Destination

Alaska

Extrem skönhet i USA:s vildmark

Resor till Alaska

Alaska är ett ultimat drömresmål för alla naturälskare. Längst uppe i USA:s nordvästra hörn är naturen lika vacker som den är orörd. Här väntar Nordamerikas högsta berg, spegelblanka fjordar och det sällsynta norrskenet. Förutom Alaskas extrema skönhet kan du uppleva ett fascinerande och vilt djurliv med brunbjörnar, älgar, valar och många fler arter. Upptäck USA:s största delstat på en rundresa i Alaska eller på en kryssning i de vackra fjordarna.

Största stad
Anchorage
Bästa restid
Vår, sommar och höst
Tidskillnad
-10 timmar
RING OSS PÅ

Våra resor till Alaska

Här kan du se våra bästa reseförslag till Alaska. Kika på dem och välj ett som du gillar. Och kom ihåg, vi kan skräddarsy din resa precis som du vil

Bjørn i Denali
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Djurliv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Trekking Created with Sketch.
Vandring

Denali National Park - Hem för Nordamerikas högsta berg, ett fantastiskt djurliv och många kilometer vandringsled i slående natur. Denali National Park slutar aldrig att imponera och passar extra bra för den som vill ha en aktiv semester.

Kenai Fjords i Alaska
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Djurliv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Sejlads Created with Sketch.
Segling

Kenai Fjords National Park - I det södra Alaska, mellan glaciärer och berg, gömmer sig de vackra fjordarna. I fjordarnas vatten bor bland annat knölvalar, rätvalar och havsuttrar. Upptäck de spännande djuren på en båttur i Kenai Fjords National Park.

På tur i hundeslæde
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Djurliv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Hundspann - Känslan av att susa fram med hundspann omgiven av Alaskas vinterlandskap är obeskrivlig. Du kommer nära inpå naturen och hundarna och får en upplevelse som är få förunnat. Prova på det i staden Fairbanks när du reser runt i Alaska.

Tag toget til Denali
Anders
Anders Pedersen
RESEKONSULT

Tåg genom Alaska - “På min Alaskaresa tog jag tåget från Fairbanks till Denali. På en så lång sträcka var det skönt att bara sitta och njuta av de vackra landskapen i en mysig kupé och vänta på att tåget skulle komma fram.”

Så kan vi hjälpa dig

Vill du resa till USA? Beställ ett erbjudande här eller ring oss på våra öppettider. Det gör inget om du inte har alla detaljer på plats - det hjälper vi dig med.

  1. Du beställer ett erbjudande - utan förpliktelser
  2. Vi ringer upp och frågar dig om dina önskemål
  3. Baserat på vårt samtal skräddarsyr vi ett erbjudande till dig
  4. Vi bokar hela resan åt dig, men inte förrän du är helt nöjd