Destination

Florida Keys

Ett tropiskt paradis på USA:s sydspets

Resor till Florida Keys

Florida Keys, eller bara “The Keys”, är en ögrupp med över 100 små öar som finns längst ner på Floridas sydligaste spets. Det är en unik upplevelse att köra mellan öarna och något som vi rekommenderar att du gör på en resa till Florida. Längst ut i ögruppen finns Key West, som också är den mest kända av alla öarna. Här hittar du det största urvalet av aktiviteter, hotell och restauranger. Om du har begränsat med tid kan du besöka den första ön, Key Largo, som är känd för sitt exotiska marina liv.

Delstat
Florida
Bästa restid
Hela året
Tidskillnad
-6 timmar
Southernmost Point i Key West
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

Key West - En favorit bland konstnärer och livsnjutare. Närheten till Kuba skapar en avslappnad atmosfär och mycket handlar om att suga i sig den karibiska stämningen när du är här.

Latitudes på lille ø ved Key West
Anders
Anders Pedersen
RESEKONSULT

“Om du vill du äta en riktigt romantisk middag med din partner ska du testa på Latitudes. På en privat ö, som ni blir seglade till, ackompanjeras läcker mat med en vacker utsikt på ett utsökt vis.”

Ernest Hemingways hus
Icon / Historie Created with Sketch.
Historia
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

I Hemingways fotspår - Den kända författare Ernest Hemingway skrev flera av sin mästerverk under den tid som han bodde i Key West. Du kan besöka hans gamla hus, som idag har gjorts om till ett museum.

Så kan vi hjälpa dig

Vill du resa till USA? Beställ ett erbjudande här eller ring oss på våra öppettider. Det gör inget om du inte har alla detaljer på plats - det hjälper vi dig med.

  1. Du beställer ett erbjudande - utan förpliktelser
  2. Vi ringer upp och frågar dig om dina önskemål
  3. Baserat på vårt samtal skräddarsyr vi ett erbjudande till dig
  4. Vi bokar hela resan åt dig, men inte förrän du är helt nöjd