Nationalpark

Yosemite

En nationalpark med extra allt

Resor till Yosemite

Det finns ingenting som är mellanmjölk med Yosemite National Park. De massiva klipporna El Capitan och Half Dome vakar ständigt över den berömda Yosemite-dalen. I den hittar du dånande vattenfall och massiva Sequoia-träd, lika stora som höghus. Här varvas vackra vyer, trevliga vandringsleder för alla nivåer och spännande möten med parkens vilda djurliv. Helt enkelt en av USA:s absolut vackraste nationalparker och som förtjänar din uppmärksamhet ett par dagar.

Delstat :
Kalifornien
Bästa restid :
Vår, sommar och höst
Tidskillnad :
-9 timmar
Yosemite Valley
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Djurliv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Yosemite Valley - Mitt i parken hittar du parkens kronjuvel, Yosemite Valley. En 1.220 meter djup dal som ramas in av majestätiska klippformationer och höga vattenfall. Den är perfekt att starta i när du ska ut och vandra.

Vernal Fall
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / Trekking Created with Sketch.
Vandring
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vattensport

Naturliga äventyr - Det finns gott om pulshöjande aktiviteter i Yosemite. Vill du att adrenalinet ska pumpa kan du paddla kajak i Merced River, vandra under vattenfallen på Mist Trail eller testa på bergsklättring.

Intresserad av en resa till Yosemite?

Är du intresserad av en resa till USA, Kanada, Karibien eller Mexiko? Då kan du beställa ett oförpliktande reseerbjudande eller ringa oss under våra öppettider. Nedan kan du se hur vi tillsammans hittar fram till din drömresa.

001-cloud
01

GRATIS RESEOFFERT

Det är helt gratis att få en offert, så tveka inte att skriva till oss eller ring på 08-12454845. När vi mottar din förfrågan blir du tilldelad en resekonsult som är expert på just ditt önskade resmål.

samtale om rejsen
02

SAMTAL OM RESAN

Din resekonsult kontaktar dig för att höra mer om dina önskemål till resan. Vårt fokus är alltid att du får den bästa resan med gott om tid till att uppleva de saker som betyder mest för dig.

004-Liste
03

SKRÄDDARSYTT TILL DIG

Baserat på vårt samtal sätter vi ihop en reseplan och erbjudande till dig, som kan ses inne på vårt online reseuniversum, Min Resa. När allt är precis som ni önskar, bokar vi resan till er.

005-Plane
04

DU SKA UT OCH RESA

Ha en fantastisk resa. Kom ihåg, att vi är med dig både före, under och efter resan, om du har frågor eller behöver hjälp längs vägen. När du kommer hem ringer vi till dig för att höra om dina upplevelser.