Destination

San Francisco

Färgstarka personer, färgglada stadsdelar och Golden Gate-bron

Resor till San Francisco

San Francisco är inte som alla andra amerikanska storstäder. De gamla spårvagnarna letar sig fram på krokiga gator, upp och ned för stadens backar och in och ut genom de färgglada kvarteren. Här råder en speciell och frisinnad stämning och en idé om att ingenting är omöjligt. Reser du till San Fransisco har du mycket att se fram emot. Staden har ett suveränt utbud av kultur, nattliv och restauranger. För att inte tala om ikoniska attraktioner som Golden Gate-bron, Alcatraz och Fisherman’s wharf.

Delstat :
Kalifornien
Bästa restid :
Vår, sommar och höst
Tidskillnad :
-9 timmar
San Francisco
Icon / Must see Created with Sketch.
Must-see
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

Spårvagnarna - Börja dagen med att hoppa på en av San Franciscos berömda spårvagnar. Kanske inte det snabbaste eller billigaste transportmedlet, men du kan vara säker på att få en charmig och nostalgisk start på dagen.

Golden Gate Bridge
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Kryds broen på cykel - Golden Gate Bridge er ikke til at komme udenom på din rejse til San Francisco! Men frem for kun at se broen fra land kan jeg anbefale at leje en cykel og køre over den. På vejen får du også en flot udsigt over San Francisco Bay.

Castro
Icon / Historie Created with Sketch.
Historia
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

The Castro - Också känt som stadsdelen där homosexuella kämpade för sin jämlikhet på 70-talet. Strosa runt på regnbågsfärgade gator, se en film på berömda Castro Theatre och titta på människor i Mission Dolores Park.

Painted Ladies
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Must see Created with Sketch.
Must-see
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

Painted Ladies - Kanske känner du igen de pastellfärgade husen från tv-serien “Full House? Om inte, är det ändå värt att ta sig till Alamo Square för att se de läckra husen. 

Ska du resa till San Francisco? Få inspiration här

Nedanför har vi samlat några av våra bästa guider och artiklar. Låt dig inspireras och börja längta efter San Francisco redan nu.

Intresserad av en resa till San Francisco?

Då beställer ni en offert här, eller ringer till oss. Det gör inget om ni inte har alla detaljer på plats än - det hjälper vi er med!

  1. Du beställer ett erbjudande - utan förpliktelser
  2. Vi ringer upp och frågar dig om dina önskemål
  3. Baserat på vårt samtal skräddarsyr vi ett erbjudande till dig
  4. Vi bokar hela resan åt dig, men inte förrän du är helt nöjd