Reseförslag

Red Rock Country

ANTAL DAGAR
15 dagar
PRIS PER PERSON
Från 32.900:-
(?)
OMRÅDEN
Utah og Arizona
BÄSTA RESTID
Maj - september

Spektakulära naturupplevelser

Det är få platser i USA vart man kan hitta så mångsidiga och spektakulära naturupplevelser inom ett relativt litet område, som i norra Arizona och södra Utah. Från de majestätiska klippbågarna i Arches och Hanging Gardens of Zion, till världsberömda stenformationer ”hoodoos” i Bryce Canyon, till de ikoniska klipporna i Monument Valley. Krydda det med hällristningar, solnedgångar över Horseshoe Bend, Dead Horse State Park och de läckra svampformade klippformationerna i Goblin Valley. Här har moder jord verkligen visat sin bästa sida.

Föreslagen resplan

Här ser du ett förslag på en resplan som våra resekonsulter har komponerat utifrån deras egna erfarenheter och personliga favoriter. Men kom ihåg att det bara är ett förslag. För om du vill ändra i resplanen, resans längd eller något annat kan vi enkelt göra det.

1
Första natten i Las Vegas
450 km/4,5 timmar
2
Imponerande Grand Canyon
220 km/2,5 timmar
3
Antelope Canyon & Horseshoe Bend
200 km/2 timmar
4
Monument Valley Navajo Tribal Park
235 km/3 timmar
5
Upplev Arches & Canyonlands National Park
440 km/4,5 timmar
6
Udda klippformationer i Bryce Canyon
120 km/1,5 timer
7
Magiska Zion National Park
275 km/3 timmar
8
Tillbaka till civilisationen

Det kan du uppleva på resan

Nedan har vi samlat ett antal förslag på upplevelser och aktiviteter som finns i närheten av de enskilda hållplatserna på den föreslagna resplanen. Dessa är bara för inspiration och vi kan även hjälpa till att boka andra aktiviteter som inte finns med här. Berätta bara vad du vill uppleva så tar vi hand om allt det praktiska.