Destination

Kanada

Från storstäder i öst till berg i väst

Resor till Kanada

När du reser till Kanada kommer du att upptäcka att landet är lika fantastiskt som det är stort. Kanada är världens näst största land och känt för sin fantastiska natur. Den kanadensiska sidan av Rocky Mountains och den smått fantastiska staden Vancouver väntar på dig i landets västra delar. Medan den östra sidan är mer urbant orienterad med storstäderna Toronto och Montreal, men här finns också häftiga naturupplevelser som Niagarafallen. Kör på äventyr i öst eller väst. Eller kombinera de båda på vad vi kallar för den stora Kanadaresan.

Huvudstad
Ottawa
Bästa restid
Vår, sommar och höst
Tidskillnad
-5 till -9 timmar
RING OSS PÅ

Våra resor till Kanada

Här kan du se våra bästa reseförslag till Kanada. Kika på dem och välj ett som du gillar. Och kom ihåg, vi kan skräddarsy din resa precis som du vill.

Det vestlige Canada
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Djurliv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Västra Kanada - Vill du uppleva de berömda bergslandskap som Kanada är mest känt för? Då ska du resa till landets västra delar. Här finns nationalparkerna Banff och Jasper, skidmeckat Whistler och storstaden Vancouver.

Det østlige Canada
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

Östra Kanada - För den som vill blanda storstadsmiljö med natur är Kanadas östra delar det perfekta valet. Upplev till exempel städerna Ottawa, Toronto och Montreal och vattenfallen i Niagara Falls. Kanske kombinera med New England eller New York i USA?

Banff National Park
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Djurliv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vattensport

Banff National Park - Snötäckta bergstoppar, turkosfärgade sjöar och brunbjörnar är bara några av attraktionerna som lockar besökare till den berömda nationalparken i Rocky Mountains. Det är en självklarhet för naturälskare att uppleva Banff på en Kanadaresa.

Jasper
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Djurliv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Trekking Created with Sketch.
Vandring

Jasper National Park - Norr om Banff ligger Jasper National Park och är precis lika imponerande som sin granne. Förutom vackra vandrings- och körturer kan du bland annat segla på den magiska Lake Maligne och gå på massivet som är Athabascaglaciären.

Så kan vi hjälpa dig

Vill du resa till USA? Beställ ett erbjudande här eller ring oss på våra öppettider. Det gör inget om du inte har alla detaljer på plats - det hjälper vi dig med.

  1. Du beställer ett erbjudande - utan förpliktelser
  2. Vi ringer upp och frågar dig om dina önskemål
  3. Baserat på vårt samtal skräddarsyr vi ett erbjudande till dig
  4. Vi bokar hela resan åt dig, men inte förrän du är helt nöjd