Nationalpark

Banff

Crème de la crème av Kanadas natur

Resor till Banff National Park

Banff National Park är världens tredje äldsta nationalpark (invigdes 1885) och på många sätt Kanadas kronjuvel. På ett besök till Banff kan du förvänta dig 3.000 meter höga bergstoppar och surrealistiskt turkosfärgade glaciärsjöar. Lake Louise är parkens huvudnummer, men i denna del av Rocky Mountains finns också många fler platser som kommer få dig att tappa hakan. Du kan med fördel kombinera ett besök till Banff med sin parkgranne Jasper National Park som bara ligger en liten bit norrut.

Provins :
Alberta
Bästa restid :
Vår, sommar och höst
Tidskillnad :
-8 timmar

Våra resor till Banff

Här kan du inspireras av våra förslag på de bästa resorna till Banff National Park.

Trekking i Banff
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Trekking Created with Sketch.
Vandring

Snöra på vandringskängorna - Banff är som gjort för att gå på upptäcktsfärd i. Vandra på 1.600 km av lättillgänglig vandringsstig och utmana dig själv genom att gå på branta bergssidor. Eller gå en lugn promenad runt en av sjöarna, det är upp till dig.

Grizzly bjørn i Canada
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Djurliv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Grizzly och co. - Kanada är känt för sitt rika djurliv, vilket du kommer att stöta på när du besöker Banff National Park. Här lever grizzlybjörn, svartbjörn, älg, fiskörn och tjockhornsfår i parkens djupa skogar.

Bo i Canadas natur
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Ski Created with Sketch.
Skidor

Bergsstad - I Banff kan du bo i fina trästugor som passar in i den bergiga omgivningen. På vintern är det här ett populärt skidområde, men det går lika bra att njuta av atmosfären på stadens restauranger och caféer på sommaren.

Agnes Tea House Banff
Ann-Sofie Müller
Ann-Sofie Müller
Resekonsult

Tehus - "Ta en vandring till Agnes Tea House och drick en kopp te i det historiska tehuset."

 

 

Banff Hot Springs
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / Luksus Created with Sketch.
Lyx
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Banff Hot Springs - Efter en aktiv dag uppe i den friska bergsluften kan du belöna dig själv med ett besök till Banff Hot Springs. Sjunk ner i det varma, behagliga vattnet och bara njut. Tips: mys i det varma vattnet på kvällen och titta upp mot stjärnhimlen.

Intresserad av en resa till Banff?

Är du intresserad av en resa till USA, Kanada, Karibien eller Mexiko? Då kan du beställa ett oförpliktande reseerbjudande eller ringa oss under våra öppettider. Nedan kan du se hur vi tillsammans hittar fram till din drömresa.

001-cloud
01

GRATIS RESEOFFERT

Det är helt gratis att få en offert, så tveka inte att skriva till oss eller ring på 08-12454845. När vi mottar din förfrågan blir du tilldelad en resekonsult som är expert på just ditt önskade resmål.

samtale om rejsen
02

SAMTAL OM RESAN

Din resekonsult kontaktar dig för att höra mer om dina önskemål till resan. Vårt fokus är alltid att du får den bästa resan med gott om tid till att uppleva de saker som betyder mest för dig.

004-Liste
03

SKRÄDDARSYTT TILL DIG

Baserat på vårt samtal sätter vi ihop en reseplan och erbjudande till dig, som kan ses inne på vårt online reseuniversum, Min Resa. När allt är precis som ni önskar, bokar vi resan till er.

005-Plane
04

DU SKA UT OCH RESA

Ha en fantastisk resa. Kom ihåg, att vi är med dig både före, under och efter resan, om du har frågor eller behöver hjälp längs vägen. När du kommer hem ringer vi till dig för att höra om dina upplevelser.