Destination

Playa del Carmen

Sol, snorkling och stora resorts

Resor till Playa del Carmen

I Playa del Carmen på Yucatánhalvöns östkust väntar sol, värme och stora resorts a la Mexiko. Här bestämmer du själv om du vill ha lugn och ro eller ett pulserande stadsliv med butiker och restauranger. Du kan dyka i världens näst största korallrev, simma med havssköldpaddor och upptäcka 1000 år gamla mayaruiner på kulturella dagsutflykter i området. Det går dessutom alldeles utmärkt att kombinera en resa till Playa del Carmen med andra populära platser på Yucatánhalvön.

Område :
Yucatán
Bästa restid :
Hela året
Tidskillnad :
-7 timmar
Resort-luksus i Playa del Carmen
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj

Resort deluxe - Livet i Playa del Carmen är i ständig rörelse och här finns ett rikligt utbud av aktiviteter och restauranger. Med sina många inbjudande resorts är staden ett uppskattat resmål för familjer på semester och par som vill åka på en romantisk get away.

Katamaran i Mexico
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Sejlads Created with Sketch.
Segling

Kryssning med katamaran - Vattnet i det Karibiska havet är inbjudande även om du inte vill dyka ner i det. I Playa del Carmen går det båtturer med katamaraner dagligen från stranden och det är härligt att njuta av semestern uppe på däck och ute till havs.

Xcaret park i Playa del Carmen
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Nöje
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vattensport

Xcaret Park - Ta med dina barn till denna roliga, lärorika och interaktiva nöjespark. Här finns allt från arkeologiska utgrävningar och mayashower till vattenrutschkanor och floder att simma i.

Ska du resa till Playa del Carmen? Få inspiration här

Nedanför har vi samlat några av våra bästa guider och artiklar. Låt dig inspireras och börja längta efter Playa del Carmen redan nu.

Intresserad av en resa till Playa del Carmen?

Är du intresserad av en resa till USA, Kanada, Karibien eller Mexiko? Då kan du beställa ett oförpliktande reseerbjudande eller ringa oss under våra öppettider. Nedan kan du se hur vi tillsammans hittar fram till din drömresa.

001-cloud
01

GRATIS RESEOFFERT

Det är helt gratis att få en offert, så tveka inte att skriva till oss eller ring på 08-12454845. När vi mottar din förfrågan blir du tilldelad en resekonsult som är expert på just ditt önskade resmål.

samtale om rejsen
02

SAMTAL OM RESAN

Din resekonsult kontaktar dig för att höra mer om dina önskemål till resan. Vårt fokus är alltid att du får den bästa resan med gott om tid till att uppleva de saker som betyder mest för dig.

004-Liste
03

SKRÄDDARSYTT TILL DIG

Baserat på vårt samtal sätter vi ihop en reseplan och erbjudande till dig, som kan ses inne på vårt online reseuniversum, Min Resa. När allt är precis som ni önskar, bokar vi resan till er.

005-Plane
04

DU SKA UT OCH RESA

Ha en fantastisk resa. Kom ihåg, att vi är med dig både före, under och efter resan, om du har frågor eller behöver hjälp längs vägen. När du kommer hem ringer vi till dig för att höra om dina upplevelser.