Destination

New York

Storstädernas storstad

Resor till New York

New York är en stad som alla borde uppleva minst en gång i livet. Den har till och så många ikoniska sevärdheter och spännande stadsdelar att den tål att upplevas igen och igen. Frihetsgudinnan, Time Square, Brooklyn Bridge och Central Park är bara några av de höjdpunkter som väntar på dig här. Och i en stad som New York med otaligt många sevärdheter gäller det att prioritera. För du ska också ha tid till att bara ta in den härliga atmosfären som finns i staden som aldrig sover.

Delstat :
New York
Bästa restid :
Hela året
Tidskillnad :
-6 timmar
Manhattan i New York
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

Midtown Manhattan - Höghus på alla sidor och taxibilar som tutar och kör mellan affärsmän, fashionistas och turister. Midtown Manhattan är hjärtat av New York med platser och byggnader som Time Square, Chrysler och Empire State Building.

Frihedsgudinden i New York
Icon / Must see Created with Sketch.
Must-see
Icon / Sejlads Created with Sketch.
Segling
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

Frihetsgudinnan - New York är frihetens stad och det bekräftas av den mest ikoniska sevärdheten av dem alla. Se Frihetsgudinnan från Battery Park på Manhattans södra spets eller kom nära den 93 meter höga gudinna på en båttur.

Det kan du uppleva på resan

Nedan har vi samlat ett antal förslag på upplevelser och aktiviteter som finns i närheten av de enskilda hållplatserna på den föreslagna resplanen. Dessa är bara för inspiration och vi kan även hjälpa till att boka andra aktiviteter som inte finns med här. Berätta bara vad du vill uppleva så tar vi hand om allt det praktiska.

New York skyline
Julius Rensch
Julius Rensch
Resekonsult

En skyline i världsklass - “De flesta åker upp i Empire State Building för att se New Yorks skyline, men jag tycker att utsikten från Rockefeller Center är bättre. För då kan du få med den ikoniska toppen av Empire State Building på bilden.”

Central Park i New York
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

Central Park - På en resa till New York är en promenad eller picknick i Central Park en upplevelse i sig. I parken slipper du höra bullret från gatorna, men du får fortfarande uppleva stadens alla sidor med kärlekspar, hundägare, joggare och gatukonstnärer.

Oplev sport i New York
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj
Icon / Sport Created with Sketch.
Sport
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

Giants, Yankees, Knicks - Passa på att gå på ett eller flera sportevenemang när du är här. Amerikanarna är som galna i sport och det är en mäktig upplevelse att se New York Yankees spela baseboll eller att stå i publikhavet på en basketbollmatch i Madison Square Garden.

Spis frokost i Brooklyn
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

Brunch i Brooklyn - New York är så mycket mer än bara Manhattan. Brooklyn är någonting alldeles extra och det är fantastiskt gott att äta brunch här. Det finns läckra matupplevelser i alla hörn, både för fitnessfreaks och till den som behöver bota en bakfylla.

Tag på shopping i storbyen
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

Shop ‘til you drop - New York är som gjort för shopaholics! Hela staden är praktiskt taget ett shoppingcenter. Här finns allt från high end fashion till små udda butiker med artiklar som ingen av vännerna där hemma kan få tag på.

Intresserad av en resa till New York?

Är du intresserad av en resa till USA, Kanada, Karibien eller Mexiko? Då kan du beställa ett oförpliktande reseerbjudande eller ringa oss under våra öppettider. Nedan kan du se hur vi tillsammans hittar fram till din drömresa.

001-cloud
01

GRATIS RESEOFFERT

Det är helt gratis att få en offert, så tveka inte att skriva till oss eller ring på 08-12454845. När vi mottar din förfrågan blir du tilldelad en resekonsult som är expert på just ditt önskade resmål.

samtale om rejsen
02

SAMTAL OM RESAN

Din resekonsult kontaktar dig för att höra mer om dina önskemål till resan. Vårt fokus är alltid att du får den bästa resan med gott om tid till att uppleva de saker som betyder mest för dig.

004-Liste
03

SKRÄDDARSYTT TILL DIG

Baserat på vårt samtal sätter vi ihop en reseplan och erbjudande till dig, som kan ses inne på vårt online reseuniversum, Min Resa. När allt är precis som ni önskar, bokar vi resan till er.

005-Plane
04

DU SKA UT OCH RESA

Ha en fantastisk resa. Kom ihåg, att vi är med dig både före, under och efter resan, om du har frågor eller behöver hjälp längs vägen. När du kommer hem ringer vi till dig för att höra om dina upplevelser.