Destination

Tulum

Strandlyx bland ruiner

Resor till Tulum

På en resa till Tulum får du det bästa från flera världar: exotisk natur, avslappning med tårna i sanden och några av Mexikos populäraste sevärdheter. Det är få platser i världen som kan erbjuda det Tulum kan. Du kan nämligen uppleva en världsberömd turistattraktion och samtidigt befinna dig i en idyllisk omgivning med gröna palmer på stranden och fötterna i turkost vatten. Stanna i flera veckor och återhämta dig maximalt i den avslappnade atmosfären eller gör ett stopp här som en del av en Mexiko-runt-resa.

Område
Yucatán
Bästa restid
Hela året
Tidskillnad
-7 timmar

Våra resor till Tulum

Här kan du se våra bästa reseförslag till Tulum. Kika på dem och välj ett som du gillar. Och kom ihåg, vi kan skräddarsy din resa precis som du vill.

Tulum-ruinerne
Icon / Historie Created with Sketch.
Historia
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Must see Created with Sketch.
Must-see

Ruinerna i Tulum - På klipporna vid vattnet står den flera hundra år gamla mayaruin som fotats otaligt många gånger. Den och resten av det arkeologiska området Tulum Ruins är spännande att utforska när du är i Tulum.

Xel-Há Park
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Nöje
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vattensport

Xel-Há Park - I en lagun nära Tulum finns den mycket speciella vattenparken Xel-Há Par för alla vuxna naturälskare. Här kan du hoppa från klippor, åka zipline, bada i cenoter, flyta runt i en badring och mycket mer.

Ska du resa till Tulum? Få inspiration här

Nedanför har vi samlat några av våra bästa guider och artiklar. Låt dig inspireras och börja längta efter Tulum redan nu.

Så kan vi hjälpa dig

Vill du resa till USA? Beställ ett erbjudande här eller ring oss på våra öppettider. Det gör inget om du inte har alla detaljer på plats - det hjälper vi dig med.

  1. Du beställer ett erbjudande - utan förpliktelser
  2. Vi ringer upp och frågar dig om dina önskemål
  3. Baserat på vårt samtal skräddarsyr vi ett erbjudande till dig
  4. Vi bokar hela resan åt dig, men inte förrän du är helt nöjd