Destination

Miami

Där ljuset av neon blinkar ikapp med “beach boys”

Resor till Miami

Miami är en stad som du behöver uppleva för att förstå varför den är så känd. När det pulserande stadslivet smälter ihop med de vackra stränderna skapas en potpurri av nöjen blandat med upplevelser. Med andra ord: ingen risk för att du ska bli uttråkad. I Floridas metropol är vädret alltid bra, humöret på topp och människorna lever som om varje dag vore den sista. Utöver att ligga på stranden kan du spana på alla människor, shoppa märkeskläder, gå på sightseeing, se på sport, äta god mat och njuta av happy hour på South Beach

Delstat :
Florida
Bästa restid :
Hela året
Tidskillnad :
-6 timmar
Miami South Beach
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Must see Created with Sketch.
Must-see
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vattensport

Ikonisk strand - Från lugna North Beach eller mer populära South Beach kan du se den vackra stranden med dess välkända och färgglada livräddartorn. Spendera ett par timmar med att strosa på boardwalken och njut av stämning.

Klassisk amerikansk bil på South Beach i Miami
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Natteliv Created with Sketch.
Nattliv
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

Ocean Drive - South Beach kustväg är känt för sin art déco-arkitektur från 30-talet. Ett måste att se när du reser till Miami. Här ramar pastellfärgade fasader och retroskyltar i neon in the good life på Ocean Drive.

Det kan du uppleva på resan

Nedan har vi samlat ett antal förslag på upplevelser och aktiviteter som finns i närheten av de enskilda hållplatserna på den föreslagna resplanen. Dessa är bara för inspiration och vi kan även hjälpa till att boka andra aktiviteter som inte finns med här. Berätta bara vad du vill uppleva så tar vi hand om allt det praktiska.

Morgenmad i Miami
Mette Prejler
Mette Prejler
Kundservice

“Starta dagen i sann Miami-stil och ät brunch på The Social Club. Restaurangen har en läcker inredning, väldigt god mat och du kan dricka så många mimosas du vill.”

Little Havana
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

Little Havana - Miami har varit den amerikanska drömmen för många latinamerikaner och speciellt kubaner har kommit till staden. I stadsdelen Havana kan du uppleva den spanska kulturen, röka kubanska cigarrer och dansa salsa.

Intresserad av en resa till Miami?

Är du intresserad av en resa till USA, Kanada, Karibien eller Mexiko? Då kan du beställa ett oförpliktande reseerbjudande eller ringa oss under våra öppettider. Nedan kan du se hur vi tillsammans hittar fram till din drömresa.

001-cloud
01

GRATIS RESEOFFERT

Det är helt gratis att få en offert, så tveka inte att skriva till oss eller ring på 08-12454845. När vi mottar din förfrågan blir du tilldelad en resekonsult som är expert på just ditt önskade resmål.

samtale om rejsen
02

SAMTAL OM RESAN

Din resekonsult kontaktar dig för att höra mer om dina önskemål till resan. Vårt fokus är alltid att du får den bästa resan med gott om tid till att uppleva de saker som betyder mest för dig.

004-Liste
03

SKRÄDDARSYTT TILL DIG

Baserat på vårt samtal sätter vi ihop en reseplan och erbjudande till dig, som kan ses inne på vårt online reseuniversum, Min Resa. När allt är precis som ni önskar, bokar vi resan till er.

005-Plane
04

DU SKA UT OCH RESA

Ha en fantastisk resa. Kom ihåg, att vi är med dig både före, under och efter resan, om du har frågor eller behöver hjälp längs vägen. När du kommer hem ringer vi till dig för att höra om dina upplevelser.