Destination

Kalifornien

Delstaten som har allt

Resor till Kalifornien

Kom in bakom kulisserna i de glamorösa Hollywood-kvarteren, hoppa på spårvagnen i unika San Francisco, tappa hakan av Yosemites storslagna natur… Det och mycket mer väntar på en resa till Kalifornien. Med sitt unika utbud är Kalifornien perfekt för en bilsemester med extra allt. Stanna till var du vill och när du vill. Oavsett kommer du snabbt att förstå varför “The Golden State” är USA:s mest populära delstat.

Största stad
Los Angeles
Ideelt reisetidspunkt
Vår, sommar och höst
Tidskillnad
-9 timmar
RING OSS PÅ
Superhelte i Los Angeles
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Nöje
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

Los Angeles - En resa till Kalifornien är inte komplett utan ett besök till drömmarnas stad, Los Angeles. Kör förbi Hollywood-skylten, leta efter stjärnor på Walk of Fame och upplev stämningen på Venice Beach.

San Francisco
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Must see Created with Sketch.
Must-see

San Francisco - Med sina branta gator och gamla spårvagnar, sitt kulturella utbud och den ikoniska Golden Gate-bron är San Francisco inte som någon annan stad i USA. Det här är en stad du inte får missa när du reser till Kalifornien.

San Diego
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

San Diego - Södra Kalifornien och San Diego har välsignats med västkustens vackraste stränder. Det lugna tempot är perfekt för dig som bara vill slappa och lapa sol på en semester. Dessutom kan du göra utflykter till Legoland, SeaWorld och det världsberömda San Diego Zoo.

Grand Canyon
Rejsekonsulent, Maria
Maria Grønvold
RESEKONSULT

Nära Grand Canyon - “Jag kan absolut rekommendera att åka över gränsen till grannstaten Arizona och uppleva Grand Canyon. Glamorösa Las Vegas i Nevada är inte långt borta heller.”

Så kan vi hjälpa dig

Vill du resa till USA? Beställ ett erbjudande här eller ring oss på våra öppettider. Det gör inget om du inte har alla detaljer på plats - det hjälper vi dig med.

  1. Du beställer ett erbjudande - utan förpliktelser
  2. Vi ringer upp och frågar dig om dina önskemål
  3. Baserat på vårt samtal skräddarsyr vi ett erbjudande till dig
  4. Vi bokar hela resan åt dig, men inte förrän du är helt nöjd