Destination

Tulum

Strandlyx bland ruiner

Resor till Tulum

På en resa till Tulum får du det bästa från flera världar: exotisk natur, avslappning med tårna i sanden och några av Mexikos populäraste sevärdheter. Det är få platser i världen som kan erbjuda det Tulum kan. Du kan nämligen uppleva en världsberömd turistattraktion och samtidigt befinna dig i en idyllisk omgivning med gröna palmer på stranden och fötterna i turkost vatten. Stanna i flera veckor och återhämta dig maximalt i den avslappnade atmosfären eller gör ett stopp här som en del av en Mexiko-runt-resa.

Område :
Yucatán
Bästa restid :
Hela året
Tidskillnad :
-7 timmar

Våra resor till Tulum

Här kan du inspireras av våra förslag på de bästa resorna till Tulum.

Tulum-ruinerne
Icon / Historie Created with Sketch.
Historia
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Must see Created with Sketch.
Must-see

Ruinerna i Tulum - På klipporna vid vattnet står den flera hundra år gamla mayaruin som fotats otaligt många gånger. Den och resten av det arkeologiska området Tulum Ruins är spännande att utforska när du är i Tulum.

Akumel Beach
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Djurliv
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj

Sköldpaddornas strand - Kör upp längs kusten till Akumal Beach som är känt för sina många havssköldpaddor. Det är en fantastisk upplevelse att simma i det stilla, klara vattnet och se de söta djuren simma runt omkring dig.

Xel-Há Park
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Nöje
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vattensport

Xel-Há Park - I en lagun nära Tulum finns den mycket speciella vattenparken Xel-Há Par för alla vuxna naturälskare. Här kan du hoppa från klippor, åka zipline, bada i cenoter, flyta runt i en badring och mycket mer.

Ska du resa till Tulum? Få inspiration här

Nedanför har vi samlat några av våra bästa guider och artiklar. Låt dig inspireras och börja längta efter Tulum redan nu.

Intresserad av en resa till Tulum?

Är du intresserad av en resa till USA, Kanada, Karibien eller Mexiko? Då kan du beställa ett oförpliktande reseerbjudande eller ringa oss under våra öppettider. Nedan kan du se hur vi tillsammans hittar fram till din drömresa.

001-cloud
01

GRATIS RESEOFFERT

Det är helt gratis att få en offert, så tveka inte att skriva till oss eller ring på 08-12454845. När vi mottar din förfrågan blir du tilldelad en resekonsult som är expert på just ditt önskade resmål.

samtale om rejsen
02

SAMTAL OM RESAN

Din resekonsult kontaktar dig för att höra mer om dina önskemål till resan. Vårt fokus är alltid att du får den bästa resan med gott om tid till att uppleva de saker som betyder mest för dig.

004-Liste
03

SKRÄDDARSYTT TILL DIG

Baserat på vårt samtal sätter vi ihop en reseplan och erbjudande till dig, som kan ses inne på vårt online reseuniversum, Min Resa. När allt är precis som ni önskar, bokar vi resan till er.

005-Plane
04

DU SKA UT OCH RESA

Ha en fantastisk resa. Kom ihåg, att vi är med dig både före, under och efter resan, om du har frågor eller behöver hjälp längs vägen. När du kommer hem ringer vi till dig för att höra om dina upplevelser.