Nationalpark

Everglades

Subtropisk vildmark

Resor till Everglades

I södra Florida breder Everglades National Park ut sig. Ett gigantiskt våtmarksområde med mangroveträsk och gräsfält som är översvämmat stora delar av året. Parken med sitt subtropiska klimat och unika ekosystem finns på UNESCO:s lista över världsarv och är dessutom hem för en mängd olika intressanta djurarter. De mest kända är de tusental alligatorer som lurar under vattenytan, men det finns också andra exotiska kräldjur och över 300 fågelarter att se här. Vi rekommenderar dig varmt att uppleva Everglades på din Floridaresa.

Bästa restid
Hela året
Delstat
Florida
Tidskillnad
-6 timmar
Airboat i Everglades
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Djurliv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Airboat - Med en airboat får du uppleva Everglades på det rätta sättet. Båten susar fram på öppna ytor och glider enkelt genom träden i mangroveträsken. På så vis kommer du riktigt nära den vilda naturen.

Dreng holder en alligator
Anders
Anders Pedersen
RESEKONSULT

“Om du vill ha en galen men rolig upplevelse ska du gå till Everglades Holiday Park. Här gör killarna från TV-serien Gator Boys vilda stunts och tricks med levande alligatorer. Du kan till och med själv hålla i en babyalligator."

Så kan vi hjälpa dig

Vill du resa till USA? Beställ ett erbjudande här eller ring oss på våra öppettider. Det gör inget om du inte har alla detaljer på plats - det hjälper vi dig med.

  1. Du beställer ett erbjudande - utan förpliktelser
  2. Vi ringer upp och frågar dig om dina önskemål
  3. Baserat på vårt samtal skräddarsyr vi ett erbjudande till dig
  4. Vi bokar hela resan åt dig, men inte förrän du är helt nöjd