Destination

Cancún

Mexikos semesterparadis #1

Resor till Cancún

Cancún är Mexikos största semesterort. Den populära staden intill Karibiska havet har allt det som soltörstande turister drömmer om: långa vita sandstränder med palmträd och pampiga all inclusive-hotell på rad. Med hög solgaranti, fina restauranger, livliga barer och stora möjligheter till minnesvärda utflykter är Cancún ett populärt resmål - för familjer såväl som för vänner och par. Spendera resans alla dagar i Cancún eller kombinera med Tulum och Playa del Carmen längre ner på kusten.

Område :
Yucatán
Bästa restid :
Hela året
Tidskillnad :
-7 timmar

Våra resor till Cancún

Här kan du inspireras av våra förslag på de bästa resorna till Cancún.

Zona Hotelera i Cancun
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Natteliv Created with Sketch.
Nattliv
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

Zona Hotelera - När du reser till Cancún rekommenderar vi dig att bo på Zona Hotelera. Det är en 22 km lång landremsa formad som en sjua ute i vattnet. På den finns ett hav av lyxhotell, nöjen och shopping.

Svøm med hvalhajer i Cancún
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Djurliv
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vattensport

Isla Mujeres - En liten paradisö och en uppskattad utflykt nordost om Cancún. Det finns härliga stränder att slappa på och riktigt bra vatten för snorkling. Det går till och med att simma bland valhajar - som är fredliga såklart!

Souvenir
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

Originella marknader - Behöver du ta en paus från stranden kan du besöka matmarknaden Mercado 23 med lokala grossister. Eller gå till Mercado 28 och leta souvenirer i typiska mexikanska färger och mönster.

Ska du resa till Cancún? Få inspiration här

Nedanför har vi samlat några av våra bästa guider och artiklar. Låt dig inspireras och börja längta efter Cancún redan nu.

Intresserad av en resa till Cancún?

Är du intresserad av en resa till USA, Kanada, Karibien eller Mexiko? Då kan du beställa ett oförpliktande reseerbjudande eller ringa oss under våra öppettider. Nedan kan du se hur vi tillsammans hittar fram till din drömresa.

001-cloud
01

GRATIS RESEOFFERT

Det är helt gratis att få en offert, så tveka inte att skriva till oss eller ring på 08-12454845. När vi mottar din förfrågan blir du tilldelad en resekonsult som är expert på just ditt önskade resmål.

samtale om rejsen
02

SAMTAL OM RESAN

Din resekonsult kontaktar dig för att höra mer om dina önskemål till resan. Vårt fokus är alltid att du får den bästa resan med gott om tid till att uppleva de saker som betyder mest för dig.

004-Liste
03

SKRÄDDARSYTT TILL DIG

Baserat på vårt samtal sätter vi ihop en reseplan och erbjudande till dig, som kan ses inne på vårt online reseuniversum, Min Resa. När allt är precis som ni önskar, bokar vi resan till er.

005-Plane
04

DU SKA UT OCH RESA

Ha en fantastisk resa. Kom ihåg, att vi är med dig både före, under och efter resan, om du har frågor eller behöver hjälp längs vägen. När du kommer hem ringer vi till dig för att höra om dina upplevelser.