Destination

New York

Storstädernas storstad

Resor till New York

New York är en stad som alla borde uppleva minst en gång i livet. Den har till och så många ikoniska sevärdheter och spännande stadsdelar att den tål att upplevas igen och igen. Frihetsgudinnan, Time Square, Brooklyn Bridge och Central Park är bara några av de höjdpunkter som väntar på dig här. Och i en stad som New York med otaligt många sevärdheter gäller det att prioritera. För du ska också ha tid till att bara ta in den härliga atmosfären som finns i staden som aldrig sover.

Delstat :
New York
Bästa restid :
Hela året
Tidskillnad :
-6 timmar
Manhattan i New York
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

Midtown Manhattan - Höghus på alla sidor och taxibilar som tutar och kör mellan affärsmän, fashionistas och turister. Midtown Manhattan är hjärtat av New York med platser och byggnader som Time Square, Chrysler och Empire State Building.

Frihedsgudinden i New York
Icon / Must see Created with Sketch.
Must-see
Icon / Sejlads Created with Sketch.
Segling
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

Frihetsgudinnan - New York är frihetens stad och det bekräftas av den mest ikoniska sevärdheten av dem alla. Se Frihetsgudinnan från Battery Park på Manhattans södra spets eller kom nära den 93 meter höga gudinna på en båttur.

New York skyline
Julius Rensch
Julius Rensch
Resekonsult

En skyline i världsklass - “De flesta åker upp i Empire State Building för att se New Yorks skyline, men jag tycker att utsikten från Rockefeller Center är bättre. För då kan du få med den ikoniska toppen av Empire State Building på bilden.”

Spis frokost i Brooklyn
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

Brunch i Brooklyn - New York är så mycket mer än bara Manhattan. Brooklyn är någonting alldeles extra och det är fantastiskt gott att äta brunch här. Det finns läckra matupplevelser i alla hörn, både för fitnessfreaks och till den som behöver bota en bakfylla.

Tag på shopping i storbyen
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

Shop ‘til you drop - New York är som gjort för shopaholics! Hela staden är praktiskt taget ett shoppingcenter. Här finns allt från high end fashion till små udda butiker med artiklar som ingen av vännerna där hemma kan få tag på.

The High Line i New York
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

The High Line - Denna stadspark är en nyklassiker i New York. Den unika parken är byggd på de gamla järnvägsspåren som letar sig fram mellan höghusen på Lower Manhattan. Köp en kaffe to go och strosa en stund i den gröna oasen på tredje våningen.

Intresserad av en resa till New York?

Då beställer ni en offert här, eller ringer till oss. Det gör inget om ni inte har alla detaljer på plats än - det hjälper vi er med!

  1. Du beställer ett erbjudande - utan förpliktelser
  2. Vi ringer upp och frågar dig om dina önskemål
  3. Baserat på vårt samtal skräddarsyr vi ett erbjudande till dig
  4. Vi bokar hela resan åt dig, men inte förrän du är helt nöjd