Destination

Hawaii

Förtrollande natur i mitten av Stilla havet

Resor till Hawaii

En resa till Hawaii... Bara ljudet av det för tankarna till sandstränder, surfare och exotiska blommor i håret på den varmhjärtade lokalbefolkningen. Och det är inte bara fantasi - Hawaii är allt detta och mer därtill. Den amerikanska ögruppen består av åtta vulkanöar och mer än 100 små öar i Stilla havet. På din resa till Hawaii kan du besöka en eller flera av de största öarna, till exempel O'ahu, Maui, Kaua'i och Big Island. Öarna har mycket gemensamt och är ändå väldigt olika, vilket gör dem perfekta för ö-hoppning. Oavsett om du vill ha fantastiska stränder, en aktiv semester, orörd natur, surfing och vattensporter eller djupgående historia och kultur, hittar du allt på Hawaii. Det är också ett bra sätt att kombinera Hawaii med Kalifornien.

Största stad :
Honolulu
Bästa restid :
Hele året
Tidskillnad :
-12 timer
oahu
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Historie Created with Sketch.
Historia
Icon / Kombirejse Created with Sketch.
Komboresa
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

O'ahuDär stränder möter berg och tradition möter modern livsstil. Från den underbara sanden på Waikiki Beach och North Shores höga vintervågor som lockar surfare från hela världen, till historiska Pearl Harbor och den ikoniska vulkankratern Diamond Head. Upplev en mängd olika aktiviteter som snorkling, surfing, vandring och helikopterturer.

Big Island scuba
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Historie Created with Sketch.
Historia
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Big IslandHär hittar du natur som saknar motstycke någon annanstans. Kliv in i vulkanernas underbara värld i Volcanoes National Park, utforska de svarta och gröna sandstränderna och de imponerande vattenfallen. Upptäck de mäktiga mantarockorna under havsytan, besök några av de många kaffeplantagerna i Kona och se den unika stjärnhimlen på Mauna Kea Astronomical Observatory. 

Maui
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Historie Created with Sketch.
Historia
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Maui - Se fram emot de mest förtrollande stränderna och en oöverträffad natur! Följ vägen längs Road to Hana med sina många hårnålskurvor och vackra vattenfall, gå upp på vulkanen Haleakalā eller slå dig ner på en härlig strand. Känn adrenalinet pumpa när du kastar dig in i surfingvärlden och ta vara på den unika möjligheten att se knölvalar i överflöd direkt från stranden.

Kauai
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Kombirejse Created with Sketch.
Komboresa
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Kaua'i - En oas för äventyrliga själar, omgiven av orörd natur, frodiga landskap, floder och över 200 vattenfall. Utforska den vilda och orörda kustlinjen Napali Coast, som blev känd i filmen "Jurassic Park", eller möt de imponerande kanjonerna och färgglada dalarna i Waimea Canyon. Utforska aktiviteter som kajakpaddling, ziplining, ATV eller mountainbike.

Hawaii kultur
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

Aloha, Hawaii - Bli inte förvånad om du möts av en blomsterkrans eller "Lei", som den kallas på hawaiianska. Ordet "Aloha" används både som en hälsning och ett farväl. Aloha-andan uttrycks genom vänlighet, välgörenhet, respekt och ödmjukhet och är djupt rotad i den hawaiianska kulturen. Hawaiiskjortan är inte bara reserverad för turister utan bärs även av lokalbefolkningen. Blandningen av hawaiiskjortor, kostymer, surfbrädor och badkläder är en fantastisk blandning av öns avslappnade stil.

Hawaii
Ann-Sofie Müller
Ann-Sofie Müller
Resekonsult

Fantastisk utsikt - "En helikoptertur erbjuder fantastisk utsikt över öarnas landskap, inklusive platser som annars är otillgängliga, såsom Napali-kusten och Waimea Canyon.

hula
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Must see Created with Sketch.
Must-see

Hulashower & Luaus – En mycket viktig del av hawaiiansk kultur. Upplev den traditionella hula-dansen som berättar historier genom rörelse och musik, medan Luaus är ett festligt evenemang med autentisk hawaiiansk mat och underhållning som ger en inblick i öns kultur och historia.

Kauai
Icon / Kombirejse Created with Sketch.
Komboresa

Klimatet - Med behagliga temperaturer på mellan 20-28 grader kan du resa till Hawaii året runt.

Ska du resa till Hawaii? Få inspiration här

Nedanför har vi samlat några av våra bästa guider och artiklar. Låt dig inspireras och börja längta efter Hawaii redan nu.

Intresserad av en resa till Hawaii?

Är du intresserad av en resa till USA, Kanada, Karibien eller Mexiko? Då kan du beställa ett oförpliktande reseerbjudande eller ringa oss under våra öppettider. Nedan kan du se hur vi tillsammans hittar fram till din drömresa.

001-cloud
01

GRATIS RESEOFFERT

Det är helt gratis att få en offert, så tveka inte att skriva till oss eller ring på 08-12454845. När vi mottar din förfrågan blir du tilldelad en resekonsult som är expert på just ditt önskade resmål.

samtale om rejsen
02

SAMTAL OM RESAN

Din resekonsult kontaktar dig för att höra mer om dina önskemål till resan. Vårt fokus är alltid att du får den bästa resan med gott om tid till att uppleva de saker som betyder mest för dig.

004-Liste
03

SKRÄDDARSYTT TILL DIG

Baserat på vårt samtal sätter vi ihop en reseplan och erbjudande till dig, som kan ses inne på vårt online reseuniversum, Min Resa. När allt är precis som ni önskar, bokar vi resan till er.

005-Plane
04

DU SKA UT OCH RESA

Ha en fantastisk resa. Kom ihåg, att vi är med dig både före, under och efter resan, om du har frågor eller behöver hjälp längs vägen. När du kommer hem ringer vi till dig för att höra om dina upplevelser.