Destination

USA's östkust

En storstadssemester som ingen annan

Resor till USA's östkust

På andra sidan av Atlanten väntar USA:s östkust med sina imponerande skylines och vackra kustlandskap. New York är höjdpunkternas höjdpunkt, men det finns också flera andra goda skäl att resa till östkusten i USA. Du kan kombinera en resa till staden som aldrig sover med metropoler som Washington D.C., Boston och Philadelphia. Eller vad sägs om att åka på bilsemester runtom i New England? Upplev de imponerande Niagarafallen, bergslandskap som är målade i naturens alla färger och idylliska kuststäder med världsberömd hummer.

Största stad :
New York
Bästa restid :
Hele året
Tidskillnad :
-6 timer
Rejs til New York i USA
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Must see Created with Sketch.
Must-see
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

New York - Har du aldrig varit i New York? Då väntar ikoniska sevärdheter och ett pulserande folkliv som ingen annan storstad kan matcha. Har du varit här förut? Det finns fortfarande mycket att se - New York överraskar varje gång!

Verdens vidunder, Niagara Falls
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Bilsemester
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Sejlads Created with Sketch.
Segling

Niagara Falls - På gränsen mellan Kanada och den amerikanska delstaten New York dånar och dundrar de enorma vattenfallen Niagara Falls. Det är det största naturfenomenet i Nordamerika och en mycket uppskattad upplevelse på en resa till östkusten.

Hovedstaden i USA - Washington D.C.
Icon / Historie Created with Sketch.
Historia
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

Washington D.C. - USA:s huvudstad och världens maktcentrum förtjänar några dagar av uppmärksamhet på en rundresa genom östra USA. Här finns berömda institutioner som Vita Huset och U.S. Capitol och du kan besöka några världens bästa museer.

Philadelphia by
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Historie Created with Sketch.
Historia
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

Philadelphia - En historisk stad och ett paradis för historienördar. Här lästes den amerikanska självständighetsförklaringen upp för första gången och landets konstitution undertecknades. Utöver det kan du äta en äkta Philly cheesesteak, shoppa billigt och gå upp för “Rocky Steps”.

Pensacola beach i Florida
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj
Icon / Kombirejse Created with Sketch.
Komboresa

Florida - Om du önskar sol och bad på din semester är Florida ett utmärkt val. “The Sunshine State” i sydöstra delen av landet har fantastiska stränder, härliga semesterorter, enorma nöjesparker och ett varmt klimat hela året.

Intresserad av en resa till USA's östkust?

Är du intresserad av en resa till USA, Kanada, Karibien eller Mexiko? Då kan du beställa ett oförpliktande reseerbjudande eller ringa oss under våra öppettider. Nedan kan du se hur vi tillsammans hittar fram till din drömresa.

001-cloud
01

GRATIS RESEOFFERT

Det är helt gratis att få en offert, så tveka inte att skriva till oss eller ring på 08-12454845. När vi mottar din förfrågan blir du tilldelad en resekonsult som är expert på just ditt önskade resmål.

samtale om rejsen
02

SAMTAL OM RESAN

Din resekonsult kontaktar dig för att höra mer om dina önskemål till resan. Vårt fokus är alltid att du får den bästa resan med gott om tid till att uppleva de saker som betyder mest för dig.

004-Liste
03

SKRÄDDARSYTT TILL DIG

Baserat på vårt samtal sätter vi ihop en reseplan och erbjudande till dig, som kan ses inne på vårt online reseuniversum, Min Resa. När allt är precis som ni önskar, bokar vi resan till er.

005-Plane
04

DU SKA UT OCH RESA

Ha en fantastisk resa. Kom ihåg, att vi är med dig både före, under och efter resan, om du har frågor eller behöver hjälp längs vägen. När du kommer hem ringer vi till dig för att höra om dina upplevelser.