Destination

USA:s västkust

En klassisk amerikansk roadtrip

Resor till USA:s västkust

Los Angeles, Grand Canyon, Las Vegas, San Francisco, Yosemite… På västkusten i USA kan du köra mellan destinationer, där den ena är mer berömd än den andra. Vägarna är utmärkta likväl som området. Det vill säga perfekt att bila på eller för att gå all in och bo på vägarna med en husbil. En resa till USA:s västkust är som en påse med gott och blandat. Du kan välja att plocka ut dina favoriter eller prova på lite av allt. Det finns storstäder, stränder, nöjesparker, unika naturfenomen och mycket vildmark att utforska. Oavsett hur du gör kommer du att samla på dig en hel påse med nya och oförglömliga minnen.

Största stad :
Los Angeles
Bästa restid :
Hela året
Tidskillnad :
-8 till -9 timmar
Vestkysten
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Nöje
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

Kalifornien - Delstaten där storstäder som Los Angeles och San Francisco finns; naturupplevelser som Highway 1 och Yosemite National Park; nöjesparker som Disneyland och Universal Studios. Kalifornien är hjärtat av USA:s västkust.

Las Vegas
Icon / Natteliv Created with Sketch.
Nattliv
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

Las Vegas - I mitten av Nevadaöknen blinkar denna stad i neon med sina kasinon, lyxhotell och limousiner. Det här en stad som ska upplevas med egna ögon och ett måste-stopp på din resa till USA:s västkust.

Diablo Lake Pacific
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

Pacific Northwest - Washington och Oregon, som tillsammans kallas för Pacific Northwest, kan mycket väl vara västkustens mest undervärderade resmål. Här väntar underbar unik natur, farm to table-gastronomi och mindre trängsel på vägarna för din roadtrip.

Intresserad av en resa till USA's västkust?

Då beställer ni en offert här, eller ringer till oss. Det gör inget om ni inte har alla detaljer på plats än - det hjälper vi er med!

  1. Du beställer ett erbjudande - utan förpliktelser
  2. Vi ringer upp och frågar dig om dina önskemål
  3. Baserat på vårt samtal skräddarsyr vi ett erbjudande till dig
  4. Vi bokar hela resan åt dig, men inte förrän du är helt nöjd