Destination

Bahamas

700 öar av exotiskt paradis

Resor till Bahamas

Bahamas är en exotisk ögrupp med omkring 700 stycken små öar. Öarna ligger i följd från Floridas södra kust ända bort till Kuba. Sanden är kritvit, vattnet helt klart och under ytan simmar färgglada fiskar. Det stora utbudet av hotell och aktiviteter är optimalt för en avkopplande badsemester i Karibien - och passar lika bra för nygifta som för hela familjer. Det är populärt att åka hit på en kort kryssning från Miami, men det går också bra att resa till Bahamas för en längre semester.

Huvudstad :
Nassau
Bästa restid :
Hela året
Tidskillnad :
-6 timmar

Våra resor till Bahamas

Här kan du inspireras av våra förslag på de bästa resorna till Bahamas.

Stocking Island
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Sejlads Created with Sketch.
Segling
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vattensport

Exuma Islands - Mitt i Bahamas ligger ett distrikt med 365 små öar som kallas för Exuma Islands. Öarna här har några av Karibiens finaste stränder och går för det mesta bara att segla till, vilket förstärker känslan av befinna sig i ett avlägset paradis.

Nassau
Icon / Cruise Created with Sketch.
Kryssning
Icon / Historie Created with Sketch.
Historia
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

Nassau - När du reser till Bahamas landar du allt som oftast med flyg i huvudstaden Nassau på ön New Providence. Här kan du utforska hamnen med stora kryssningsfartyg och shoppa tax free i stadens butiker på huvudgatan.

Dykning på Bahamas
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Djurliv

Kom ihåg cyklopet - Bahamas vatten är otroligt klart, vilket gör ögruppen till en mycket uppskattad dyk- och snorklingsdestination. Den modige kan simma med hajar och för andra väntar fiskar i regnbågens alla färger under ytan.

Hummer
Maria Grønvold
Maria Grønvold
Resekonsult

Matmekka - "Missa inte det lokala köket, inklusive conch-fritters, grillad hummer och den berömda Bahamanska Rock Lobster."

 

Miami i Florida
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Bilsemester
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj
Icon / Kombirejse Created with Sketch.
Komboresa

Mixa med Florida - Om du överväger en familjesemester till Bahamas vill jag rekommendera dig att göra det i kombination med en resa till Florida. Paradisöarna är bara en kort flygresa bort från Miami och på sätt kan du på få det bästa av två världar.

Intresserad av en resa till Bahamas?

Är du intresserad av en resa till USA, Kanada, Karibien eller Mexiko? Då kan du beställa ett oförpliktande reseerbjudande eller ringa oss under våra öppettider. Nedan kan du se hur vi tillsammans hittar fram till din drömresa.

001-cloud
01

GRATIS RESEOFFERT

Det är helt gratis att få en offert, så tveka inte att skriva till oss eller ring på 08-12454845. När vi mottar din förfrågan blir du tilldelad en resekonsult som är expert på just ditt önskade resmål.

samtale om rejsen
02

SAMTAL OM RESAN

Din resekonsult kontaktar dig för att höra mer om dina önskemål till resan. Vårt fokus är alltid att du får den bästa resan med gott om tid till att uppleva de saker som betyder mest för dig.

004-Liste
03

SKRÄDDARSYTT TILL DIG

Baserat på vårt samtal sätter vi ihop en reseplan och erbjudande till dig, som kan ses inne på vårt online reseuniversum, Min Resa. När allt är precis som ni önskar, bokar vi resan till er.

005-Plane
04

DU SKA UT OCH RESA

Ha en fantastisk resa. Kom ihåg, att vi är med dig både före, under och efter resan, om du har frågor eller behöver hjälp längs vägen. När du kommer hem ringer vi till dig för att höra om dina upplevelser.