Nationalpark

Denali

Kronjuvelen i Alaskas otämjda natur

Resor till Denali National Park

Denali National Park är höjdpunkten för många på en Alaskaresa. Om inte annat är det här som Nordamerikas högsta punkt finns - Mount Denali - och som få inte imponeras av. Utöver det väntar stora vidder med utsikt över snötäckta berg, orörda slätter med vilda blommor och brusande floder i frodiga dalar. Och har du turen med dig kan du få se älg, varg, örn, ren eller den fascinerande grizzlybjörnen. Denali National Park borde alltid finnas med på en lista över platser att uppleva på en resa till Alaska.

Stat
Alaska
Bästa restid
Vår, sommar och höst
Tidskillnad
-10 timmar

Våra resor till Denali National Park

Här kan du se våra bästa reseförslag till Denali National Park. Kika på dem och välj ett som du gillar. Och kom ihåg, vi kan skräddarsy din resa precis som du vill.

Mount Denali i farver
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / Must see Created with Sketch.
Must-see
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Mount Denali - Berget som namngett nationalparken är närmast en symbol för Alaska. Det är med sina 6.168 meter Nordamerikas högsta berg och den snötäckta bergstoppen är svår att undgå på ett besök i parken.

Flightseeing i Alaska
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Flightseeing - Om du vill ha en extraordinär upplevelse under ditt besök i Denali National Park ska du testa på flightseeing. Ett litet flygplan tar dig till parkens vackraste platser och på samma gång får du en uppfattning om naturens storhet här.

Så kan vi hjälpa dig

Vill du resa till USA? Beställ ett erbjudande här eller ring oss på våra öppettider. Det gör inget om du inte har alla detaljer på plats - det hjälper vi dig med.

  1. Du beställer ett erbjudande - utan förpliktelser
  2. Vi ringer upp och frågar dig om dina önskemål
  3. Baserat på vårt samtal skräddarsyr vi ett erbjudande till dig
  4. Vi bokar hela resan åt dig, men inte förrän du är helt nöjd