Destination

Fort Lauderdale

Palmer och yachter i USA:s Venedig

Resor till Fort Lauderdale

Bara 45 kilometer norr om Miami hittar du den historiska hamnstaden Fort Lauderdale. Här kan du koppla av på stranden, kryssa mellan lyxiga båtar i hamnen, shoppa loss på USA:s största outlet och frossa i mat på någon av alla de gourmetrestauranger som finns. Fort Lauderdale är ett semesterparadis och söker du efter en avslappnad semester med familjen har du kommit helt rätt.

Delstat
Florida
Bästa restid
Hela året
Tidskillnad
-6 timer

Våra resor till Fort Lauderdale

Här kan du se våra bästa förslag på resor till Fort Lauderdale. Kika på dem och välj ett som du gillar. Och kom ihåg, vi kan skräddarsy din resa precis som du vill.

Fort Lauderdale
Icon / Must see Created with Sketch.
Must-see
Icon / Sejlads Created with Sketch.
Segling
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

Båttaxi i kanalerna - Fort Lauderdale kallas för USA:s venedig. Men istället för små gondoler kan du se lyxyachter och miljonvillor längs kanalerna inne i staden. Hoppa ombord på en båttaxi och njut av turen!

Rhythm & Vine Beer Garden
Direktør
Alexander Søderberg
DIREKTØR

“Jag rekommenderar att besöka Rhythm & Vine Beer Garden. Det är en cool, men avslappnad backyard bar med god stämning och trevliga människor. Perfekt att gå till för en kall drink på eftermiddagen.”

Så kan vi hjälpa dig

Vill du resa till USA? Beställ ett erbjudande här eller ring oss på våra öppettider. Det gör inget om du inte har alla detaljer på plats - det hjälper vi dig med.

  1. Du beställer ett erbjudande - utan förpliktelser
  2. Vi ringer upp och frågar dig om dina önskemål
  3. Baserat på vårt samtal skräddarsyr vi ett erbjudande till dig
  4. Vi bokar hela resan åt dig, men inte förrän du är helt nöjd