Nationalpark

Death Valley

Upplev extrem natur - i en inte så död dal

Resor till Death Valley

Låt inte namnet lura dig. Det är sant att här finns de torraste områdena, de varmaste temperaturerna och USA:s lägsta punkt. Men naturen är allt annat än död. Det extrema klimatet i Death Valley skapar helt unika naturfenomen som du bara kan uppleva här. Landskapet är storslaget med höga berg, mjuka sandbanker och vilda ökenväxter. Vi rekommenderar dig att åka hit när du är i Kalifornien - och vad du än gör, glöm inte vattenflaskan.

Delstat
Kalifornien
Bästa restid
Vår, sommar och höst
Tidskillnad
-9 timmar

Våra resor till Death Valley

Här kan du se våra bästa reseförslag till Death Valley. Kika på dem och välj ett som du gillar. Och kom ihåg, vi kan skräddarsy din resa precis som du vill.

Death Valley
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Bilsemester
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Extrem värme - Death Valley är bland annat känt för att vara den plats på jorden där den högsta temperaturen har uppmätts, någonsin. År 1913 var det hela 57 grader varmt här. Sedan dess har det inte varit riktigt så varmt, men det kan bli uppemot 50 grader.

Ska du resa till Death Valley? Få inspiration här

Nedanför har vi samlat några av våra bästa guider och artiklar. Låt dig inspireras och börja längta efter Death Valley redan nu.

Så kan vi hjälpa dig

Vill du resa till USA? Beställ ett erbjudande här eller ring oss på våra öppettider. Det gör inget om du inte har alla detaljer på plats - det hjälper vi dig med.

  1. Du beställer ett erbjudande - utan förpliktelser
  2. Vi ringer upp och frågar dig om dina önskemål
  3. Baserat på vårt samtal skräddarsyr vi ett erbjudande till dig
  4. Vi bokar hela resan åt dig, men inte förrän du är helt nöjd