Destination

New England

Idyllisk natur överallt

Resor till New England

“It’s all about the journey” - I New England är det själva resan som är målet. Regionens varierande landskap och natur är som godis för ögonen och du upplever det bäst på en bilsemester med din familj eller partner. Med Boston som utgångspunkt kan du köra till fridfulla skogar, panoramiska berg och charmiga kuststäder. För en extra stark feel good-känsla i bilen: välj din favoritlåt och skruva upp volymen. Det går också att kombinera med ett besök till New York eller östra Kanada.

Delstater :
Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire, Rhode Island och Vermont
Bästa restid :
Hela året
Tidskillnad :
-6 timmar

Våra resor till New England

Här kan du inspireras av våra förslag på de bästa resorna till New England.

Farverige New England
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Bilsemester
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Fall Foliage - New England är som bäst på hösten och månaderna september och oktober. Då kan du njuta av de berömda skogarnas färgspel i alla nyanser av grön, gul, orange och röd.

Acadia National Park i New England
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Djurliv
Icon / Trekking Created with Sketch.
Vandring
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vattensport

Acadia National Park - Den här nationalparken är självklar på en att göra-lista i New England. Här kan du vandra i sceniska skogsmiljöer, spana efter älgar, cykla mountainbike och paddla kajak. Och se hur de första solstrålarna träffar kontinenten och östkustens högsta berg.

Spis frisk hummer i New England
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Bilsemester
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Hummer i Maine - På New Englands kust kan du äta en oöverträfflig lobster roll och andra hummerrätter för den delen. Det gör du framförallt i Maine, som är världsberömt för sin hummer.

Ikoniske fyrtårne langs Østkysten i USA
Icon / Historie Created with Sketch.
Historia
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Fyrarna längs kusten - Kuststräckan i Maine och Massachusetts är välkänd för sina gamla fyrar. Och de hjälper till att ge kustlandskapet en nostalgisk atmosfär. Det finns över ett dussin fyrar att välja på och det går till och med klättra upp i toppen på några av dem.

Intresserad av en resa till New England?

Är du intresserad av en resa till USA, Kanada, Karibien eller Mexiko? Då kan du beställa ett oförpliktande reseerbjudande eller ringa oss under våra öppettider. Nedan kan du se hur vi tillsammans hittar fram till din drömresa.

001-cloud
01

GRATIS RESEOFFERT

Det är helt gratis att få en offert, så tveka inte att skriva till oss eller ring på 08-12454845. När vi mottar din förfrågan blir du tilldelad en resekonsult som är expert på just ditt önskade resmål.

samtale om rejsen
02

SAMTAL OM RESAN

Din resekonsult kontaktar dig för att höra mer om dina önskemål till resan. Vårt fokus är alltid att du får den bästa resan med gott om tid till att uppleva de saker som betyder mest för dig.

004-Liste
03

SKRÄDDARSYTT TILL DIG

Baserat på vårt samtal sätter vi ihop en reseplan och erbjudande till dig, som kan ses inne på vårt online reseuniversum, Min Resa. När allt är precis som ni önskar, bokar vi resan till er.

005-Plane
04

DU SKA UT OCH RESA

Ha en fantastisk resa. Kom ihåg, att vi är med dig både före, under och efter resan, om du har frågor eller behöver hjälp längs vägen. När du kommer hem ringer vi till dig för att höra om dina upplevelser.