Destination

Kalifornien

Delstaten som har allt

Resor till Kalifornien

Kom in bakom kulisserna i de glamorösa Hollywood-kvarteren, hoppa på spårvagnen i unika San Francisco, tappa hakan av Yosemites storslagna natur… Det och mycket mer väntar på en resa till Kalifornien. Med sitt unika utbud är Kalifornien perfekt för en bilsemester med extra allt. Stanna till var du vill och när du vill. Oavsett kommer du snabbt att förstå varför “The Golden State” är USA:s mest populära delstat!

Största stad :
Los Angeles
Ideelt reisetidspunkt :
Vår, sommar och höst
Tidskillnad :
-9 timmar
RING OSS PÅ
Superhelte i Los Angeles
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Nöje
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

Los Angeles - En resa till Kalifornien är inte komplett utan ett besök till drömmarnas stad, Los Angeles. Kör förbi Hollywood-skylten, leta efter stjärnor på Walk of Fame och upplev stämningen på Venice Beach.

San Francisco
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Must see Created with Sketch.
Must-see

San Francisco - Med sina branta gator och gamla spårvagnar, sitt kulturella utbud och den ikoniska Golden Gate-bron är San Francisco inte som någon annan stad i USA. Det här är en stad du inte får missa när du reser till Kalifornien.

Disneyland
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Nöje
Icon / Must see Created with Sketch.
Must-see

Disneyland - Liten som stor, på Disneyland finns något för alla. Vinka till Alladin, hälsa på Askungen, åk berg- och dalbanor och upplev en 5D-show. På en familjeresa till Kalifornien ska Disneyland vara med på er att göra-lista. Utan tvekan.

Grand Canyon
Ann-Sofie Müller
Ann-Sofie Müller
Resekonsult

Nära Grand Canyon - “Jag kan absolut rekommendera att åka över gränsen till grannstaten Arizona och uppleva Grand Canyon. Glamorösa Las Vegas i Nevada är inte långt borta heller.”

Intresserad av en resa till Kalifornien?

Är du intresserad av en resa till USA, Kanada, Karibien eller Mexiko? Då kan du beställa ett oförpliktande reseerbjudande eller ringa oss under våra öppettider. Nedan kan du se hur vi tillsammans hittar fram till din drömresa.

001-cloud
01

GRATIS RESEOFFERT

Det är helt gratis att få en offert, så tveka inte att skriva till oss eller ring på 08-12454845. När vi mottar din förfrågan blir du tilldelad en resekonsult som är expert på just ditt önskade resmål.

samtale om rejsen
02

SAMTAL OM RESAN

Din resekonsult kontaktar dig för att höra mer om dina önskemål till resan. Vårt fokus är alltid att du får den bästa resan med gott om tid till att uppleva de saker som betyder mest för dig.

004-Liste
03

SKRÄDDARSYTT TILL DIG

Baserat på vårt samtal sätter vi ihop en reseplan och erbjudande till dig, som kan ses inne på vårt online reseuniversum, Min Resa. När allt är precis som ni önskar, bokar vi resan till er.

005-Plane
04

DU SKA UT OCH RESA

Ha en fantastisk resa. Kom ihåg, att vi är med dig både före, under och efter resan, om du har frågor eller behöver hjälp längs vägen. När du kommer hem ringer vi till dig för att höra om dina upplevelser.