BESTÄLL OFFERT
08-12454845

Motorcykelresor


Kör på de populäraste

"highways" med motorcykel!

MOTORCYKELRESOR

Upplev den ultimata friheten av att köra på en motorcykel genom USA och kom nära inpå den amerikanska kulturen och befolkningen. De många olika storstäderna, naturområdena och sevärdheterna ger er möjligheter till en väldigt varierad resa.

Känn lugnet och frihetskänslan på en motorcykelresa i USA. Nedan har vi samlat några förslag på resor som med fördel kan göras på motorcykel. Kör bland annat genom det orörda prärielandskapet i sydstaterna eller upplev de pulserande storstäderna Las Vegas och Los Angeles i Kalifornien – möjligheterna är oändliga. USATours arrangerar en komplett resa med flyg, hotell och motorcykelhyra efter dina önskemål och behov så du får en perfekt resa.

Kalifornien

“The Golden State” – Kalifornien, erbjuder massor av upplevelser med allt från livliga storstäder såsom Los Angeles och San Francisco till vackra idylliska naturområden som Yosemite National Park. Kör och också till Airzona och Nevada och upplev Las Vegas och spektakulära Grand Canyon.

LÄS MER OM KALIFORNIEN

Florida

Fantastiska Florida, staten där solen alltid skiner, är perfekt för en motorcykelresa. Florida bjuder på den sprudlande staden Miami, nöjesparksmeckat Orlando och kritvita sandstränder, palmer och lugn stämning i städer som Fort Lauderdale, Key West och Naples.

LÄS MER OM FLORIDA

New England

Upplev underbara New England som med sin historia som tidigare engelsk koloni, vackra natur och kulturella monument är en resa du sent glömmer. På din motorcykel kan du bland annat åka förbi spektakulära Niagara Falls eller storstaden Boston. Kombinera också din resa och utforska världens mest berömda storstad – New York.

LÄS MER OM NEW ENGLAND

Sydstaterna

I sydstaterna kan du verkligen uppleva vilda västern och äkta amerikanska landskap. Ta motorcykeln förbi gamla diners och taskstationer och upplev städer och stater som New Orleans, Memphis, Texas, Mississippi, Alabama, Louisiana och New Mexico.

LÄS MER OM SYDSTATERNE

Route 66

Den ikoniska vägen Route 66 är helt perfekt för en fantastisk motorcykelresa genom USA. Passera genom 8 stater och upplev åtskilliga storstäder, öde prärier och vackra landskap. Resan börjar i Chicago och passera bland annat Kansas, Missouri, New Mexico, Oklahoma och Texas innan du avslutar resan i Los Angeles.

LÄS MER OM ROUTE 66

Alla destinationer

En motorcykelresa i USA ger dig möjligheter att kombinera många olika destinationer och fantastiska upplevelser så att du får din unika drömresa. USATours hjälper dig att sätta ihop resan och vägleder dig till de bästa attraktionerna, sevärheterna och hotellen.

LÄS MER OM ALLA DESTINATIONER

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.