Destination

Alaska

Extrem skönhet i USA:s vildmark

Resor till Alaska

Alaska är ett ultimat drömresmål för alla naturälskare. Längst uppe i USA:s nordvästra hörn är naturen lika vacker som den är orörd. Här väntar Nordamerikas högsta berg, spegelblanka fjordar och det sällsynta norrskenet. Förutom Alaskas extrema skönhet kan du uppleva ett fascinerande och vilt djurliv med brunbjörnar, älgar, valar och många fler arter. Upptäck USA:s största delstat på en rundresa i Alaska eller på en kryssning i de vackra fjordarna.

Största stad :
Anchorage
Bästa restid :
Vår, sommar och höst
Tidskillnad :
-10 timmar

Våra resor till Alaska

Här kan du inspireras av våra förslag på de bästa resorna till Alaska.

Bjørn i Denali
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Djurliv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Denali National Park - Hem för Nordamerikas högsta berg, ett fantastiskt djurliv och många kilometer vandringsled i slående natur. Denali National Park slutar aldrig att imponera och passar extra bra för den som vill ha en aktiv semester.

Kenai Fjords i Alaska
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Djurliv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Sejlads Created with Sketch.
Segling

Kenai Fjords National Park - I det södra Alaska, mellan glaciärer och berg, gömmer sig de vackra fjordarna. I fjordarnas vatten bor bland annat knölvalar, rätvalar och havsuttrar. Upptäck de spännande djuren på en båttur i Kenai Fjords National Park.

Anchorage
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

Anchorage - Den största staden i delstaten och en bra utgångspunkt för din rundresa i Alaska. I Anchorage kan du fånga kungslax mitt i staden, cykla på vackra skogsstigar, äta god mat och lära dig om Alaskas historia och invånarnas kultur.

På tur i hundeslæde
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Djurliv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Hundspann - Känslan av att susa fram med hundspann omgiven av Alaskas vinterlandskap är obeskrivlig. Du kommer nära inpå naturen och hundarna och får en upplevelse som är få förunnat. Prova på det i staden Fairbanks när du reser runt i Alaska.

Tag toget til Denali
Icon / Luksus Created with Sketch.
Lyx
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Tåg genom Alaska - På en resa till Alaska kan du ta tåg från Fairbanks till Denali och vi kan varmt rekommendera att du även tar tåget på de längre sträckorna. När du sitter på ett tåg kan du njuta av resan genom de vackra landskapen på ett avkopplande sätt.

Intresserad av en resa till Alaska?

Är du intresserad av en resa till USA, Kanada, Karibien eller Mexiko? Då kan du beställa ett oförpliktande reseerbjudande eller ringa oss under våra öppettider. Nedan kan du se hur vi tillsammans hittar fram till din drömresa.

001-cloud
01

GRATIS RESEOFFERT

Det är helt gratis att få en offert, så tveka inte att skriva till oss eller ring på 08-12454845. När vi mottar din förfrågan blir du tilldelad en resekonsult som är expert på just ditt önskade resmål.

samtale om rejsen
02

SAMTAL OM RESAN

Din resekonsult kontaktar dig för att höra mer om dina önskemål till resan. Vårt fokus är alltid att du får den bästa resan med gott om tid till att uppleva de saker som betyder mest för dig.

004-Liste
03

SKRÄDDARSYTT TILL DIG

Baserat på vårt samtal sätter vi ihop en reseplan och erbjudande till dig, som kan ses inne på vårt online reseuniversum, Min Resa. När allt är precis som ni önskar, bokar vi resan till er.

005-Plane
04

DU SKA UT OCH RESA

Ha en fantastisk resa. Kom ihåg, att vi är med dig både före, under och efter resan, om du har frågor eller behöver hjälp längs vägen. När du kommer hem ringer vi till dig för att höra om dina upplevelser.