Destination

Miami

Där ljuset av neon blinkar ikapp med “beach boys”

Resor till Miami

Miami är en stad som du behöver uppleva för att förstå varför den är så känd. När det pulserande stadslivet smälter ihop med de vackra stränderna skapas en potpurri av nöjen blandat med upplevelser. Med andra ord: ingen risk för att du ska bli uttråkad. I Floridas metropol är vädret alltid bra, humöret på topp och människorna lever som om varje dag vore den sista. Utöver att ligga på stranden kan du spana på alla människor, shoppa märkeskläder, gå på sightseeing, se på sport, äta god mat och njuta av happy hour på South Beach

Delstat
Florida
Bästa restid
Hela året
Tidskillnad
-6 timmar
Miami Beach
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Must see Created with Sketch.
Must-see
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vattensport

Ikonisk strand - Från lugna North Beach eller mer populära South Beach kan du se den vackra stranden med dess välkända och färgglada livräddartorn. Spendera ett par timmar med att strosa på boardwalken och njut av stämning.

Klassisk amerikansk bil på South Beach i Miami
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Natteliv Created with Sketch.
Nattliv
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

Ocean Drive - South Beach kustväg är känt för sin art déco-arkitektur från 30-talet. Ett måste att se när du reser till Miami. Här ramar pastellfärgade fasader och retroskyltar i neon in the good life på Ocean Drive.

Basketball i Miami
Direktør
Alexander Søderberg
DIREKTØR

“Se en match med Miami Heat, LeBron James gamla lag, på deras hemmaarena American Airlines Arena. En riktigt häftigt stadion och med en stämning värd att uppleva, även om du inte spelar själv.”

Så kan vi hjälpa dig

Vill du resa till USA? Beställ ett erbjudande här eller ring oss på våra öppettider. Det gör inget om du inte har alla detaljer på plats - det hjälper vi dig med.

  1. Du beställer ett erbjudande - utan förpliktelser
  2. Vi ringer upp och frågar dig om dina önskemål
  3. Baserat på vårt samtal skräddarsyr vi ett erbjudande till dig
  4. Vi bokar hela resan åt dig, men inte förrän du är helt nöjd