Vilka är vi?

Om USA Tours

Nordens bästa experter på USA resor

USA Tours är ett danskägt resebyrå som specialiserar sig på Nordamerika. Här finns de bästa experterna på USA och arrangerar även resor till grannländerna Kanada, Mexiko och flera destinationer i Karibien. Vi har inga färdiga paket - vi skräddarsyr alla våra resor så att ni får det precis som ni önskar! Vi har många års erfarenhet med resor över Atlanten, som vi mer än gärna delar med er. Alla medarbetare har själv rest mycket i USA och flera stycken har till och med bott där. Därför vet vi vad ni borde uppleva och hur ni får ihop en resa som lever upp till era drömmar.

Icon / koer-selv Created with Sketch.
Bilsemester
Icon / Fleksibilitet Created with Sketch.
Dina önskemål
icon / Ekspertise Created with Sketch.
Expertis
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj
Icon / Kundetilfredshed Created with Sketch.
Nöjda kunder
Icon / Tryghed Created with Sketch.
Trygghet

En del av något större

I november 2021 blev USA Tours en del av en större resefamilj. Detta hände när Primo Tours Gruppen köpte ut utbudet från den tidigare sällskapet USA Tours.

Detta betyder att vi numera är en del av resegruppen som bland annat har charterbolagen Primo Tours, Århus Charter och SunCharter. Och även Danski, Nortlander och Slopetrotter som är experter på skidresor. 

Våra nya ägare har en stark ekonomisk grund och en fördjupad kunskap till resebranschen. Så vi är enormt glada för att vi kan driva USA Tours vidare under nya ägarna. 

Bortse från ägandet är det dock inte mycket som har förändrats. Medarbetarna i USA Tours är detsamma som för och vi kommer att fortsätta leverera det bästa servicen och gryma resor till USA. 

USA Tours är medlen i Rejsegarantifonden under Primo Tours A/S. 

Rejsegarantifond nr: 2187

CVR-nr: 32479081

Mød vores team

Hos USA Tours forstår vi, at en ferie ikke bare er en ferie. Det er drømme, der skal gå i opfyldelse, og forventninger, der skal indfries. Derfor har alle medarbejdere personlig erfaring med de rejsemål, vi tilbyder. Tænk på os som din personlige feriearkitekt – vi skaber rammerne for den perfekte ferie, og du fylder dem med minder og oplevelser. Lær os alle bedre at kende nedenfor.

