Destination

USA

Resor till USA - “Möjligheternas land”

Resor till USA

Det finns lika många resor till USA som det finns amerikanska highways. Landets 6,5 miljoner kilometer av motorväg kan leda dig till allt från livliga storstäder till sceniska och slingriga skogsvägar. Vägarna kan ta dig genom röda klipplandskap i väst och idyllisk countryside i öst. På en resa till USA får du möjlighet att möta cowboys och indianer; fashionistor och bönder; kändisar och helt vanliga amerikanare, som alla välkomnar dig med öppna armar.

USA är verkligen “Möjligheternas land”! Oavsett om du drömmer om en klassisk rundresa i Kalifornien, en familjesemester i Florida eller en äventyrlig roadtrip tvärs över landet kan vi skräddarsy din resa till USA.

Antal delstater :
50
Huvudstad :
Washington D.C.
Tidskillnad :
-6 til -12 timer
RING OSS PÅ

Vores forslag til en USA-rejse

USA er mulighedernes land, og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser. Nedenfor kan du se et udpluk af vores mest populære rejser til USA. Tag et kig på dem for at få inspiration til din egen tur - men husk på, at vi kan skræddersy din rejse præcis, som du ønsker.

Roadtrip
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Bilsemester
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Roadtrip i USA - Inget annat land är lika bra för roadtrips som USA. Landet är som gjort för bilister och du kan fritt köra genvägar eller omvägar. Det är upp till dig. Hyr en bil eller flytta in en husbil - vi hittar rätt modell för din USA-resa.

Familieferie
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Nöje

USA är för alla åldrar - Barn, ung eller vuxen, USA imponerar på alla. Speciellt Kalifornien och Florida med sina enorma nöjesparker, vilda natur och populära sevärdheter är omtyckta av barn och tonåringar. En familjesemester i USA är alltid är en fullträff.

Hollywood
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Nöje
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Musik Created with Sketch.
Musik

Populärkulturens land - USA är födelseplatsen för oändligt många älskade filmer, tv-serier och musiker som kan upplevas på resan. Se Elvis Presleys hem i Memphis, leta rätt på din i idols stjärna på Walk of Fame, besök Hogwarts på Universal Studios och mycket mer.

Transport
Icon / Fleksibilitet Created with Sketch.
Dina önskemål
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj
Icon / Tryghed Created with Sketch.
Trygghet

Enkelt att resa själv - Det finns många goda skäl till att göra en USA-resa. Utöver alla de oförglömliga upplevelserna är det ett praktiskt land att resa i. Infrastrukturen är välutvecklad, allting fungerar och amerikanarna är öppna och vänliga.

Intresserad av en resa till USA?

Är du intresserad av en resa till USA, Kanada, Karibien eller Mexiko? Då kan du beställa ett oförpliktande reseerbjudande eller ringa oss under våra öppettider. Nedan kan du se hur vi tillsammans hittar fram till din drömresa.

001-cloud
01

GRATIS RESEOFFERT

Det är helt gratis att få en offert, så tveka inte att skriva till oss eller ring på 08-12454845. När vi mottar din förfrågan blir du tilldelad en resekonsult som är expert på just ditt önskade resmål.

samtale om rejsen
02

SAMTAL OM RESAN

Din resekonsult kontaktar dig för att höra mer om dina önskemål till resan. Vårt fokus är alltid att du får den bästa resan med gott om tid till att uppleva de saker som betyder mest för dig.

004-Liste
03

SKRÄDDARSYTT TILL DIG

Baserat på vårt samtal sätter vi ihop en reseplan och erbjudande till dig, som kan ses inne på vårt online reseuniversum, Min Resa. När allt är precis som ni önskar, bokar vi resan till er.

005-Plane
04

DU SKA UT OCH RESA

Ha en fantastisk resa. Kom ihåg, att vi är med dig både före, under och efter resan, om du har frågor eller behöver hjälp längs vägen. När du kommer hem ringer vi till dig för att höra om dina upplevelser.

Vad säger våra kunder?

Vi kan såklart skryta om att vara de bästa USA experterna, men vad säger de som har rest med oss? Läs vad våra kunder säger om oss.