Destination

Karibien

Palmer på stranden och toner av salsa

Resor till Karibien

En semester i Karibien toppar det mesta. Oavsett vilken av de tropiska öarna du väljer är Karibien en perfekt tillflyktsort för dig som drömmer om sol och värme i exotiska miljöer. Men de många paradisöarna i Karibiska havet har mer att erbjuda än så: du kan röka kubanska cigarrer, simma med havssköldpaddor och se var Christofer Columbus klev i land när han upptäckte den Nya Världen. Oavsett om du längtar efter natur, kultur eller bara ren lyx har Karibien det du söker.

Största stad :
Santo Domingo (Dominikanska Republiken)
Bästa restid :
Hela året
Tidskillnad :
-5 til -6 timmar
Bahamas
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Cruise Created with Sketch.
Kryssning
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj

Bahamas - Omkring 700 små öar utgör östaten Bahamas. Varje ö har välsignats med kritvita stränder och turkost, klart vatten. Och det korta avståndet till Florida gör Bahamas till en populär destination för semesterfirare.

Aruba
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

ABC-öarna - Se fram emot vackra stränder, europeisk historia och unika dykupplevelser. Öarna ligger nära varandra, vilket gör det enkelt att resa mellan dem och utforska deras mångsidiga landskap, från Arubas enastående stränder till Bonaires världsklass dykplatser och Curaçaos färgstarka kultur.

 

 

 

Kajak
Maria Grønvold
Maria Grønvold
Resekonsult

Puerto Rico - "Åk på en havskajaktur vid Bio Bay i Puerto Rico. Här lyser vattnet upp om natten på grund av bioluminiscens."

 

Ska du resa till Karibien? Få inspiration här

Nedanför har vi samlat några av våra bästa guider och artiklar. Låt dig inspireras och börja längta efter Karibien redan nu.

Intresserad av en resa till Karibien?

Är du intresserad av en resa till USA, Kanada, Karibien eller Mexiko? Då kan du beställa ett oförpliktande reseerbjudande eller ringa oss under våra öppettider. Nedan kan du se hur vi tillsammans hittar fram till din drömresa.

001-cloud
01

GRATIS RESEOFFERT

Det är helt gratis att få en offert, så tveka inte att skriva till oss eller ring på 08-12454845. När vi mottar din förfrågan blir du tilldelad en resekonsult som är expert på just ditt önskade resmål.

samtale om rejsen
02

SAMTAL OM RESAN

Din resekonsult kontaktar dig för att höra mer om dina önskemål till resan. Vårt fokus är alltid att du får den bästa resan med gott om tid till att uppleva de saker som betyder mest för dig.

004-Liste
03

SKRÄDDARSYTT TILL DIG

Baserat på vårt samtal sätter vi ihop en reseplan och erbjudande till dig, som kan ses inne på vårt online reseuniversum, Min Resa. När allt är precis som ni önskar, bokar vi resan till er.

005-Plane
04

DU SKA UT OCH RESA

Ha en fantastisk resa. Kom ihåg, att vi är med dig både före, under och efter resan, om du har frågor eller behöver hjälp längs vägen. När du kommer hem ringer vi till dig för att höra om dina upplevelser.