Destination

Dominikanska Republiken

Karibiens kärna

Resor till Dominikanska republiken

En resa till Dominikanska republiken innehåller allt som förknippas med paradiset som är Karibien. Här finns långa, vita stränder med fler palmer än människor och hit reser semesterfirare från hela världen för att njuta på lyxhotell med all inclusive. Det är svårt att hitta ett mer självklart val än Dominikanska republiken för en oförglömlig semester med sol och bad. Om du blir rastlös på stranden kan du utforska den bergiga öns frodiga djungel med vattenfall och exotiska djur. Eller så kan du gå i Columbus fotspår i historiska Santo Domingo.

Huvudstad
Santo Domingo
Bästa restid
Hela året
Tidskillnad
-6 timmar

Våra resor till Dominikanska republiken

Här kan du se våra bästa reseförslag till Dominikanska republiken. Kika på dem och välj ett som du gillar.  Och kom ihåg, vi kan skräddarsy din resa precis som du vill.

Punta Cana
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vattensport

Punta Cana - Ett område på östkusten med Dominikanska republikens bästa resorts. Det är ett perfekt ställe att bo på med 40 km kritvit sandstrand, stort utbud av hotell och massor av aktiviteter på och i det ljusblå havet.

Catalina Island
Rejsekonsulent, Maria
Maria Grønvold
RESEKONSULT

Bang for the buck - "Jämfört med andra delar av Karibien får du mycket för pengarna på en resa till Dominikanska republiken. Speciellt familjer uppskattar det stora utbudet av hotell med all inclusive-paket och barnvänliga aktiviteter.”

Zip-lining
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Scape Park - Du kan rida på hästar, simma i grottor, åka zipline mellan trädtopparna och mycket mer. Scape Park vid Punta Cana är en stor natur- och äventyrspark som kan underhålla alla på en resa till Dominikanska republiken.

Kiteboarding
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Sejlads Created with Sketch.
Segling
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vattensport

Paradis för vattenälskare - Dominikanska republikens härliga, turkosa vatten passar inte bara till att svalka sig med. Här kan du utmana dig själv i vattensporter som surfing, paddle board, vattenskidor och att segla runt den vackra ön.

Ska du resa till Dominikanska republiken? Få inspiration här

Nedanför har vi samlat några av våra bästa guider och artiklar. Låt dig inspireras och börja längta efter Dominikanska republiken redan nu.

Så kan vi hjälpa dig

Vill du resa till Dominikanske republiken? Beställ ett erbjudande här eller ring oss på våra öppettider. Det gör inget om du inte har alla detaljer på plats - det hjälper vi dig med.

  1. Du beställer ett erbjudande - utan förpliktelser
  2. Vi ringer upp och frågar dig om dina önskemål
  3. Baserat på vårt samtal skräddarsyr vi ett erbjudande till dig
  4. Vi bokar hela resan åt dig, men inte förrän du är helt nöjd