Destination

Hawaii

Förtrollande natur i mitten av Stilla havet

Resor till Hawaii

En resa till Hawaii… Bara av att säga det får tankarna att söka sig till sandstränder, surfare och hula hula kjolar. Och det är inte bara så i fantasin - Hawaii är allt det och mycket mer. Den amerikanska ögruppen ute i Stilla havet består av åtta vulkanöar och mer än 100 mindre öar. Bestäm dig för om du vill besöka en eller flera av de största öarna, som till exempel Oahu, Maui och Big Island. Det är också populärt att kombinera en Hawaiiresa med Kalifornien.

Största stad
Honolulu
Bästa restid
Hela året
Tidskillnad
-12 timmar

Våra resor till Hawaii

Här kan du se våra bästa reseförslag till Hawaii. Kika på dem och välj ett som du gillar. Och kom ihåg, vi kan skräddarsy din resa precis som du vill.

Waikiki beach på Hawaii
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad

Waikiki Beach - Ett av de mest omtyckta resmålen på Hawaii är populära Waikiki Beach med sina flotta hotell och livliga strandliv. Människorna här är 100 % livsnjutare och lever efter den hawaiianska livsfilosofin aloha.

Road to Hana
Flyansvarlig
Herman Nielsen
FLYGANSVARIG

Road to Hana - “På Maui borde du avsätta en dag för att köra “Road to Hana”, en känd väg på öns nordöstra kust. Den slingriga vägen letar sig fram genom de mest otroliga landskapen med frodig skog och dolda vattenfall.”

Diamond Head på Hawaiis ø Oahu
Rejsekonsulent, Stefan
Stefan Hansen
RESEKONSULT

Diamond Head - “Min bästa upplevelse på Oahu var vandringsturen vi gjorde upp på det 232 m höga berget Diamond Head. Stigen kan upplevas som trång och utmanande men på toppen blir du belönad med en panoramavy över ön och havet.”

Surfers Paradise
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vattensport

Surfers Paradise - Surfkulturen genomsyrar hela Hawaii. Ta dig till North Shore på Oahu och se världens bästa surfare surfa världens mest kända våg, Banzai Pipeline. Eller prova på att surfa själv på någon av öns mer nybörjarvänliga vågor.

Så kan vi hjälpa dig

Vill du resa till USA? Beställ ett erbjudande här eller ring oss på våra öppettider. Det gör inget om du inte har alla detaljer på plats - det hjälper vi dig med.

  1. Du beställer ett erbjudande - utan förpliktelser
  2. Vi ringer upp och frågar dig om dina önskemål
  3. Baserat på vårt samtal skräddarsyr vi ett erbjudande till dig
  4. Vi bokar hela resan åt dig, men inte förrän du är helt nöjd