Nationalpark

Denali National Park

Kronjuvelen i Alaskas otämjda natur

Resor till Denali

Denali National Park är höjdpunkten för många på en Alaskaresa. Om inte annat är det här som Nordamerikas högsta punkt finns - Mount Denali - och som få inte imponeras av. Utöver det väntar stora vidder med utsikt över snötäckta berg, orörda slätter med vilda blommor och brusande floder i frodiga dalar. Och har du turen med dig kan du få se älg, varg, örn, ren eller den fascinerande grizzlybjörnen. Denali National Park borde alltid finnas med på en lista över platser att uppleva på en resa till Alaska.

Stat :
Alaska
Bästa restid :
Vår, sommar och höst
Tidskillnad :
-10 timer

Våra resor till Denali National Park

Här kan du inspireras av våra förslag på de bästa resorna till Denali National Park.

Mount Denali i farver
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / Must see Created with Sketch.
Must-see
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Mount Denali - Berget som namngett nationalparken är närmast en symbol för Alaska. Det är med sina 6.168 meter Nordamerikas högsta berg och den snötäckta bergstoppen är svår att undgå på ett besök i parken.

Hytte
Jesper Antonsen
Jesper Antonsen
Resekonsult

Övernattning - "Boka boende i parken i god tid då tillgången kan vara begränsad, särskilt under högsäsongen."

 

 

 

 

Flightseeing i Alaska
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / Luksus Created with Sketch.
Lyx
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Flightseeing - Om du vill ha en extraordinär upplevelse under ditt besök i Denali National Park ska du testa på flightseeing. Ett litet flygplan tar dig till parkens vackraste platser och på samma gång får du en uppfattning om naturens storhet här.

Ska du resa till Alaska? Få inspiration här

Nedanför har vi samlat några av våra bästa guider och artiklar. Låt dig inspireras och börja längta efter Alaska redan nu.

Intresserad av en resa till Denali National Park?

Är du intresserad av en resa till USA, Kanada, Karibien eller Mexiko? Då kan du beställa ett oförpliktande reseerbjudande eller ringa oss under våra öppettider. Nedan kan du se hur vi tillsammans hittar fram till din drömresa.

001-cloud
01

GRATIS RESEOFFERT

Det är helt gratis att få en offert, så tveka inte att skriva till oss eller ring på 08-12454845. När vi mottar din förfrågan blir du tilldelad en resekonsult som är expert på just ditt önskade resmål.

samtale om rejsen
02

SAMTAL OM RESAN

Din resekonsult kontaktar dig för att höra mer om dina önskemål till resan. Vårt fokus är alltid att du får den bästa resan med gott om tid till att uppleva de saker som betyder mest för dig.

004-Liste
03

SKRÄDDARSYTT TILL DIG

Baserat på vårt samtal sätter vi ihop en reseplan och erbjudande till dig, som kan ses inne på vårt online reseuniversum, Min Resa. När allt är precis som ni önskar, bokar vi resan till er.

005-Plane
04

DU SKA UT OCH RESA

Ha en fantastisk resa. Kom ihåg, att vi är med dig både före, under och efter resan, om du har frågor eller behöver hjälp längs vägen. När du kommer hem ringer vi till dig för att höra om dina upplevelser.