Destination

Boston

Sportfreaks och studenters favoritstad

Resor till Boston

Boston hamnar ofta i skymundan för stora och häftiga New York, men när du reser hit kan du ta del av det bästa med en storstad och undvika den kaotiska stämningen på samma gång. Du kan röra dig till fots och staden levererar en stor portion kultur, historia och europeiska inslag. Besök det prestigefyllda Harvard University, skrik dig hes på en match med NFL-laget New England Patriots, ät färska skaldjur och återupplev den amerikanska revolutionen. Boston är USA:s äldsta by, men är inte föråldrat på något sätt.

Delstat :
Massachusetts
Bästa restid :
Hela året
Tidskillnad :
-6 timmar

Våra resor till Boston

Här kan du inspireras av våra förslag på de bästa resorna till Boston.

Freedom trail i Boston
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / Historie Created with Sketch.
Historia
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

Freedom Trail - Boston spelade en viktig roll i den amerikanska revolutionen. Återupplev ett stycke oförglömliga historia och delta i rundvandringen, Freedom Trail, som går genom staden. På vägen kommer du se kyrkor, gravar och viktiga byggnader som Old State House.

Hyggelig Back Bay-område i Boston
Julius Rensch
Julius Rensch
Resekonsult

Back Bay - “När du reser till Boston får du inte missa det här omtyckta området. Njut av en franskinspirerad atmosfär med sofistikerade butiker och caféer på de trevliga gatorna. Newbury Street är perfekt för den som vill shoppa.”

Cape Cod i Boston
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Sejlads Created with Sketch.
Segling

Cape Cod - Från Boston är det nära till den idylliska halvön Cape Cod. Njut av en dag på stranden och stanna till för lunch i någon av alla de små fiskebyar som finns längs kusten. Ät nyfångad fisk och få vackra vyer över kustlandskapet på köpet.

Intresserad av en resa till Boston?

Är du intresserad av en resa till USA, Kanada, Karibien eller Mexiko? Då kan du beställa ett oförpliktande reseerbjudande eller ringa oss under våra öppettider. Nedan kan du se hur vi tillsammans hittar fram till din drömresa.

001-cloud
01

GRATIS RESEOFFERT

Det är helt gratis att få en offert, så tveka inte att skriva till oss eller ring på 08-12454845. När vi mottar din förfrågan blir du tilldelad en resekonsult som är expert på just ditt önskade resmål.

samtale om rejsen
02

SAMTAL OM RESAN

Din resekonsult kontaktar dig för att höra mer om dina önskemål till resan. Vårt fokus är alltid att du får den bästa resan med gott om tid till att uppleva de saker som betyder mest för dig.

004-Liste
03

SKRÄDDARSYTT TILL DIG

Baserat på vårt samtal sätter vi ihop en reseplan och erbjudande till dig, som kan ses inne på vårt online reseuniversum, Min Resa. När allt är precis som ni önskar, bokar vi resan till er.

005-Plane
04

DU SKA UT OCH RESA

Ha en fantastisk resa. Kom ihåg, att vi är med dig både före, under och efter resan, om du har frågor eller behöver hjälp längs vägen. När du kommer hem ringer vi till dig för att höra om dina upplevelser.