Destination

Bahamas

700 öar av exotiskt paradis

Resor till Bahamas

Bahamas är en exotisk ögrupp med omkring 700 stycken små öar. Öarna ligger i följd från Floridas södra kust ända bort till Kuba. Sanden är kritvit, vattnet helt klart och under ytan simmar färgglada fiskar. Det stora utbudet av hotell och aktiviteter är optimalt för en avkopplande badsemester i Karibien - och passar lika bra för nygifta som för hela familjer. Det är populärt att åka hit på en kort kryssning från Miami, men det går också bra att resa till Bahamas för en längre semester.

Huvudstad
Nassau
Bästa restid
Hela året
Tidskillnad
-6 timmar

Våre resor till Bahamas

Här kan du se våra bästa reseförslag till Bahamas. Kika på dem och välj ett som du gillar. Och kom ihåg, vi kan skräddarsy din resa precis som du vill.

Stocking Island
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vattensport

Exuma Islands - Mitt i Bahamas ligger ett distrikt med 365 små öar som kallas för Exuma Islands. Öarna här har några av Karibiens finaste stränder och går för det mesta bara att segla till, vilket förstärker känslan av befinna sig i ett avlägset paradis.

Nassau
Icon / Cruise Created with Sketch.
Kryssning
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

Nassau - När du reser till Bahamas landar du allt som oftast med flyg i huvudstaden Nassau på ön New Providence. Här kan du utforska hamnen med stora kryssningsfartyg och shoppa tax free i stadens butiker på huvudgatan.

Dykning på Bahamas
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Kom ihåg cyklopet - Bahamas vatten är otroligt klart, vilket gör ögruppen till en mycket uppskattad dyk- och snorklingsdestination. Den modige kan simma med hajar och för andra väntar fiskar i regnbågens alla färger under ytan.

Miami i Florida
Andreas
Andreas Larsen
RESEKONSULT

Mixa med Florida - “Om du överväger en familjesemester till Bahamas vill jag rekommendera dig att göra det i kombination med en resa till Florida. Paradisöarna är bara en kort flygresa bort från Miami och på sätt kan du på få det bästa av två världar.”

Ska du resa till Bahamas? Få inspiration här

Nedanför har vi samlat några av våra bästa guider och artiklar. Låt dig inspireras och börja längta efter Bahamas redan nu.

Så kan vi hjälpa dig

Vill du resa till Bahamas? Beställ ett erbjudande här eller ring oss på våra öppettider. Det gör inget om du inte har alla detaljer på plats - det hjälper vi dig med.

  1. Du beställer ett erbjudande - utan förpliktelser
  2. Vi ringer upp och frågar dig om dina önskemål
  3. Baserat på vårt samtal skräddarsyr vi ett erbjudande till dig
  4. Vi bokar hela resan åt dig, men inte förrän du är helt nöjd