Destination

San Francisco

Färgstarka personer, färgglada stadsdelar och Golden Gate-bron

Resor till San Francisco

San Francisco är inte som alla andra amerikanska storstäder. De gamla spårvagnarna letar sig fram på krokiga gator, upp och ned för stadens backar och in och ut genom de färgglada kvarteren. Här råder en speciell och frisinnad stämning och en idé om att ingenting är omöjligt. Reser du till San Fransisco har du mycket att se fram emot. Staden har ett suveränt utbud av kultur, nattliv och restauranger. För att inte tala om ikoniska attraktioner som Golden Gate-bron, Alcatraz och Fisherman’s wharf.

Delstat :
Kalifornien
Bästa restid :
Vår, sommar och höst
Tidskillnad :
-9 timmar
San Francisco
Icon / Must see Created with Sketch.
Must-see
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

Spårvagnarna - Börja dagen med att hoppa på en av San Franciscos berömda spårvagnar. Kanske inte det snabbaste eller billigaste transportmedlet, men du kan vara säker på att få en charmig och nostalgisk start på dagen.

Golden Gate Bridge
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Kryds broen på cykel - Golden Gate Bridge er ikke til at komme udenom på din rejse til San Francisco! Men frem for kun at se broen fra land kan jeg anbefale at leje en cykel og køre over den. På vejen får du også en flot udsigt over San Francisco Bay.

Det kan du uppleva på resan

Nedan har vi samlat ett antal förslag på upplevelser och aktiviteter som finns i närheten av de enskilda hållplatserna på den föreslagna resplanen. Dessa är bara för inspiration och vi kan även hjälpa till att boka andra aktiviteter som inte finns med här. Berätta bara vad du vill uppleva så tar vi hand om allt det praktiska.

Seafood i San Francisco
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Djurliv
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi

Fisherman’s Wharf -  En resa till San Francisco är inte komplett utan ett besök till det omtyckta hamnområdet Fisherman’s Wharf. Ät nyfångad fisk och titta på sjölejon som solar sig på Pier 39.

Coit Tower
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

Coit Tower - En fed måde at se San Francisco er ved at tage op i Coit Tower, som er bygget på toppen af Telegraph Hill. Herfra kan du se byens stejle gader, højhusene og havnefronten. Og ude i bugten kan du se Alcatraz og de to broer Golden Gate Bridge og Bay Bridge.

Baker Beach san Fransisco
 Jonas Skrøder
Jonas Skrøder
Rejsekonsulent

Baker Beach - "Om du önskar en avslappnad dag på stranden med utsikt över Golden Gate-bron, så besök Baker Beach. Särskilt vid solnedgång!"

Castro
Icon / Historie Created with Sketch.
Historia
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

The Castro - Också känt som stadsdelen där homosexuella kämpade för sin jämlikhet på 70-talet. Strosa runt på regnbågsfärgade gator, se en film på berömda Castro Theatre och titta på människor i Mission Dolores Park.

Intresserad av en resa till San Francisco?

Är du intresserad av en resa till USA, Kanada, Karibien eller Mexiko? Då kan du beställa ett oförpliktande reseerbjudande eller ringa oss under våra öppettider. Nedan kan du se hur vi tillsammans hittar fram till din drömresa.

001-cloud
01

GRATIS RESEOFFERT

Det är helt gratis att få en offert, så tveka inte att skriva till oss eller ring på 08-12454845. När vi mottar din förfrågan blir du tilldelad en resekonsult som är expert på just ditt önskade resmål.

samtale om rejsen
02

SAMTAL OM RESAN

Din resekonsult kontaktar dig för att höra mer om dina önskemål till resan. Vårt fokus är alltid att du får den bästa resan med gott om tid till att uppleva de saker som betyder mest för dig.

004-Liste
03

SKRÄDDARSYTT TILL DIG

Baserat på vårt samtal sätter vi ihop en reseplan och erbjudande till dig, som kan ses inne på vårt online reseuniversum, Min Resa. När allt är precis som ni önskar, bokar vi resan till er.

005-Plane
04

DU SKA UT OCH RESA

Ha en fantastisk resa. Kom ihåg, att vi är med dig både före, under och efter resan, om du har frågor eller behöver hjälp längs vägen. När du kommer hem ringer vi till dig för att höra om dina upplevelser.