Destination

New England

Idyllisk natur överallt

Resor till New England

“It’s all about the journey” - I New England är det själva resan som är målet. Regionens varierande landskap och natur är som godis för ögonen och du upplever det bäst på en bilsemester med din familj eller partner. Med Boston som utgångspunkt kan du köra till fridfulla skogar, panoramiska berg och charmiga kuststäder. För en extra stark feel good-känsla i bilen: välj din favoritlåt och skruva upp volymen. Det går också att kombinera med ett besök till New York eller östra Kanada.

Delstater
Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire, Rhode Island och Vermont
Bästa restid
Hela året
Tidskillnad
-6 timmar

Våra resor till New England

Här kan du se våra bästa reseförslag till New England. Kika på dem och välj ett som du gillar. Och kom ihåg, vi kan skräddarsy din resa precis som du vill.

Farverige New England
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Bilsemester
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Fall Foliage - New England är som bäst på hösten och månaderna september och oktober. Då kan du njuta av de berömda skogarnas färgspel i alla nyanser av grön, gul, orange och röd.

Acadia National Park i New England
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Djurliv
Icon / Trekking Created with Sketch.
Vandring
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vattensport

Acadia National Park - Den här nationalparken är självklar på en att göra-lista i New England. Här kan du vandra i sceniska skogsmiljöer, spana efter älgar, cykla mountainbike och paddla kajak. Och se hur de första solstrålarna träffar kontinenten och östkustens högsta berg.

Ikoniske fyrtårne langs Østkysten i USA
Icon / Historie Created with Sketch.
Historia
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Fyrarna längs kusten - Kuststräckan i Maine och Massachusetts är välkänd för sina gamla fyrar. Och de hjälper till att ge kustlandskapet en nostalgisk atmosfär. Det finns över ett dussin fyrar att välja på och det går till och med klättra upp i toppen på några av dem.

Så kan vi hjälpa dig

Vill du resa till USA? Beställ ett erbjudande här eller ring oss på våra öppettider. Det gör inget om du inte har alla detaljer på plats - det hjälper vi dig med.

  1. Du beställer ett erbjudande - utan förpliktelser
  2. Vi ringer upp och frågar dig om dina önskemål
  3. Baserat på vårt samtal skräddarsyr vi ett erbjudande till dig
  4. Vi bokar hela resan åt dig, men inte förrän du är helt nöjd