Destination

Mellanvästern i USA

Autentiska äventyr på de amerikanska vägarna

Resor till mellanvästern i USA

Mellanvästern i USA genomsyras av en autentisk amerikansk kultur. På Route 66s mytomspunna vägar väntar amerikanska diners och motell. I storstäderna finns ett pulserande folkliv, stora sportevenemang, skyskrapor, shopping och fast food. Och ute i naturen kan du se vilda örnar och bisonoxar. Med lite av varje blir det inte mer amerikanskt än så här! Dessutom är USA:s mellanvästra delar idealisk att bila i. Bestäm om du vill kryssa fram på vägarna i en stor amerikanare eller med en husbil - det kommer bli ett äventyr oavsett.

Största stad :
Chicago
Bästa restid :
Maj - september
Tidskillnad :
-7 till -8 timmar
Chicago
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

Chicago - Fantastisk arkitektur, stolt sportkultur, välbesökta restauranger och stora musikevenemang. Det är lite av vad som väntar på dig när du reser till Chicago. Utgå från Illinois och du får en perfekt start på din resa genom “The Midwest.”

Denver
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / Sport Created with Sketch.
Sport
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

Denver - “Mile High City” är en storstad för livsnjutare och outdoor-fans. Du får det bästa av storstadslivet med shopping, mikrobryggerier och stora sportevenemang. Samtidigt, precis utanför staden, väntar storslagna naturupplevelser uppe i Rocky Mountains.

Rocky Mountain
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Ski Created with Sketch.
Skidor

Rocky Mountains - På sommaren kan du vandra, cykla mountainbike, rida på hästar och titta på stjärnorna. Och på vintern förvandlas området till ett av världens bästa skidområden. Upplev den amerikanska sidan av Rocky Mountains på din USA-resa.

Intresserad av en resa till mellanvästern i USA?

Då beställer ni en offert här, eller ringer till oss. Det gör inget om ni inte har alla detaljer på plats än - det hjälper vi er med!

  1. Du beställer ett erbjudande - utan förpliktelser
  2. Vi ringer upp och frågar dig om dina önskemål
  3. Baserat på vårt samtal skräddarsyr vi ett erbjudande till dig
  4. Vi bokar hela resan åt dig, men inte förrän du är helt nöjd