Inspiration

Bilsemester på västkusten i USA

De bästa färdvägarna

Den amerikanska västkusten är full av vägar som slingrar sig genom fantastiska landskap och nästan skriker efter att man ska sätta sig bakom ratten och bege sig ut på äventyr. Därför är bilsemestrar på västkusten ett populärt semesteralternativ. Men vilken väg ska du välja om du inte har flera månader på dig att cruisa från Arizona i söder till Alaska i norr? Vi har samlat sju olika färdvägar som på var sitt sätt garanterar en roadtripp för livet.

Publicerad:
user default
USA Tours
USA Tours

Skulle du vilja åka på en av dessa roadtrips?

Eller på en annan roadtrip i USA? Låt USA Tours hjälpa till med att arrangera det. Vi är experter på just bilsemestrar till USA och sätter gärna ihop en gratis offert till dig.

001-cloud
01

GRATIS RESEOFFERT

Det är helt gratis att få en offert, så tveka inte att skriva till oss eller ring på 08-12454845. När vi mottar din förfrågan blir du tilldelad en resekonsult som är expert på just ditt önskade resmål.

samtale om rejsen
02

SAMTAL OM RESAN

Din resekonsult kontaktar dig för att höra mer om dina önskemål till resan. Vårt fokus är alltid att du får den bästa resan med gott om tid till att uppleva de saker som betyder mest för dig.

004-Liste
03

SKRÄDDARSYTT TILL DIG

Baserat på vårt samtal sätter vi ihop en reseplan och erbjudande till dig, som kan ses inne på vårt online reseuniversum, Min Resa. När allt är precis som ni önskar, bokar vi resan till er.

005-Plane
04

DU SKA UT OCH RESA

Ha en fantastisk resa. Kom ihåg, att vi är med dig både före, under och efter resan, om du har frågor eller behöver hjälp längs vägen. När du kommer hem ringer vi till dig för att höra om dina upplevelser.