Nationalpark

Zion

Stora, berömda klippor som gråter

Resor till Zion National Park

I en dal i södra delen av delstaten Utah ligger Zion National Park. Den erbjuder stora upplevelser på en relativt liten yta. Mellan de höga röda klipporna slingrar sig Virgin River fram genom dalen och gör parken mer frodig än de flesta andra nationalparker som finns i Utah och Arizona. Därför kan du här uppleva helt unika vyer av vatten, klippor och vegetation som tillsammans förhöjer din naturupplevelse. Zion National Park är lite av en doldis bland nationalparker, men förtjänar mer än väl din uppmärksamhet under ett par dagar på en rundresa genom västra USA.

Delstat :
Utah
Bästa restid :
Hela året
Tidskillnad :
-8 timmar

Våra resor till Zion National Park

Här kan du inspireras av våra förslag på de bästa resorna till Zion National Park.

Scenic Drive i Zion
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Scenisk Shuttlebus - Det är enkelt och äventyrligt att utforska Zion. Från april till oktober kan du åka en gratis shuttlebuss på den enda vägen, Zion Canyon Scenic Drive, genom parken. Du kan hoppa av och på bussen när du vill och utforska naturen till fots.

Springdale
Jesper Antonsen
Jesper Antonsen
Resekonsult

Springdale - "Överväg att bo i staden Springdale, som ligger precis utanför parken, för enkel tillgång till ingångar och faciliteter."

Temple Sinawava
Icon / Must see Created with Sketch.
Must-see
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Naturens Tempel - I slutet av Zion Canyon Scenic Drive kommer du fram till Temple of Sinawava. Det är en naturlig oas, där vilda växter växer nedanför ett vattenfall med en roströd klippvägg som bakgrund.

The Narrows
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Trekking Created with Sketch.
Vandring

The Narrows - Det här är Zion Canyons smalaste del. Medan du vadar fram i Virgin Rivers grunda vatten tornar höga klippväggar upp sig över dig. Dina fötter kommer att bli blöta men du får en häftig upplevelse på köpet.

Intresserad av en resa till Zion National Park?

Är du intresserad av en resa till USA, Kanada, Karibien eller Mexiko? Då kan du beställa ett oförpliktande reseerbjudande eller ringa oss under våra öppettider. Nedan kan du se hur vi tillsammans hittar fram till din drömresa.

001-cloud
01

GRATIS RESEOFFERT

Det är helt gratis att få en offert, så tveka inte att skriva till oss eller ring på 08-12454845. När vi mottar din förfrågan blir du tilldelad en resekonsult som är expert på just ditt önskade resmål.

samtale om rejsen
02

SAMTAL OM RESAN

Din resekonsult kontaktar dig för att höra mer om dina önskemål till resan. Vårt fokus är alltid att du får den bästa resan med gott om tid till att uppleva de saker som betyder mest för dig.

004-Liste
03

SKRÄDDARSYTT TILL DIG

Baserat på vårt samtal sätter vi ihop en reseplan och erbjudande till dig, som kan ses inne på vårt online reseuniversum, Min Resa. När allt är precis som ni önskar, bokar vi resan till er.

005-Plane
04

DU SKA UT OCH RESA

Ha en fantastisk resa. Kom ihåg, att vi är med dig både före, under och efter resan, om du har frågor eller behöver hjälp längs vägen. När du kommer hem ringer vi till dig för att höra om dina upplevelser.