Destination

New Orleans

En storstad med romantik, mystik och musik

Resor till New Orleans

New Orleans är en originell stad i södra USA. Den kallas ibland för NOLA och är en färgglad mix av europeisk och karibisk kultur. Njut av musikaliska upplevelser när lokala jazzband jammar loss varje kväll. Upptäck det sprudlande och stojiga liv som finns på French Quarters gator och ät riktigt utsökt mat - som är bland det bästa USA har att erbjuda. New Orleans slutar aldrig att förvåna och det är inte ovanligt med voodoo, färgsprakande karnevaler eller maträtter med alligator till middag. Som du säkert förstår är New Orleans någonting alldeles extra och en stad du verkligen borde besöka på din resa till sydstaterna.

Delstat
Louisiana
Bästa restid
Hela året
Tidskillnad
-7 timmar

Våra resor till New Orleans

Här kan du se våra bästa reseförslag till New Orleans. Kika på dem och välj ett som du gillar. Och kom ihåg, vi kan skräddarsy din resa precis som du vill.

French Quarter
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Musik Created with Sketch.
Musik

The French Quarter - Denna ständigt livliga stadsdel med franskinspirerade hus och iögonfallande balkonger är synonymt med New Orleans. På gatorna kommer du att träffa på gatumusiker, siare, ekipage med häst och vagn och gatuartister.

Po poy sandwich
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

Soul food - New Orleans matkultur är världskänd. Prova en klassisk rätt som gumbo (soppa med räkor eller kyckling), jambalaya (ris med chorizo) eller po-boy (sandwich med friterade räkor).

Middag på Mississippi
Andreas
Andreas Larsen
RESEKONSULT

Middag på Mississippi - “Jag älskar New Orleans för stadens högljudda och livliga stämning, men jag kan också rekommendera en dinner jazz cruise. Medan du njuter av utsikten över floden äter du god mat och lyssnar på liveband som spelar.”

Oak alley
Icon / Historie Created with Sketch.
Historia
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Oak Alley Plantation - En liten bit utanför New Orleans ligger denna historiska sydstatsvilla från 1837. Den är väl värt ett besök och att gå i den allé med gamla, mäktiga ekar som leder upp till huset.

Spøgelsestur
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

Ghost Tour - Gå en spöktur på kvällen och bli fascinerad av mörkrets övernaturliga ting. Ni kommer besöka hemsökta hus, kyrkogårdar och höra historier om hur mördade häxor och prostituerade återuppstått från de döda.

Så kan vi hjälpa dig

Vill du resa till USA? Beställ ett erbjudande här eller ring oss på våra öppettider. Det gör inget om du inte har alla detaljer på plats - det hjälper vi dig med.

  1. Du beställer ett erbjudande - utan förpliktelser
  2. Vi ringer upp och frågar dig om dina önskemål
  3. Baserat på vårt samtal skräddarsyr vi ett erbjudande till dig
  4. Vi bokar hela resan åt dig, men inte förrän du är helt nöjd