Destination

USA

Resor till USA - “Möjligheternas land”

Resor till USA

Det finns lika många resor till USA som det finns amerikanska highways. Landets 6,5 miljoner kilometer av motorväg kan leda dig till allt från livliga storstäder till sceniska och slingriga skogsvägar. Vägarna kan ta dig genom röda klipplandskap i väst och idyllisk countryside i öst. På en resa till USA får du möjlighet att möta cowboys och indianer; fashionistor och bönder; kändisar och helt vanliga amerikanare, som alla välkomnar dig med öppna armar.

USA är verkligen “Möjligheternas land”! Oavsett om du drömmer om en klassisk rundresa i Kalifornien, en familjesemester i Florida eller en äventyrlig roadtrip tvärs över landet kan vi skräddarsy din resa till USA.

Antal delstater :
50
Huvudstad :
Washington D.C.
Tidskillnad :
-6 til -12 timer
RING OSS PÅ
Roadtrip i USA
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Bilsemester
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Roadtrip i USA - Inget annat land är lika bra för roadtrips som USA. Landet är som gjort för bilister och du kan fritt köra genvägar eller omvägar. Det är upp till dig. Hyr en bil eller flytta in en husbil - vi hittar rätt modell för din USA-resa.

Familieferie
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Nöje

USA är för alla åldrar - Barn, ung eller vuxen, USA imponerar på alla. Speciellt Kalifornien och Florida med sina enorma nöjesparker, vilda natur och populära sevärdheter är omtyckta av barn och tonåringar. En familjesemester i USA är alltid är en fullträff.

Hollywood
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Nöje
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Musik Created with Sketch.
Musik

Populärkulturens land - USA är födelseplatsen för oändligt många älskade filmer, tv-serier och musiker som kan upplevas på resan. Se Elvis Presleys hem i Memphis, leta rätt på din i idols stjärna på Walk of Fame, besök Hogwarts på Universal Studios och mycket mer.

Transport
Icon / Fleksibilitet Created with Sketch.
Dina önskemål
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj
Icon / Tryghed Created with Sketch.
Trygghet

Enkelt att resa själv - Det finns många goda skäl till att göra en USA-resa. Utöver alla de oförglömliga upplevelserna är det ett praktiskt land att resa i. Infrastrukturen är välutvecklad, allting fungerar och amerikanarna är öppna och vänliga.

Intresserad av en resa till USA?

Då beställer ni en offert här, eller ringer till oss. Det gör inget om ni inte har alla detaljer på plats än - det hjälper vi er med!

  1. Du beställer ett erbjudande - utan förpliktelser
  2. Vi ringer upp och frågar dig om dina önskemål
  3. Baserat på vårt samtal skräddarsyr vi ett erbjudande till dig
  4. Vi bokar hela resan åt dig, men inte förrän du är helt nöjd

Vad säger våra kunder?

Vi kan såklart skryta om att vara de bästa USA experterna, men vad säger de som har rest med oss? Läs vad våra kunder säger om oss.