Reseförslag

Florida Keys & Key West

ANTAL DAGAR
13 dagar
PRIS PER PERSON
Från 28.295:-
OMRÅDEN
Florida Keys
BÄSTA RESTID
Oktober - Maj

Florida Keys & Key West

Florida, även känt som "The Sunshine State", är föga förvånande ett av USA:s mest populära semestermål. Denna rundresa fokuserar på delstatens tropiska öar, Florida Keys, som sträcker sig i en lång linje ut i Mexikanska golfen. Här finns något för alla, oavsett om man är intresserad av historia och kultur, snorkling och dykning, vattensporter, avkoppling och familjesemester eller fest och färg.

Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Bilsemester
Icon / Natteliv Created with Sketch.
Nattliv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Romantik Created with Sketch.
Romantisk
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vattensport
RING OSS PÅ

Föreslagen resplan

Här ser du ett förslag på en resplan som våra resekonsulter har komponerat utifrån deras egna erfarenheter och personliga favoriter. Men kom ihåg att det bara är ett förslag. För om du vill ändra i resplanen, resans längd eller något annat kan vi enkelt göra det.

1
Art Deco och livliga Ocean Drive
105 km/1,5 timmar
2
Snorkling i John Pennekamp Coral Reef State Park
170 km/2,5 timmar
3
Karibisk stämning i Key West
84 km/1,5 timmar
4
Historia, djurliv och vattensport
Hemresa/till Sverige

Det kan du uppleva på resan

Nedan har vi samlat ett antal förslag på upplevelser och aktiviteter som finns i närheten av de enskilda hållplatserna på den föreslagna resplanen. Dessa är bara för inspiration och vi kan även hjälpa till att boka andra aktiviteter som inte finns med här. Berätta bara vad du vill uppleva så tar vi hand om allt det praktiska.

Liknande resor

Hittar du inte det du söker? Då kan det vara så att något av våra andra reseförslag passar dig bättre. Se liknande resor här.

Mer reseinspiration

Vill du veta mer om hur det är resa till Kalifornien? Läs då våra guider och artiklar om resmålet och om andra upplevelser i närheten.