Destination

New Orleans

En storstad med romantik, mystik och musik

Resor till New Orleans

New Orleans är en originell stad i södra USA. Den kallas ibland för NOLA och är en färgglad mix av europeisk och karibisk kultur. Njut av musikaliska upplevelser när lokala jazzband jammar loss varje kväll. Upptäck det sprudlande och stojiga liv som finns på French Quarters gator och ät riktigt utsökt mat - som är bland det bästa USA har att erbjuda. New Orleans slutar aldrig att förvåna och det är inte ovanligt med voodoo, färgsprakande karnevaler eller maträtter med alligator till middag. Som du säkert förstår är New Orleans någonting alldeles extra och en stad du verkligen borde besöka på din resa till sydstaterna.

Delstat :
Louisiana
Bästa restid :
Hela året
Tidskillnad :
-7 timmar

Våra resor till New Orleans

Här kan du inspireras av våra förslag på de bästa resorna till New Orleans.

French Quarter
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Musik Created with Sketch.
Musik

The French Quarter - Denna ständigt livliga stadsdel med franskinspirerade hus och iögonfallande balkonger är synonymt med New Orleans. På gatorna kommer du att träffa på gatumusiker, siare, ekipage med häst och vagn och gatuartister.

Po poy sandwich
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

Soul food - New Orleans matkultur är världskänd. Prova en klassisk rätt som gumbo (soppa med räkor eller kyckling), jambalaya (ris med chorizo) eller po-boy (sandwich med friterade räkor).

Det kan du uppleva på resan

Nedan har vi samlat ett antal förslag på upplevelser och aktiviteter som finns i närheten av de enskilda hållplatserna på den föreslagna resplanen. Dessa är bara för inspiration och vi kan även hjälpa till att boka andra aktiviteter som inte finns med här. Berätta bara vad du vill uppleva så tar vi hand om allt det praktiska.

Jazz musiker i New Orleans
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Musik Created with Sketch.
Musik

Jazz - Jazzen föddes i New Orleans och definierar mycket av stadens identitet. Se till att få en svängig kväll på Frenchmen Street där talangfulla jazzband spelar på någon av gatans alla barer varje kväll.

Bourbon street
Icon / Must see Created with Sketch.
Must-see
Icon / Natteliv Created with Sketch.
Nattliv

Bourbon Street - New Orleans mest berömda gata och känd för sitt vilda nattliv. Hit kommer gärna stadens invånare och festglada turister för att roa sig natten lång med happy hours, karnevaler och musikevenemang. Tips: kom på dagen om du reser tillsammans med barn.

Middag på Mississippi
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Musik Created with Sketch.
Musik
Icon / Sejlads Created with Sketch.
Segling

Middag på Mississippi - New Orleans är känt för sin högljudda och livliga stämning, men vi kan också rekommendera en dinner jazz cruise. Medan du njuter av utsikten över floden äter du god mat och lyssnar på liveband som spelar.

Oak alley
Icon / Historie Created with Sketch.
Historia
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Oak Alley Plantation - En liten bit utanför New Orleans ligger denna historiska sydstatsvilla från 1837. Den är väl värt ett besök och att gå i den allé med gamla, mäktiga ekar som leder upp till huset.

Intresserad av en resa till New Orleans?

Är du intresserad av en resa till USA, Kanada, Karibien eller Mexiko? Då kan du beställa ett oförpliktande reseerbjudande eller ringa oss under våra öppettider. Nedan kan du se hur vi tillsammans hittar fram till din drömresa.

001-cloud
01

GRATIS RESEOFFERT

Det är helt gratis att få en offert, så tveka inte att skriva till oss eller ring på 08-12454845. När vi mottar din förfrågan blir du tilldelad en resekonsult som är expert på just ditt önskade resmål.

samtale om rejsen
02

SAMTAL OM RESAN

Din resekonsult kontaktar dig för att höra mer om dina önskemål till resan. Vårt fokus är alltid att du får den bästa resan med gott om tid till att uppleva de saker som betyder mest för dig.

004-Liste
03

SKRÄDDARSYTT TILL DIG

Baserat på vårt samtal sätter vi ihop en reseplan och erbjudande till dig, som kan ses inne på vårt online reseuniversum, Min Resa. När allt är precis som ni önskar, bokar vi resan till er.

005-Plane
04

DU SKA UT OCH RESA

Ha en fantastisk resa. Kom ihåg, att vi är med dig både före, under och efter resan, om du har frågor eller behöver hjälp längs vägen. När du kommer hem ringer vi till dig för att höra om dina upplevelser.