Destination

Cancún

Mexikos semesterparadis #1

Resor till Cancún

Cancún är Mexikos största semesterort. Den populära staden intill Karibiska havet har allt det som soltörstande turister drömmer om: långa vita sandstränder med palmträd och pampiga all inclusive-hotell på rad. Med hög solgaranti, fina restauranger, livliga barer och stora möjligheter till minnesvärda utflykter är Cancún ett populärt resmål - för familjer såväl som för vänner och par. Spendera resans alla dagar i Cancún eller kombinera med Tulum och Playa del Carmen längre ner på kusten.

Område
Yucatán
Bästa restid
Hela året
Tidskillnad
-7 timmar

Våra resor till Cancún

Här kan du se våra bästa reseförslag till Cancún. Kika på dem och välj ett som du gillar. Och kom ihåg, vi kan skräddarsy din resa precis som du vill.

Zona Hotelera i Cancun
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Natteliv Created with Sketch.
Nattliv
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

Zona Hotelera - När du reser till Cancún rekommenderar vi dig att bo på Zona Hotelera. Det är en 22 km lång landremsa formad som en sjua ute i vattnet. På den finns ett hav av lyxhotell, nöjen och shopping.

Souvenir
Adam
Adam Karlsson
RESEKONSULT

Originella marknader - “Behöver du ta en paus från stranden kan du besöka matmarknaden Mercado 23 med lokala grossister. Eller gå till Mercado 28 och leta souvenirer i typiska mexikanska färger och mönster.”

Ska du resa till Cancún? Få inspiration här

Nedanför har vi samlat några av våra bästa guider och artiklar. Låt dig inspireras och börja längta efter Cancún redan nu.

Så kan vi hjälpa dig

Vill du resa till USA? Beställ ett erbjudande här eller ring oss på våra öppettider. Det gör inget om du inte har alla detaljer på plats - det hjälper vi dig med.

  1. Du beställer ett erbjudande - utan förpliktelser
  2. Vi ringer upp och frågar dig om dina önskemål
  3. Baserat på vårt samtal skräddarsyr vi ett erbjudande till dig
  4. Vi bokar hela resan åt dig, men inte förrän du är helt nöjd