Destination

Dominikanska Republiken

Karibiens kärna

Resor till Dominikanska republiken

Ta ett äventyr till Dominikanska republiken, där en mängd olika upplevelser erbjuder något för alla.

Är du en adrenalinsökande äventyrare? Forsränning, ziplining och ridning är bara några av de aktiviteter som väntar dig på en resa till Dominikanska republiken.

Om du är typen som älskar att sola och njuta av livet, så finns det en mängd hisnande vita stränder redo att uppfylla dina drömmar om sand mellan tårna. Naturälskare? Dominikanska republiken erbjuder vackra nationalparker som Los Haitises och Parque Nacional del Este. Santo Domingos Zona Colonial, ett av UNESCO:s världsarv, är en plats som du absolut måste se!

Du kan också bestiga Karibiens högsta berg, Pico Duarte, och njuta av utsikten över ön från toppen! Vandringen dit upp är en upplevelse i sig, med en mängd olika ekosystem längs vägen. Missa inte chansen att se knölvalar på nära håll på en valsafari på Samanáhalvön - det är en upplevelse du aldrig kommer att glömma. Med andra ord är Dominikanska republiken ett sant underland som bara väntar på att ge dig och din familj en oförglömlig upplevelse av fantastisk natur, adrenalinkickar och kultur!

Huvudstad :
Santo Domingo
Bästa restid :
Hela året
Tidskillnad :
-6 timmar

Våra resor till Dominikanska republiken

Här kan du inspireras av våra förslag på de bästa resorna till Dominikanska republiken.

Santa Domingo
Icon / Historie Created with Sketch.
Historia
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

Santo Domingo - Landets huvudstad är mycket populär bland turister. Ett stort utbud av caféer, restauranger och souvenirbutiker väntar bland de gamla koloniala byggnaderna. Börja eller avsluta din resa till Karibien här och bli förförd av Santo Domingos charm.

Punta Cana
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vattensport

Punta Cana - Ett område på östkusten med Dominikanska republikens bästa resorts. Det är ett perfekt ställe att bo på med 40 km kritvit sandstrand, stort utbud av hotell och massor av aktiviteter på och i det ljusblå havet.

Kiteboarding
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Sejlads Created with Sketch.
Segling
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vattensport

Paradis för vattenälskare - Dominikanska republikens härliga, turkosa vatten passar inte bara till att svalka sig med. Här kan du utmana dig själv i vattensporter som surfing, paddle board, vattenskidor och att segla runt den vackra ön.

Intresserad av en resa till Dominikanska republiken?

Är du intresserad av en resa till USA, Kanada, Karibien eller Mexiko? Då kan du beställa ett oförpliktande reseerbjudande eller ringa oss under våra öppettider. Nedan kan du se hur vi tillsammans hittar fram till din drömresa.

001-cloud
01

GRATIS RESEOFFERT

Det är helt gratis att få en offert, så tveka inte att skriva till oss eller ring på 08-12454845. När vi mottar din förfrågan blir du tilldelad en resekonsult som är expert på just ditt önskade resmål.

samtale om rejsen
02

SAMTAL OM RESAN

Din resekonsult kontaktar dig för att höra mer om dina önskemål till resan. Vårt fokus är alltid att du får den bästa resan med gott om tid till att uppleva de saker som betyder mest för dig.

004-Liste
03

SKRÄDDARSYTT TILL DIG

Baserat på vårt samtal sätter vi ihop en reseplan och erbjudande till dig, som kan ses inne på vårt online reseuniversum, Min Resa. När allt är precis som ni önskar, bokar vi resan till er.

005-Plane
04

DU SKA UT OCH RESA

Ha en fantastisk resa. Kom ihåg, att vi är med dig både före, under och efter resan, om du har frågor eller behöver hjälp längs vägen. När du kommer hem ringer vi till dig för att höra om dina upplevelser.