKONSULT
Jag har familj i USA och varit nästan överallt i landet. Utöver klassikerna älskar jag verkligen sydstaterna och Alaskas storslagna natur
Rejsekonsulent, Maria
Maria Grønvold
RESEKONSULT
Jag har bott i Orlando och arbetat för Disney, så jag vet allt om nöjesparkerna i Florida och Kalifornien. Och så älskar jag Las Vegas.
Rejsekonsulent, Stefan
Stefan Hansen
RESEKONSULT
Jag gillar framförallt USA:s östkust. Både Floridas stränder och storstäderna New York, Washington D.C. och Chicago hör till mina favoriter.
Andreas
Andreas Larsen
RESEKONSULT
Jag kan hjälpa dig med resor till de flesta av städerna i Nordamerika, men framförallt storstäderna och Niagara Falls i östra Kanada.
Rejsekonsulent: Sebastian
Sebastian Koch
RESEKONSULT
Jag älskar USA:s nordvästra kust och naturen i västra Kanada. Men också mellanvästern och Rocky Mountains är min specialitet.
Besart “Bas” Ujkani
Besart “Bas” Ujkani
RESEKONSULT
Jag har rest runt i Chicago, New York, Florida och Kalifornien i både bil, buss och husbil. Roadtrips betyder frihet, kvalitetstid och oförglömliga upplevelser i nationalparker, där man får känna sig liten.
Julie
Julie Vikøren
RESEKONSULT
Jag har älskat USA ända sedan jag var 6 år och åkte till Orlando. Efter det har jag själv åkt dit flera gånger och bl.a. firat nyår i Las Vegas.
Jan-Erik
Jan-Erik Ingvaldsen
RESEKONSULT
Östkusten i USA har fångat mitt hjärta. Jag har bott i Florida under 1 år och då var jag mycket i Boston och New England. Där finns europeisk kultur, spännande historia och härliga städer.
Hanne Larsen
Hanne Larsen
RESEKONSULT
The Keys i Florida och New York är mina drömdestinationer. Resans struktur är det viktigaste för mig, för när den är på plats går det att njuta till 100 % av allt som ska göras och upplevas.
Liv
Liv Mannino
RESEKONSULT
Jag älskar New York, för det finns så mycket att uppleva och så många olika stadsdelar - från höghus på Lower Manhattan till trivsamma Greenwich Village.

Administration och marknadsföring

Bakom din resekonsult står ett helt lag av medarbetare. De jobbar bland annat med att boka flygbiljetter, betala räkningar och uppdatera hemsidan. Nedanför kan du möta resten av laget bakom USA Tours.

Direktør
Alexander Søderberg
DIREKTØR
Jeg elsker selv at rejse i USA, fordi det er så mangfoldigt et land. Og så elsker jeg at opfylde folks drømme om at komme "over there".
Flyansvarlig
Herman Nielsen
FLYGANSVARIG
Jag älskar allt som är amerikanskt: sporten, maten och kulturen. San Francisco, Chicago och Hawaii är mina favoritdestinationer.
Thomas Tinglev
Thomas Tinglev
PRODUCT MANAGER
Mitt favoritlag i NFL är 49ers och jag vet inget som är bättre än att åka till San Francisco och se på amerikansk fotboll.
Peter Paaske
Peter Paaske Gloerfelt-Tarp
Ekonomichef
Det bäst med USA är allt det som inte finns här hemma. Oavsett om det är musikaler i New York eller nöjesparker i Orlando. Allt är helt enkelt mycket större och bättre där borta.
Freja
Freja Asplund
HR OCH KUNDSERVICE
USA är mitt andra hem. Jag bodde och jobbade som au pair ett år i Los Angeles och är fortfarande nära den familjen, staden och landet.
Mette Prejler
Mette Prejler
KUNDSERVICE
Naturen är det som jag gillar bäst med USA. Västkustens nationalparker som Grand Canyon och Yosemite glömmer jag aldrig.
Marketingchef
Jesper Kamp
MARKNADSCHEF
Jag älskar Kalifornien. Det var dit jag och min fru åkte på vår bröllopsresa. Naturen längs Highway 1 och vingårdarna i Sonoma är mina absoluta favoriter.
Martin Skjærup Nielsen
Martin Nielsen
DESIGNER
Florida är min favoritdelstat. Den har allt jag vill ha. Du kan uppgradera hela din garderob på outlets, se stora sportevenemang, besöka nöjesparker och gå på stranden.
Cecilie
Cecilie Lyngbye
CONTENT MANAGER
Jag har varit på allt från semester med familjen i Kalifornien till roadtrips med vänner i sydstaterna och Kanada. Varje resa har varit helt otrolig på sitt egna vis.
Daniel
Daniel Palmdal
RESESKRIBENT
Jag älskar Kaliforniens varierande natur. Här kan jag klättra, surfa och åka skidor på samma resa. Det är så nice!
Metteliva
Metteliva Henningsen
RESESKRIBENT
Jag har bott i New York, där jag ofta tog North Hudson-tåget upp till de mindre städerna i delstaten och njöt av den lokala atmosfären.

Så kan vi hjälpa dig

Vill du resa till USA, Kanada, Karibien eller Mexiko? Beställ ett erbjudande här eller ring oss på våra öppettider. Det gör inget om du inte har alla detaljer på plats - det hjälper vi dig med.

  1. Du beställer ett erbjudande - utan förpliktelser
  2. Vi ringer upp och frågar dig om dina önskemål
  3. Baserat på vårt samtal skräddarsyr vi ett erbjudande till dig
  4. Vi bokar hela resan åt dig, men inte förrän du är helt nöjd

Vad säger våra kunder?

Vi brukar själva säga att vi är experter på USA och resor dit. Men vad säger de människor som har rest med oss? Läs om vad våra kunder tycker om USA Tours.