Destination

Las Vegas

Staden där ingenting är för mycket

Resor till Las Vegas

Viva Las Vegas! En världskändis bland städer och en resa hit är någonting alldeles speciellt. I Las Vegas räknas ingenting som för galet, för stort eller för mycket. På samma dag kan du se Eiffeltornet och träffa på Elvis Presley. Du kan flyga helikopter över staden och dricka drinkar i världens största pariserhjul. Oavsett om du älskar eller hatar “Sin City” är det en intressant upplevelse att vara här. Ett måste-stopp på din rundresa till västkusten i USA och kom ihåg: What happens in Vegas, stays in Vegas...

Delstat :
Nevada
Bästa restid :
Hela året
Tidskillnad :
-8 timmar
Velkommen til Las Vegas
Icon / Must see Created with Sketch.
Must-see
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

Welcome to Las Vegas - Redan på vägen hit kommer du förstå att det hänger någonting magisk i luften över den här neonbelysta staden. Kör in söderifrån och du kommer att välkomnas av den ikoniska skylten från 1959.

The strip
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Nöje
Icon / Musik Created with Sketch.
Musik
Icon / Natteliv Created with Sketch.
Nattliv

The Strip - The Strip är stadens huvudgata. Längs gatan står extravaganta lyxhotell och kasinon uppradade och här finns sevärdheter som det gigantiska pariserhjulet, fontänshowen framför Bellagio, Eiffeltornet, Frihetsgudinnan och Venedigs kanaler.

Kør limousine
Mette Prejler
Mette Prejler
Kundservice

Åk limousin - “I Las Vegas kan alla vara en stjärna för en dag. Här kan du prova på allt möjligt som annars är bara är tillgängligt för de rika. Till exempel kan du åka limousin för en billig peng på The Strip, det är riktigt häftigt!”

Shopping
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

Outlet-shopping - På din resa till Las Vegas kan du också shoppa i några av landet största och bästa outlets. Här finns de så kallade Premium Outlets med märkeskläder till nedsatta priser. För ännu mer rabatt, anmäl dig till deras nyhetsbrev.

Intresserad av en resa till Las Vegas?

Då beställer ni en offert här, eller ringer till oss. Det gör inget om ni inte har alla detaljer på plats än - det hjälper vi er med!

  1. Du beställer ett erbjudande - utan förpliktelser
  2. Vi ringer upp och frågar dig om dina önskemål
  3. Baserat på vårt samtal skräddarsyr vi ett erbjudande till dig
  4. Vi bokar hela resan åt dig, men inte förrän du är helt nöjd