Rejsetema

Bilsemester

Roadtrip på USA:s berömda motorvägar

Bila i USA

Det finns många olika sätt att uppleva USA på, men att köra runt själv på sin semester tar nog hem priset som det absolut bästa sättet att göra det på. Oavsett om det är med bil, motorcykel eller husbil kan du uppleva så mycket mer på en roadtrip i USA. Skruva upp volymen, veva ner rutorna och känn vinden i håret när du kör på Kaliforniens Highway 1. Hyr en amerikanare och kör på legendariska Route 66. Eller gör din roadtrip på Floridas östkust och kör ända ut till det exotiska Key West. Vi är specialister på den här typen av USA-resor, så du kan tryggt låta oss planera din nästa roadtrip. Bra va?

Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Nöje
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

Våra förslag på en bilsemester i USA och Kanada

Här kan du se våra bästa förslag på en bilsemester i USA och Kanada. Kika på dem och välj ett som du gillar. Och kom ihåg, vi kan skräddarsy din resa precis som du vill.

  • {{ opt.value }}
Kør selv-ferie på vestkysten
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

Västkusten - Den mest klassiska roadtripen i USA är en rundresa på västkusten. Speciellt Kaliforniens Highway 1 och berömda storstäder är uppskattade destinationer på en kör själv-semester. Men också nationalparkerna i Utah och Arizona är förtrollande vackra.

Florida kør selv-ferie
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Nöje

Florida - I USA:s solskensstat, Florida, är avstånden relativt korta och lämpar sig väl för en roadtrip med familjen. Upplev bland annat Miami, Orlando, Key West, Fort Lauderdale och Everglades.

Kør i Pacific Northwest
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Pacific Northwest - Uppe i norra USA längs Stilla havets kust kan du uppleva en roadtrip - off the beaten track. Delstaterna Washington och Oregon bjuder på mycket olika men minst lika vackra landskap med läcker mat och gott vin.

American applepie
Anders
Anders Pedersen
RESEKONSULT

“Det bästa med en roadtrip i USA är friheten. Du kan göra omvägar eller stanna vid en amerikansk diner som du hittar på vägen. Dessutom får du upplevelser och överraskningar som du inte skulle få på en gruppresa."

Så kan vi hjälpa dig

Vill du resa till USA? Beställ ett erbjudande nu eller ring oss på våra öppettider. Det gör inget om du inte har alla detaljer på plats - det hjälper vi dig med.

RING OSS PÅ
  1. Du beställer ett erbjudande - utan förpliktelser
  2. Vi ringer upp och frågar dig om dina önskemål
  3. Baserat på vårt samtal skräddarsyr vi ett erbjudande till dig
  4. Vi bokar hela resan åt dig, men inte förrän du är helt nöjd

Vad säger våra kunder?

Vi brukar själva säga att vi är experter på USA och resor dit. Men vad säger de människor som har rest med oss? Läs om vad våra kunder tycker om USA Tours.