Destination

Texas

Vilda västern på riktigt

Resor till Texas

En resa till Texas bjuder på originella upplevelser för både unga och gamla. “The Lone Star State” har vilda landskap, autentisk cowboykultur och attraktiva storstäder med ett pulserande folkliv. För en sann vilda västern-upplevelse rekommenderar vi att övernatta och prova på livet ute på en ranch. Texas storlek till yta och alla förstklassiga upplevelser gör det enkelt att tillbringa en flera veckors lång semester här, men det går självklart att kombinera med andra resmål i USA:s södra delar.

Största stad :
Houston
Bästa restid :
Hela året
Tidskillnad :
-7 timmar

Våra resor till Texas

Här kan du inspireras av våra förslag på de bästa resorna till Texas.

Dallas
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Sport Created with Sketch.
Sport
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

Storstadsliv i Dallas - Staden är känd från tv-serien med samma namn och har upplevelser för alla. Shoppa och få smakrika matupplevelser i Uptown Dallas, se på NFL med Dallas Cowboys och gå på Sixth Floor Museum för att återuppleva historien om John F. Kennedy.

Cowboy Toy
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Nöje
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

En cowboystad - En liten bit västerut om Dallas ligger Fort Worth. Här går boskap på vägarna, du kan beställa en drink på en äkta saloon med svängdörrar, uppleva en fartfylld rodeo show och dansa till country med stadens cowboys.

Tex mex
Freja Asplund
Freja Asplund
Kundservice

Tex-mex - “Något av det bästa med att resa till Texas är maten. Den är starkt inspirerad av det mexikanska köket, fast med lite mer ost och lite mindre chilli. Sätt tänderna i burritos, enchiladas, tacos och massor av guacamole.”

Big Bend national park
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Trekking Created with Sketch.
Vandring
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vattensport

Västernnatur - I väst finns Big Bend National Park. Här finns de vilda och orörda landskapen som Texas är känt för. Parkens besökare kan vandra i bergen, segla på Rio Grande, cykla mountainbike och rida på hästar över slätterna.

Intresserad av en resa till Texas?

Är du intresserad av en resa till USA, Kanada, Karibien eller Mexiko? Då kan du beställa ett oförpliktande reseerbjudande eller ringa oss under våra öppettider. Nedan kan du se hur vi tillsammans hittar fram till din drömresa.

001-cloud
01

GRATIS RESEOFFERT

Det är helt gratis att få en offert, så tveka inte att skriva till oss eller ring på 08-12454845. När vi mottar din förfrågan blir du tilldelad en resekonsult som är expert på just ditt önskade resmål.

samtale om rejsen
02

SAMTAL OM RESAN

Din resekonsult kontaktar dig för att höra mer om dina önskemål till resan. Vårt fokus är alltid att du får den bästa resan med gott om tid till att uppleva de saker som betyder mest för dig.

004-Liste
03

SKRÄDDARSYTT TILL DIG

Baserat på vårt samtal sätter vi ihop en reseplan och erbjudande till dig, som kan ses inne på vårt online reseuniversum, Min Resa. När allt är precis som ni önskar, bokar vi resan till er.

005-Plane
04

DU SKA UT OCH RESA

Ha en fantastisk resa. Kom ihåg, att vi är med dig både före, under och efter resan, om du har frågor eller behöver hjälp längs vägen. När du kommer hem ringer vi till dig för att höra om dina upplevelser.