Anders Pedersen
Anders Pedersen
Resekonsult
Jag har familj i både Portland, Oregon och Vancouver, och jag har rest till USA under de senaste 8 åren. Min största reseupplevelse i USA var min resa till Alaska, där naturen och djurlivet är helt fantastiskt. Det var ett minne för livet!
Maria Grønvold
Maria Grønvold
Resekonsult
Jag har rest till USA de senaste 6 åren och har själv rest till flera platser i landet som har en speciell plats i mitt hjärta. Fuska inte dig själv för en resa till de amerikanska sydstaterna – det är en enorm upplevelse.
Jesper Antonsen
Jesper Antonsen
Resekonsult
Florida har en speciell plats i mitt hjärta sedan jag bodde där i ett år. Jag tror att det välbekanta i kombination med de oupptäckta pärlorna är ett idealiskt sätt att uppleva USA i allmänhet.
Ann-Sofie Müller
Ann-Sofie Müller
Resekonsult
Jag har bott i Kanada i ett halvår och rest till många olika platser i USA. De magnifika nationalparkerna i Kanada - Jasper och Banff - är bland mina största reseupplevelser.
Jonas Skrøder
Jonas Skrøder
Rejsekonsulent
Jag älskar USA och har arrangerat otaliga resor dit. Men jag har också en soft spot för Kuba, där man kan få både historia, stämningsfulla Havanna och de vackraste stränderna.
Julius Rensch
Julius Rensch
Resekonsult
Jag har rest runt i USA sedan jag var 8 år gammal. Min största reseupplevelse i USA var min turné i New England. Här hittar du vackra kustlinjer, spektakulär natur och fantastisk mat!
Julie
Julie Vikøren
Resekonsult
Jag har arbetat för USA Tours i 4 år och har älskat USA sedan jag var i Orlando som 6-åring. Sedan dess har jag själv varit i USA flera gånger och bl.a. kör Highway 1 i Kalifornien. Och så älskar jag Hawaii.
Mette Prejler
Mette Prejler
Kundservice
Jag har rest i Florida, Kalifornien, New York, Hawaii och åkt skidor i Whistler. Jag älskar kombinationen av vacker natur i t.ex. Grand Canyon och sedan fest och färger i storstäder som L.A., San Francisco och Las Vegas.
Freja Asplund
Freja Asplund
Kundservice
Jeg har arbetat i resebranschen i över 10 år och bott i Los Angeles. Det är därför jag har en stor förkärlek för L.A. och hela Kalifornien. Dessutom har jag besökt New York, Florida och deltagit i ett äkta amerikanskt bröllop i New Orleans.
Morten Aaberg Sørensen
Morten Aaberg Sørensen
Managing Director
Jag älskar mångfalden i USA som resemål: storslagen natur, pulserande storstäder och en rik kultur. Det finns alltid ett äventyr som väntar, stort eller litet, om man bara försjunker sig i det och särskilt om man tar sig tid.
Jesper Kamp
Jesper Kamp
Marketing Manager
Jag har rest på både öst- och västkusten i USA. Gillar du vin är det självklart att besöka mysiga Sonoma i Kalifornien eller vinmeckat Napa Valley.
user default
Dorthe Lærke Hansen
Product Manager
USA har alltid haft en speciell plats i mitt hjärta. Jag gick på High School i New Hampshire och har sedan dess rest längdåkning otaliga gånger. Jag älskar att du kan hitta allt i USA.
user default
Emilie Marie Kyed
Content Manager
Jag älskar att skapa innehåll om USA, som jag har besökt flera gånger. De mer kända platserna L.A., New York, Florida och Hawaii är fantastiska, men missa inte Atlanta, Georgia - det är en riktig pärla.
user default
Karen Orry
KUNDSERVICE
USA är en underbar plats som jag inte kan få nog av. De har något för alla. Jag har bland annat varit runt i Kalifornien flera gånger samt New York och Las Vegas. USA kan lite av allt och jag ser fram emot många fler upplevelser.
user default
Iren Gjertsen
Resekonsult
USA har något för alla! Fantastiska städer, spektakulära nationalparker, nöjesparker och vita stränder. Jag har själv besökt ett 30-tal stater, men New York är staden i mitt hjärta, efter att ha bott där i många år.
user default
Nicolai Sørup Jessen
Resekonsult
Jag älskar USA eftersom det har allt att erbjuda. Från läckra stränder, vacker natur och vilda storstäder. Min coolaste upplevelse var när jag besökte Hawaii, Oahu & Maui. Det är precis som att titta på en film. New York och Los Angeles är också två coola
user default
Mia Egeland
Resekonsult
USA har gett mig många upplevelser genom tiden. Jag har varit i New York flera gånger, liksom runt Kalifornien och Las Vegas. Det är upplevelser jag aldrig kommer att glömma och jag ser fram emot fler resor och upplevelser i USA, då länder har mycket att
user default
Elin Gran
Resekonsult
Kryssningar har gett mig många upplevelser och besök i flera olika länder. Kryssning från Miami till de karibiska öarna. Ett flytande hotell, med ett hav av upplevelser. Jag har även arbetat som reseledare i Dominikanska republiken och i Mexiko.
Sanna
Sanna Thunström
RESEKONSULT
Jag är uppvuxen i Ottawa och kan det mesta om Kanada utan och innan. Utöver det älskar jag Florida, Kalifornien och New England i USA.
user default
Johanna Stenz
RESEKONSULT
Att utforska Kaliforniens spännande storstäder, storslagen natur och Floridas stränder samt nöjesparker med mina tre barn är något jag gärna vill inspirera andra till. Jag har även varit på flera kryssningar i Karibien, Mexiko och Dominikanska republiken.

Ledige stillinger

Kunne du tænke dig at arbejde hos en af Danmarks største rejseudbydere? Så se vores ledige stillinger herunder.

Så kan vi hjälpa dig

Vill du resa till USA, Kanada, Karibien eller Mexiko? Beställ ett erbjudande här eller ring oss på våra öppettider. Det gör inget om du inte har alla detaljer på plats - det hjälper vi dig med.

  1. Du beställer ett erbjudande - utan förpliktelser
  2. Vi ringer upp och frågar dig om dina önskemål
  3. Baserat på vårt samtal skräddarsyr vi ett erbjudande till dig
  4. Vi bokar hela resan åt dig, men inte förrän du är helt nöjd

Vad säger våra kunder?

Vi brukar själva säga att vi är experter på USA och resor dit. Men vad säger de människor som har rest med oss? Läs om vad våra kunder tycker om USA Tours.