Nationalpark

Bryce Canyon

Utahs unika landskap och “hoodoos”

Resor till Bryce Canyon

Bryce Canyon National Park i södra Utah är en mindre nationalpark som bjuder på några helt unika klippformationer. Dessa kallas för “hoodoos” och Bryce Canyon är känt för att ha den största koncentrationen av dem. De ser ut som sandslottsliknande stenpelare och står tätt ihop så långt ditt öga kan nå. Du kan uppleva de underliga stenformationerna från parkens alla berömda utkiksplatser. Bryce Canyon är ett utmärkt stopp när du reser runt i västra USA och går att planera in som en dagsutflykt.

Delstat
Utah
Bästa restid
Hela året
Tidskillnad
-8 timmar

Våra resor till Bryce Canyon

Här kan du se våra bästa reseförslag till Bryce Canyon. Kika på dem och välj ett som du gillar. Och kom ihåg, vi kan skräddarsy din resa precis som du vill.

Bryce Canyon
Icon / Must see Created with Sketch.
Must-see
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Naturens amfiteater - Trots namnet är Bryce Canyon inte en kanjon. I nationalparken finns flera naturliga amfiteatrar längs en 29 km lång platå. Bryce Amphitheater finns i början av parken och är den mest kända.

Scenic drive i Bryce Canyon
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Hop on, hop off - Bryce Canyon Scenic Drive slingrar sig som ensam väg genom den långa smala nationalparken. Mellan maj och oktober går det gratis shuttlebussar fram och tillbaka på vägen och du kan hoppa på och av som du vill.

Cowboy
Anders
Anders Pedersen
RESEKONSULT

Cowboys och BBQ - “Efter en aktiv dag i nationalparken kan jag rekommendera dig att belöna dig själv med middag på Ebenezer’s Barn & Grill. Medan äkta cowboys står för underhållningen med en westernshow servas en riktigt god BBQ.”

Så kan vi hjälpa dig

Vill du resa till USA? Beställ ett erbjudande här eller ring oss på våra öppettider. Det gör inget om du inte har alla detaljer på plats - det hjälper vi dig med.

  1. Du beställer ett erbjudande - utan förpliktelser
  2. Vi ringer upp och frågar dig om dina önskemål
  3. Baserat på vårt samtal skräddarsyr vi ett erbjudande till dig
  4. Vi bokar hela resan åt dig, men inte förrän du är helt nöjd