Destination

Dominikanska Republiken

Karibiens kärna

Resor till Dominikanska republiken

Ta ett äventyr till Dominikanska republiken, där en mängd olika upplevelser erbjuder något för alla.

Är du en adrenalinsökande äventyrare? Forsränning, ziplining och ridning är bara några av de aktiviteter som väntar dig på en resa till Dominikanska republiken.

Om du är typen som älskar att sola och njuta av livet, så finns det en mängd hisnande vita stränder redo att uppfylla dina drömmar om sand mellan tårna. Naturälskare? Dominikanska republiken erbjuder vackra nationalparker som Los Haitises och Parque Nacional del Este. Santo Domingos Zona Colonial, ett av UNESCO:s världsarv, är en plats som du absolut måste se!

Du kan också bestiga Karibiens högsta berg, Pico Duarte, och njuta av utsikten över ön från toppen! Vandringen dit upp är en upplevelse i sig, med en mängd olika ekosystem längs vägen. Missa inte chansen att se knölvalar på nära håll på en valsafari på Samanáhalvön - det är en upplevelse du aldrig kommer att glömma. Med andra ord är Dominikanska republiken ett sant underland som bara väntar på att ge dig och din familj en oförglömlig upplevelse av fantastisk natur, adrenalinkickar och kultur!

Huvudstad :
Santo Domingo
Bästa restid :
Hela året
Tidskillnad :
-6 timmar

Våra resor till Dominikanska republiken

Här kan du inspireras av våra förslag på de bästa resorna till Dominikanska republiken.

Santa Domingo
Icon / Historie Created with Sketch.
Historia
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

Santo Domingo - Landets huvudstad är mycket populär bland turister. Ett stort utbud av caféer, restauranger och souvenirbutiker väntar bland de gamla koloniala byggnaderna. Börja eller avsluta din resa till Karibien här och bli förförd av Santo Domingos charm.

Kiteboarding
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Sejlads Created with Sketch.
Segling
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vattensport

Paradis för vattenälskare - Dominikanska republikens härliga, turkosa vatten passar inte bara till att svalka sig med. Här kan du utmana dig själv i vattensporter som surfing, paddle board, vattenskidor och att segla runt den vackra ön.

Intresserad av en resa till Dominikanska republiken?

Då beställer ni en offert här, eller ringer till oss. Det gör inget om ni inte har alla detaljer på plats än - det hjälper vi er med!

  1. Du beställer ett erbjudande - utan förpliktelser
  2. Vi ringer upp och frågar dig om dina önskemål
  3. Baserat på vårt samtal skräddarsyr vi ett erbjudande till dig
  4. Vi bokar hela resan åt dig, men inte förrän du är helt nöjd