Destination

Mellanvästern i USA

Autentiska äventyr på de amerikanska vägarna

Resor till mellanvästern i USA

Mellanvästern i USA genomsyras av en autentisk amerikansk kultur. På Route 66s mytomspunna vägar väntar amerikanska diners och motell. I storstäderna finns ett pulserande folkliv, stora sportevenemang, skyskrapor, shopping och fast food. Och ute i naturen kan du se vilda örnar och bisonoxar. Med lite av varje blir det inte mer amerikanskt än så här! Dessutom är USA:s mellanvästra delar idealisk att bila i. Bestäm om du vill kryssa fram på vägarna i en stor amerikanare eller med en husbil - det kommer bli ett äventyr oavsett.

Största stad :
Chicago
Bästa restid :
Maj - september
Tidskillnad :
-7 till -8 timmar
Chicago
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

Chicago - Fantastisk arkitektur, stolt sportkultur, välbesökta restauranger och stora musikevenemang. Det är lite av vad som väntar på dig när du reser till Chicago. Utgå från Illinois och du får en perfekt start på din resa genom “The Midwest.”

Mount Rushmore
Icon / Historie Created with Sketch.
Historia
Icon / Must see Created with Sketch.
Must-see

Mount Rushmore - Kör förbi det ikoniska minnesmärket med fyra av historiens viktigaste presidenter. De 20 meter höga stenansiktena som karvats ut ur berget i Black Hills, South Dakota, slutar aldrig att imponera.

Denver
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / Sport Created with Sketch.
Sport
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

Denver - “Mile High City” är en storstad för livsnjutare och outdoor-fans. Du får det bästa av storstadslivet med shopping, mikrobryggerier och stora sportevenemang. Samtidigt, precis utanför staden, väntar storslagna naturupplevelser uppe i Rocky Mountains.

Rocky Mountain
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Ski Created with Sketch.
Skidor

Rocky Mountains - På sommaren kan du vandra, cykla mountainbike, rida på hästar och titta på stjärnorna. Och på vintern förvandlas området till ett av världens bästa skidområden. Upplev den amerikanska sidan av Rocky Mountains på din USA-resa.

Intresserad av en resa till Mellanvästern i USA?

Är du intresserad av en resa till USA, Kanada, Karibien eller Mexiko? Då kan du beställa ett oförpliktande reseerbjudande eller ringa oss under våra öppettider. Nedan kan du se hur vi tillsammans hittar fram till din drömresa.

001-cloud
01

GRATIS RESEOFFERT

Det är helt gratis att få en offert, så tveka inte att skriva till oss eller ring på 08-12454845. När vi mottar din förfrågan blir du tilldelad en resekonsult som är expert på just ditt önskade resmål.

samtale om rejsen
02

SAMTAL OM RESAN

Din resekonsult kontaktar dig för att höra mer om dina önskemål till resan. Vårt fokus är alltid att du får den bästa resan med gott om tid till att uppleva de saker som betyder mest för dig.

004-Liste
03

SKRÄDDARSYTT TILL DIG

Baserat på vårt samtal sätter vi ihop en reseplan och erbjudande till dig, som kan ses inne på vårt online reseuniversum, Min Resa. När allt är precis som ni önskar, bokar vi resan till er.

005-Plane
04

DU SKA UT OCH RESA

Ha en fantastisk resa. Kom ihåg, att vi är med dig både före, under och efter resan, om du har frågor eller behöver hjälp längs vägen. När du kommer hem ringer vi till dig för att höra om dina upplevelser.