Vilka är vi?

Om USA Tours

Nordens bästa experter på USA resor

USA Tours är ett danskägt resebyrå som specialiserar sig på Nordamerika. Här finns de bästa experterna på USA och arrangerar även resor till grannländerna Kanada, Mexiko och flera destinationer i Karibien. Vi har inga färdiga paket - vi skräddarsyr alla våra resor så att ni får det precis som ni önskar! Vi har många års erfarenhet med resor över Atlanten, som vi mer än gärna delar med er. Alla medarbetare har själv rest mycket i USA och flera stycken har till och med bott där. Därför vet vi vad ni borde uppleva och hur ni får ihop en resa som lever upp till era drömmar.

Icon / koer-selv Created with Sketch.
Bilsemester
Icon / Fleksibilitet Created with Sketch.
Dina önskemål
icon / Ekspertise Created with Sketch.
Expertis
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj
Icon / Kundetilfredshed Created with Sketch.
Nöjda kunder
icon / prisgaranti Created with Sketch.
Lägsta pris

En del av något större

I november 2021 blev USA Tours en del av en större resefamilj. Detta hände när Primo Tours Gruppen köpte ut utbudet från den tidigare sällskapet USA Tours.

Detta betyder att vi numera är en del av resegruppen som bland annat har charterbolagen Primo Tours, Århus Charter och SunCharter. Och även Danski, Nortlander och Slopetrotter som är experter på skidresor. 

Våra nya ägare har en stark ekonomisk grund och en fördjupad kunskap till resebranschen. Så vi är enormt glada för att vi kan driva USA Tours vidare under nya ägarna. 

Bortse från ägandet är det dock inte mycket som har förändrats. Medarbetarna i USA Tours är detsamma som för och vi kommer att fortsätta leverera det bästa servicen och gryma resor till USA. 

USA Tours är medlen i Rejsegarantifonden under Primo Tours A/S. 

Rejsegarantifond nr: 2187

CVR-nr: 32479081

Lediga jobb i USA Tours

Skulle du vilja jobba i resebranschen med kontor i Köpenhamn? Se våra lediga jobb här.

Så kan vi hjälpa dig

Vill du resa till USA, Kanada, Karibien eller Mexiko? Beställ ett erbjudande här eller ring oss på våra öppettider. Det gör inget om du inte har alla detaljer på plats - det hjälper vi dig med.

  1. Du beställer ett erbjudande - utan förpliktelser
  2. Vi ringer upp och frågar dig om dina önskemål
  3. Baserat på vårt samtal skräddarsyr vi ett erbjudande till dig
  4. Vi bokar hela resan åt dig, men inte förrän du är helt nöjd

Vad säger våra kunder?

Vi brukar själva säga att vi är experter på USA och resor dit. Men vad säger de människor som har rest med oss? Läs om vad våra kunder tycker om USA Tours.