Destination

Toronto

Världens mest multikulturella stad

Resor till Toronto

Toronto är Kanadas New York med skyskrapor, shopping, gastronomi, konst och kultur i allra högsta klass. Dessutom bor här människor med över 230 olika nationaliteter, vilket höjer stadens status ännu lite till. Utforska Torontos alla unika stadsdelar som Chinatown eller Little Italy och få en panoramavy över staden från toppen av CN Tower. Prova öl på något av mikrobryggerierna och besök stadens stora museer. Ladda upp på morgonen med massor av lönnsirap på frukostmackan för att sedan bli överöst med kanadensisk kultur på en ishockeymatch. Få lämnar Toronto utan ett stort leende på läpparna. 

Provins :
Ontario
Bästa restid :
Vår, sommar och höst
Tidskillnad :
-6 timmar
CN Tower
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Nöje
Icon / Must see Created with Sketch.
Must-see
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

CN Tower - De 553 meter höga tornet är en symbol för Toronto och en upplevelse i sig. På bara 58 sekunder kommer du upp på 346 meters höjd. Njut av den vackra utsikten säkert bakom glasrutorna eller våga dig ut på en så kallad Edge Walk.

Sport i Toronto
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj
Icon / Sport Created with Sketch.
Sport
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

Maple Leafs - Vill du ha en sann kanadensisk upplevelse ska du gå på en ishockeymatch med NHL-laget Toronto Maple Leafs. Även om du inte är ett hockeyfan är den intensiva stämningen inne i arenan högst underhållande.

Aquarium
 Julius Rensch
Julius Rensch
Resekonsult

Ripley's Aquarium of Canada - “"Jag kan verkligen rekommendera ett besök på akvariet Ripley's Aquarium of Canada. Här kan du gå genom en glastunnel omgiven av hajar och färgglada fiskar."

Morgenmad i Canada
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

Frukost - Om det är något som kanadensare kan så är det att laga frukost. Hela Toronto är fullt av mysiga all day breakfast-ställen där det serveras pannkakor med lokal lönnsirap. Med största sannolikhet kan du hoppa lunchen samma dag.

Kensington Market
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Must see Created with Sketch.
Must-see
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

Kensington Market - Trendiga vintagebutiker, färgglad gatukonst och mysiga matställen som specialiserat sig på allt från kakor till kebab. Det är vad som gör Kensington Market till en unik liten stadsdel som längtar efter att bli upptäckt.

Ska du resa till Toronto? Få inspiration här

Nedanför har vi samlat några av våra bästa guider och artiklar. Låt dig inspireras och börja längta efter Toronto redan nu.

Intresserad av en resa till Toronto?

Är du intresserad av en resa till USA, Kanada, Karibien eller Mexiko? Då kan du beställa ett oförpliktande reseerbjudande eller ringa oss under våra öppettider. Nedan kan du se hur vi tillsammans hittar fram till din drömresa.

001-cloud
01

GRATIS RESEOFFERT

Det är helt gratis att få en offert, så tveka inte att skriva till oss eller ring på 08-12454845. När vi mottar din förfrågan blir du tilldelad en resekonsult som är expert på just ditt önskade resmål.

samtale om rejsen
02

SAMTAL OM RESAN

Din resekonsult kontaktar dig för att höra mer om dina önskemål till resan. Vårt fokus är alltid att du får den bästa resan med gott om tid till att uppleva de saker som betyder mest för dig.

004-Liste
03

SKRÄDDARSYTT TILL DIG

Baserat på vårt samtal sätter vi ihop en reseplan och erbjudande till dig, som kan ses inne på vårt online reseuniversum, Min Resa. När allt är precis som ni önskar, bokar vi resan till er.

005-Plane
04

DU SKA UT OCH RESA

Ha en fantastisk resa. Kom ihåg, att vi är med dig både före, under och efter resan, om du har frågor eller behöver hjälp längs vägen. När du kommer hem ringer vi till dig för att höra om dina upplevelser.