Destination

Boston

Sportfreaks och studenters favoritstad

Resor till Boston

Boston hamnar ofta i skymundan för stora och häftiga New York, men när du reser hit kan du ta del av det bästa med en storstad och undvika den kaotiska stämningen på samma gång. Du kan röra dig till fots och staden levererar en stor portion kultur, historia och europeiska inslag. Besök det prestigefyllda Harvard University, skrik dig hes på en match med NFL-laget New England Patriots, ät färska skaldjur och återupplev den amerikanska revolutionen. Boston är USA:s äldsta by, men är inte föråldrat på något sätt.

Delstat
Massachusetts
Bästa restid
Hela året
Tidskillnad
-6 timmar

Våra resor till Boston

Här kan du se våra bästa reseförslag till Boston. Kika på dem och välj ett som du gillar. Och kom ihåg, vi kan skräddarsy din resa precis som du vill.

Freedom trail i Boston
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / Historie Created with Sketch.
Historia
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

Freedom Trail - Boston spelade en viktig roll i den amerikanska revolutionen. Återupplev ett stycke oförglömliga historia och delta i rundvandringen, Freedom Trail, som går genom staden. På vägen kommer du se kyrkor, gravar och viktiga byggnader som Old State House.

Hyggelig Back Bay-område i Boston
Rejsekonsulent, Stefan
Stefan Hansen
RESEKONSULT

Back Bay - “När du reser till Boston får du inte missa det här omtyckta området. Njut av en franskinspirerad atmosfär med sofistikerade butiker och caféer på de trevliga gatorna. Newbury Street är perfekt för den som vill shoppa.”

Cape Cod i Boston
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Sejlads Created with Sketch.
Segling

Cape Cod - Från Boston är det nära till den idylliska halvön Cape Cod. Njut av en dag på stranden och stanna till för lunch i någon av alla de små fiskebyar som finns längs kusten. Ät nyfångad fisk och få vackra vyer över kustlandskapet på köpet.

Ska du resa till östkusten i USA? Få inspiration här

Nedanför har vi samlat några av våra bästa guider och artiklar. Låt dig inspireras och börja längta efter USA:s östkust redan nu.

Så kan vi hjälpa dig

Vill du resa till USA? Beställ ett erbjudande här eller ring oss på våra öppettider. Det gör inget om du inte har alla detaljer på plats - det hjälper vi dig med.

  1. Du beställer ett erbjudande - utan förpliktelser
  2. Vi ringer upp och frågar dig om dina önskemål
  3. Baserat på vårt samtal skräddarsyr vi ett erbjudande till dig
  4. Vi bokar hela resan åt dig, men inte förrän du är helt nöjd