Destination

Hawaii

Förtrollande natur i mitten av Stilla havet

Resor till Hawaii

En resa till Hawaii… Bara av att säga det får tankarna att söka sig till sandstränder, surfare och hula hula kjolar. Och det är inte bara så i fantasin - Hawaii är allt det och mycket mer. Den amerikanska ögruppen ute i Stilla havet består av åtta vulkanöar och mer än 100 mindre öar. Bestäm dig för om du vill besöka en eller flera av de största öarna, som till exempel Oahu, Maui och Big Island. Det är också populärt att kombinera en Hawaiiresa med Kalifornien.

Största stad :
Honolulu
Bästa restid :
Hele året
Tidskillnad :
-12 timer

Våra resor till Hawaii

Här kan du inspireras av våra förslag på de bästa resorna till Hawaii.

Waikiki beach på Hawaii
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vattensport

Waikiki Beach - Ett av de mest omtyckta resmålen på Hawaii är populära Waikiki Beach med sina flotta hotell och livliga strandliv. Människorna här är 100 % livsnjutare och lever efter den hawaiianska livsfilosofin aloha.

Road to Hana
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Bilsemester
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Road to Hana - På Maui borde du avsätta en dag för att köra “Road to Hana”, en känd väg på öns nordöstra kust. Den slingriga vägen letar sig fram genom de mest otroliga landskapen med frodig skog och dolda vattenfall.

Diamond Head på Hawaiis ø Oahu
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / Trekking Created with Sketch.
Vandring

Diamond Head - På Oahu rekommenderas det att ta vandringen uppför det 232 m höga berget Diamond Head nära Waikiki. Stigen kan upplevas som smal och utmanande, men på toppen belönas du med panoramautsikt över ön och havet.

Surfers Paradise
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vattensport

Surfers Paradise - Surfkulturen genomsyrar hela Hawaii. Ta dig till North Shore på Oahu och se världens bästa surfare surfa världens mest kända våg, Banzai Pipeline. Eller prova på att surfa själv på någon av öns mer nybörjarvänliga vågor.

Ska du resa till Hawaii? Få inspiration här

Nedanför har vi samlat några av våra bästa guider och artiklar. Låt dig inspireras och börja längta efter Hawaii redan nu.

Intresserad av en resa till Hawaii?

Då beställer ni en offert här, eller ringer till oss. Det gör inget om ni inte har alla detaljer på plats än - det hjälper vi er med!

  1. Du beställer ett erbjudande - utan förpliktelser
  2. Vi ringer upp och frågar dig om dina önskemål
  3. Baserat på vårt samtal skräddarsyr vi ett erbjudande till dig
  4. Vi bokar hela resan åt dig, men inte förrän du är helt nöjd