Nationalpark

Grand Canyon

USA:s största naturunderverk

Resor till Grand Canyon

Grand Canyon är en naturupplevelse som du borde se minst en gång i livet. Synen av den gigantiska kanjonen i Arizonas torra jord är helt unik och ingen bild kan göra den verklig rättvisa. Den är något som ska upplevas på plats. Det är därför vi på USA Tours rekommenderar dig att åka till Grand Canyon på de flesta av våra resor till USA:s västkust. Det är ett måste-stopp när du åker på bilsemester i Kalifornien, likaså är alla de spektakulära landskapen du får se när du kör runt med en husbil på den västra sidan av USA.

Delstat :
Arizona
Bästa restid :
Hela året
Tidskillnad :
-8 timmar
Grand Canyon
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / Must see Created with Sketch.
Must-see
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Gigantisk - Längd: 446 km. Bredd: upp till 29 km. Djup: upp till 1,6 km. Det här är dalens dimensioner och hjälper till att beskriva dess storhet. Till ytan är Grand Canyon ca 1.5 gånger så stort som Gotland.

Sky Walk
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Grand Canyon Skywalk - Öppna ögonen och kliv ut över kanten… 1.200 meter över dalens botten kan du gå ut på en gångbro med ett golv gjort av glas. Ute på den får du den bästa utsikten över Grand Canyon och om du vågar, kan du stirra rakt ner i avgrunden.

Intresserad av en resa till Grand Canyon?

Då beställer ni en offert här, eller ringer till oss. Det gör inget om ni inte har alla detaljer på plats än - det hjälper vi er med!

  1. Du beställer ett erbjudande - utan förpliktelser
  2. Vi ringer upp och frågar dig om dina önskemål
  3. Baserat på vårt samtal skräddarsyr vi ett erbjudande till dig
  4. Vi bokar hela resan åt dig, men inte förrän du är helt nöjd