Nationalpark

Everglades

Subtropisk vildmark

Resor till Everglades

I södra Florida breder Everglades National Park ut sig. Ett gigantiskt våtmarksområde med mangroveträsk och gräsfält som är översvämmat stora delar av året. Parken med sitt subtropiska klimat och unika ekosystem finns på UNESCO:s lista över världsarv och är dessutom hem för en mängd olika intressanta djurarter. De mest kända är de tusental alligatorer som lurar under vattenytan, men det finns också andra exotiska kräldjur och över 300 fågelarter att se här. Vi rekommenderar dig varmt att uppleva Everglades på din Floridaresa.

Bästa restid :
Hela året
Delstat :
Florida
Tidskillnad :
-6 timmar

Våra resor till Everglades

Här kan du inspireras av våra förslag på de bästa resorna till Everglades.

Airboat i Everglades
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Djurliv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Airboat - Med en airboat får du uppleva Everglades på det rätta sättet. Båten susar fram på öppna ytor och glider enkelt genom träden i mangroveträsken. På så vis kommer du riktigt nära den vilda naturen.

Små alligators i Everglades
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Bilsemester
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj

På dagstur - Everglades är en fantastisk nationalpark som du definitivt bör besöka. Jag skulle dock rekommendera att du nöjer dig med en dagsutflykt, som du kan göra från Miami, Fort Lauderdale eller Naples.

 

Det kan du uppleva på resan

Nedan har vi samlat ett antal förslag på upplevelser och aktiviteter som finns i närheten av de enskilda hållplatserna på den föreslagna resplanen. Dessa är bara för inspiration och vi kan även hjälpa till att boka andra aktiviteter som inte finns med här. Berätta bara vad du vill uppleva så tar vi hand om allt det praktiska.

Kanotur i Everglades
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vattensport

Kanottur - Kom tätt inpå Everglades djurliv med kanot. Njut av omgivningarna i ditt egna tempo och upplev stillheten när du glider fram på de små vattenvägarna. Hyr din egen kanot eller följ med på en guidad tur.

Everglades
Jesper Antonsen
Jesper Antonsen
Resekonsult

Ett bra råd - "Planera dina utflykter tidigt på morgonen eller sent på eftermiddagen för att undvika värmen."

Intresserad av en resa till Everglades?

Är du intresserad av en resa till USA, Kanada, Karibien eller Mexiko? Då kan du beställa ett oförpliktande reseerbjudande eller ringa oss under våra öppettider. Nedan kan du se hur vi tillsammans hittar fram till din drömresa.

001-cloud
01

GRATIS RESEOFFERT

Det är helt gratis att få en offert, så tveka inte att skriva till oss eller ring på 08-12454845. När vi mottar din förfrågan blir du tilldelad en resekonsult som är expert på just ditt önskade resmål.

samtale om rejsen
02

SAMTAL OM RESAN

Din resekonsult kontaktar dig för att höra mer om dina önskemål till resan. Vårt fokus är alltid att du får den bästa resan med gott om tid till att uppleva de saker som betyder mest för dig.

004-Liste
03

SKRÄDDARSYTT TILL DIG

Baserat på vårt samtal sätter vi ihop en reseplan och erbjudande till dig, som kan ses inne på vårt online reseuniversum, Min Resa. När allt är precis som ni önskar, bokar vi resan till er.

005-Plane
04

DU SKA UT OCH RESA

Ha en fantastisk resa. Kom ihåg, att vi är med dig både före, under och efter resan, om du har frågor eller behöver hjälp längs vägen. När du kommer hem ringer vi till dig för att höra om dina upplevelser.