Nationalpark

Everglades

Subtropisk vildmark

Resor till Everglades

I södra Florida breder Everglades National Park ut sig. Ett gigantiskt våtmarksområde med mangroveträsk och gräsfält som är översvämmat stora delar av året. Parken med sitt subtropiska klimat och unika ekosystem finns på UNESCO:s lista över världsarv och är dessutom hem för en mängd olika intressanta djurarter. De mest kända är de tusental alligatorer som lurar under vattenytan, men det finns också andra exotiska kräldjur och över 300 fågelarter att se här. Vi rekommenderar dig varmt att uppleva Everglades på din Floridaresa.

Bästa restid :
Hela året
Delstat :
Florida
Tidskillnad :
-6 timmar

Våra resor till Everglades

Här kan du inspireras av våra förslag på de bästa resorna till Everglades.

Airboat i Everglades
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Djurliv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Airboat - Med en airboat får du uppleva Everglades på det rätta sättet. Båten susar fram på öppna ytor och glider enkelt genom träden i mangroveträsken. På så vis kommer du riktigt nära den vilda naturen.

Dreng holder en alligator
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Nöje

Gator Boys - Vill du ha en häpnadsväckande men rolig upplevelse. Så ska du åka till Everglades Holiday Park. Här gör killarna från tv-programmet "Gator boys" vilda stunts och tricks med levande alligatorer. Här kan du även hålla en babyalligator själv.

Ska du resa till Everglades? Få inspiration här

Nedanför har vi samlat några av våra bästa guider och artiklar. Låt dig inspireras och börja längta efter Everglades redan nu.

Intresserad av en resa till Everglades?

Då beställer ni en offert här, eller ringer till oss. Det gör inget om ni inte har alla detaljer på plats än - det hjälper vi er med!

  1. Du beställer ett erbjudande - utan förpliktelser
  2. Vi ringer upp och frågar dig om dina önskemål
  3. Baserat på vårt samtal skräddarsyr vi ett erbjudande till dig
  4. Vi bokar hela resan åt dig, men inte förrän du är helt nöjd