Inspiration

Roadtrip genom Sydstaterna

De bästa rutterna

Om du är ute efter en körupplevelse att minnas för livet bör du överväga en rodtrip genom Sydstaterna. Louisiana, Tennessee, Georgia, ja södern, är kanske inte den del av USA man vanligtvis förknippar med en roadtrip. Men för dig som är intresserad av en spännande bilsemester bjuder dessa delstater på ett stort utbud av upplevelser.

Oavsett om du är intresserad av historia, musik, kultur, mat eller dryck finns här något för alla. Nedan delar vi med oss av våra favoritrutter utifrån fyra skilda teman, men de kan även med fördel kombineras.

Publicerad:
user default
USA Tours
USA Tours

Skulle du vilja åka på en av dessa roadtrips?

Då kan du beställa ett oförpliktande reseerbjudande eller ringa oss under våra öppettider. Nedan kan du se hur vi tillsammans hittar fram till din drömresa.

001-cloud
01

GRATIS RESEOFFERT

Det är helt gratis att få en offert, så tveka inte att skriva till oss eller ring på 08-12454845. När vi mottar din förfrågan blir du tilldelad en resekonsult som är expert på just ditt önskade resmål.

samtale om rejsen
02

SAMTAL OM RESAN

Din resekonsult kontaktar dig för att höra mer om dina önskemål till resan. Vårt fokus är alltid att du får den bästa resan med gott om tid till att uppleva de saker som betyder mest för dig.

004-Liste
03

SKRÄDDARSYTT TILL DIG

Baserat på vårt samtal sätter vi ihop en reseplan och erbjudande till dig, som kan ses inne på vårt online reseuniversum, Min Resa. När allt är precis som ni önskar, bokar vi resan till er.

005-Plane
04

DU SKA UT OCH RESA

Ha en fantastisk resa. Kom ihåg, att vi är med dig både före, under och efter resan, om du har frågor eller behöver hjälp längs vägen. När du kommer hem ringer vi till dig för att höra om dina upplevelser.